Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Patras hamn

 • Patras hamn med bil

  Från Aten ta motorväg A8 som leder direkt till Patras.

 • Patras hamn med tåg

  Patras järnvägsstation är en kort promenad från hamnen. Det finns reguljär trafik mellan Patras och Aten och resan tar cirka fyra timmar. Det finns också tjänster söderut till Kalamata.

 • Patras hamn med buss

  Det finns en busstation en kort promenad från Patras hamn med reguljär trafik till Aten och andra grekiska resmål.

 • Patras hamnadress

  85 Othonos-Amalias St, Patras, Grekland

 • Patras övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Patras färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Patras övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Patras färjetjänster

Guide till Patras

Guide till Patras

Patras är den tredje största staden i Grekland och huvudstaden i Achaea prefekturen Grekland och i regionen Västra Grekland. De första spåren av bosättning i Patras var runt det 3: e årtusendet f.Kr., i modern Aroe. Under Mellanöstern Helladic perioden (den första halvan av den andre årtusendet f.Kr.), en annan som grundades i regionen. Patras blomstrade för första gången under Post-Helladic eller Mycenean period (1580-1100 f.Kr.). Ancient Patras bildades genom sammanslagningarna av tre mykenska byar som är belägna i moderna Aroe, Antheia och Mesatis. Mytologi berättar att efter Dorian invasionen, etablerat en grupp av Achaeansen från Laconia, ledd av den självbetitlade Patreus, en koloni. Under antiken förblev Patras ett jordbruks region men under romartiden blev en viktig hamn. Idag Patras anses vara en av de vackraste städerna i Grekland och är populärt bland turister.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.