Levante Ferries
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Levante Ferries

Levante Ferries är ett av de ledande färjerederierna baserat i Joniska ögruppsregionen i västra Grekland som erbjuder regulbundna överfarter från Zakynthos, Kefalonia och Ithaca till Kyllini och Patra.

Levante Ferries grundades 2015 i samverkan med Levante, Ionissos och Zante Ferries, som kombinerar sin kunskap och erfarenhet för att skapa ett av de största namnen i den grekiska färjeindustrin idag.

"Fior Di Levante", ett av de fyra fartygen i flottan, röstades fram till "den vackraste färjan i världen" vid International Shippax Awards 2015. Förutom det är den utrustad med den mest avancerade säkerhetstekniken som finns, tar över tusen passagerare och trehundra bilar i taget.

"Mare di Levante" är populär bland kunderna tack vare dess stora och lyxiga rum. Liksom på alla fartyg som tillhör Levante Ferries, finns full luftkonditionering, tv och bekväma lounger med Wi-Fi.

"Speedrunner III" erbjuder de snabbaste avgångarna, och ståtar med en maximal hastighet på trettioåtta knop, medan "Andreas Kalvos" har ett stort utomhusdäck, så att passagerarna kan njuta av den vackra utsikten över Medelhavet.

Använd directferries.se för att hitta Levante Ferries tidtabeller, priser och för att boka biljetter med Levante Ferries. Vill du hitta den billigaste resan? Vi jämför Levante Ferries med alternativa rederier.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.