Färja från Poros till Kyllini

Poros Kyllini-rutten går mellan Kefalinia och Grekland och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Kefalonian Lines trafikerar den här sträckan upp till 3 gånger per dag med en restid på runt 1 timme 20 minuter när Levante Ferries servicen kör upp till 5 gånger per dag med en resetid från 1 timme 30 min.

Det finns totalt 56 linjer att välja på vecka om du vill åka Poros Kyllini-rutten mellan Kefalinia och Grekland. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Poros och Kyllini

  • Kefalonian Lines
    • Avgår 3 gånger per dag 1 timme 20 min
    • Få pris
  • Levante Ferries
    • Avgår 5 gånger per dag 1 timme 30 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Poros Kyllini

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Poros Kyllini-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Kyllini

Den grekiska staden Kyllini ligger på peloponnesiska halvöns västligaste punkt. Det är förmodligen mest känd för sin hamn, som har en hektisk tidsplan färje ankomster och avgångar. Men för att se det som något mer än en plats för transitering saknas ett trick. Staden har en stor bakgrund, med ett medeltida slott som står vakt över en tjock tallskog med utsikt över staden. För en annan, markerar det början på en 11 kilometer lång kuststräcka med vit sand puffa upp till Joniska havet. Från slottet, som står på den högsta punkten, alla vägar slår ett spår till Kyllini stadskärna, där det finns ett torg som kantas av tavernor och butiker. Terracotta tak och lägenheter strö sedan i pittoreska oordning ner till en krångel strand som är en tillflyktsort för lugn och ro.

Staden har ett antal romerska och grekiska ruiner, men Crusaders fästning Chlemoutsi är den mest populära och kanske den viktigaste. Förutom att betjäna upp havet och dalen lämpliga som en kung, detta torg hunk av granit har en färgstark historia - i sin tur, har det varit bebott av germanska stammar, turkarna och venetianarna. Alla har format hur det ser ut, och resterna av slutare grindar, runda torn, innergårdar, cisterner, ett kapell och en moské är alla en del av sin make-up.