Poros till Kyllini färja

Poros Kyllini rutten ansluter Kefalonia med Grekland och körs för tillfället av 2 rederier. Kefalonian Lines service kör upp till 3 gånger per dag med en resetid på runt 1 timme 15 minuter när Ionian Group servicen kör upp till 4 gånger per dag med en resetid från 1 timme 20 min.

Så det är kombinerat 49 överfarter som erbjuds vecka på Poros Kyllini rutten mellan Kefalonia och Grekland. Jämnför nu och få fram den bästa resan för dig.

Poros - Kyllini färjerederier

  • Kefalonian Lines
    • 3 Avgångar per dag 1 timme 15 min
    • Få pris
  • Ionian Group
    • 4 Avgångar per dag 1 timme 20 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Poros Kyllini

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Poros Kyllini är en bil och 2 passagerare.

Kyllini guide

Den grekiska staden Kyllini ligger på peloponnesiska halvöns västligaste punkt. Det är förmodligen mest känd för sin hamn, som har en hektisk tidsplan färje ankomster och avgångar. Men för att se det som något mer än en plats för transitering saknas ett trick. Staden har en stor bakgrund, med ett medeltida slott som står vakt över en tjock tallskog med utsikt över staden. För en annan, markerar det början på en 11 kilometer lång kuststräcka med vit sand puffa upp till Joniska havet. Från slottet, som står på den högsta punkten, alla vägar slår ett spår till Kyllini stadskärna, där det finns ett torg som kantas av tavernor och butiker. Terracotta tak och lägenheter strö sedan i pittoreska oordning ner till en krångel strand som är en tillflyktsort för lugn och ro.

Staden har ett antal romerska och grekiska ruiner, men Crusaders fästning Chlemoutsi är den mest populära och kanske den viktigaste. Förutom att betjäna upp havet och dalen lämpliga som en kung, detta torg hunk av granit har en färgstark historia - i sin tur, har det varit bebott av germanska stammar, turkarna och venetianarna. Alla har format hur det ser ut, och resterna av slutare grindar, runda torn, innergårdar, cisterner, ett kapell och en moské är alla en del av sin make-up.