Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Dunkirk hamn

 • Dunkerque hamn med bil

  Från A25 Lille: Ta väg A16 mot Calais. Från A16 Dunkerque/Belgien: Ta avfart 24. Följ skyltarna 'Port Rapide/Car Ferry'. Från St. Omer: D600 korsar A16 och går direkt till hamnen. Från Dunkerque centrum: Följ skyltar mot Calais - antingen A16 till avfart 24 eller RN1 och följ skyltarna mot 'Loon Plage/Car Ferry'.

 • Dunkerque hamn med tåg

  Dunkerque SNCF järnvägsstation är en kort promenad från turistbyrån på rue de l'Amiral Ronarc'h. För mer information besök SNCF hemsida.

 • Dunkerque hamnadress

  Terminal Roulier du Port Ouest, F-59279 Loon-Plage Dunkerque

 • Dunkirk övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Dunkirk färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Dunkirk övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Dunkirk färjetjänster

Guide till Dunkirk

Guide till Dunkirk

Dunkerque är en hamnstad i den nordligaste delen av Frankrike, i Nord, 10 km från den belgiska gränsen. Dess namn kommer från väst flamländska (nederländska) "Duin" (dyn) och "kerke" (kyrkan). Till mitten av 20-talet var staden belägen i det nederländska språkområdet. Idag kan den lokala holländska dialekten fortfarande hittas men har till stor del ersatts av franska.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.