Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Aten (Pireus) hamn

  • Aten (Pireus) övernattning

    Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Aten (Pireus) färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Aten (Pireus) övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Aten (Pireus) färjetjänster

Guide till Aten (Pireus)

Vad kan man göra i Pireus?

Pireus är den största hamnen i Medelhavet och 20 miljoner passagerare passerar genom den varje år. Det är en stad i sin egen rätt med 163 000 invånare, men det är bara ett fåtal som väljer att tillbringa mer än en dag här bland de många affärerna, rederikontoren och livligt trafikerade gatorna. De flesta besökare som vill utforska det grekiska fastlandet åker vidare till Aten. Närheten till huvudstaden och den tunga sjöfarten gör det till en spännande plats att tillbringa lite tid på, med en lång strandpromenad där man kan spana på de otaliga skepp som seglar in och ut ur hamnen. Pireus har en stor marknad där turister hoppas på att fynda, om man inte hellre beger sig till en av de stora galleriorna. Zea Marina är ett lugnt hamnområde i närheten av den stora hamnen där det finns många restauranger, caféer och barer.

Hur tar man sig runt i Pireus?

Staden är relativt liten jämfört med sin betydligt större granne och man kan utforska stora delar av staden och hamnen till fots. Men skulle man bli trött går det bussar mellan de mer populära områdena, och en kostnadsfri skyttelbuss transporterar resenärer mellan färjeterminalen och den närmaste tunnelbanestationen.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.