Aegean Flying Dolphins
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Aegean Flying Dolphins

Egeiska Flying Dolphins är en grekisk höghastighetsfärdoperatör med säte i Piraeus, som erbjuder dagliga tjänster till ön Aegina och regelbundna korsningar från Volos hamn i Thessalien, till öarna Skiathos, Skopelos och Alonissos hela året runt.

Flottan består av två fartyg som heter Athena och Erato, som avgår från Piraeus respektive Volos. Aegean Flying Dolphins har några av de finaste hydrofoilerna i regionen. Inte bara det, företaget har stödit många lokala sociala initiativ sedan det började verksamhet 2006 och investerar tungt i närliggande samhällen, vilket gör dem till en lokal lokal favorit.

Med segelhastigheter på 32 knop ger hydrofoilerna säker transport över Egeiska havet, med rymliga sittplatser som finns ombord och ett team av vänlig personal där för att hjälpa till med eventuella frågor du kan ha under överfarten. Det är dock värt att notera att på grund av de effektiva seglingstiderna och den slanka formen av fartygen finns det ingen mat och dryck Aegean Flying Dolphins.

Med directferries.se kan ni hitta Aegean Flying Dolphins titabeller, resor och boka Aegean Flying Dolphins biljetter. Vi jämnför också Aegean Flying Dolphins med alternativa rederier.

Alla rutter med Aegean Flying Dolphins

Aegean Flying Dolphins routes and ports

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.