Färja från Agios Konstantinos till Glossa

Agios Konstantinos Glossa-rutten går mellan Grekland och Skopelos. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Anes Ferries. Färjor avgår upp till 7 gånger vecka med en resetid på ca 4 timmar 45 minuter.

Färjetrafiken på Agios Konstantinos Glossa-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Agios Konstantinos och Glossa

  • Anes Ferries
    • 7 avgångar per vecka 4 tim 45 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Agios Konstantinos Glossa

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Agios Konstantinos Glossa-rutten är för en bil och 1 passagerare.

Guide till Agios Konstantinos

Agios Konstantinos är en stad och en före detta kommun i Phthiotida, Grekland. Efter den administrativa delningsreformen 2011 blev den en del av kommunen Molos-Agios Konstantinos och räknas nu som en kommunal enhet. Staden har en hamn med regelbuden färjetrafik till öarna Skiathos, Skopelos och Alonnisos. Dessa öar är en del av norra sporadernas skärgård.

Öarna består mestadels av berg och är täckta av en matta av cypress, platan, ek och tall. Det är under detta som öns kullar behåller sin fuktighet som gör det möjligt för getter att beta. Radiskogen, som är den del av Natura 2000, är den äldsta skogen i Balkan. Låga ekträd är det som skogen mestadels består av.

Agios Konstantinos ligger 168 km nordöst om Aten och är en liten kustort med ca 2000 invånare. Staden har utvecklats över åren till en handelsstad och turistdestination delvis p.g.a. dess hamn. Besökare i staden gillar att ta det lugnt på stranden och strosa runt på gatorna och beundra den gamla arkitekturen och ta del av den lokala maten.