Varför använda
Direct Ferries?

Färjor från 2607 rutter och 708 portar runt om i världen

Over 2.5 miljon nöjda kunder

Vi ordnar over 1.2 miljon korsningar / år

Vi kollar upp till 1 miljoner pris för våra kunder dagligen

Färjor till England

Med en population av kulturell mångfald på runt 53 miljoner, är England delad in i nio regioner, sedan organiserad av län, distrikt, städer och byar.

Huvudstaden London är det tätaste befolkade området i hela Storbritannien, med ca. 12 miljoner invånare; det är centrum för handel, politik och lag, det är också en enorm turist hotspot med massor av attraktioner,utomhus områden, ikoniska monument och historiska byggnader.

Som en ö, är England och Storbritannien som en helhet en ypperlig destination att anlända med färja med ett gott urval av porter runt om i landet. Portsmouth internationella färjehamn, som erbjuder ett nav till de som anländer direkr från Isle of Wight, Frankrike, Spanien och kanalöarna och det är en av de första "gröna" terminalerna i Stor britannien. Förutom Portsmouth, portarna Plymouth och Newhaven erbjuder också en portgång från England till Frankrike, Spanien och Kanalöarna.

Världens mest trafikerade passagerar färjeport än i Dover, som ligger på den östra tippen av sydkusten. Ungefär 16 miljoner passagerare passerar genom Dover porten årligen resande från Calais och Dunkirk, båda erbjuder goda förbindelser från fastlandet Europa. Tvärkanal färjorna till Dover är allmänt de snabbaste, mest frekventa och billigaste rutterna in till landet med korsningar drivna av stora moderna färjor. För de som söker efter ett snabbare, men dyrare alternativ kan man överväga att åka kanaltunneln.

För de som vill åka över Norra havet från Holland eller Tyskland, går den mest direkta rutten från Hook of Holland till Harwich. Tjänsten drivs av Stena Line 'Super Ferries' och åker två gånger dagligen, året runt. Det finns också dagliga övernattnings tjänster till norra England från Amsterdam till Newcastle och Rotterdam och Zeebrugge till Hull. Dessa läpligt planerade övernattnings korsningar sker ombord på väl utrustade kryssnings färjor som låter en anlända förfriskade och redo för en fortsatt resa.

Om man reser till England över Irländska sjön, finns det korsningar från Dublin och Belfast till Liverpool och båda korsningarna räcker omkring 8 timmar, beroende på ens slutdestination kan det vara bättre att segla via Wales eller Scotland då korsningen kan vara snabbare och mer frekvent. Alternativ inkluderar seglingar från Dublin eller Rosslare i Irland till de Welsiska portarna Holyhead, Fishguard och Pembroke eller från de norra irländska portarna Belfast och Larne till de skottländska portarna Cairnryan och Troon. I alla fall är korsningarna drivna av moderna färjor med utmärkta utrymmen.

Lӓs mer Läs mindre

Populära färjerederier

 • P&O Ferries
  • Få pris
 • DFDS Seaways
  • Få pris
 • Eurotunnel
  • Få pris
 • Stena Line
  • Få pris
Visa alla färjerederier

England recension

 • "Förseningar"

  Resan i sig gick bra MEN i båda riktningar var det stora förseningar och alla serveringar var inte öppna !den öppna serveringen är dyr och maten inte speciellt bra för det priset. Det var ett stort minus. att det kostar mer att ta med några hundar än vad själva bilresan med passagerare kostar är hutlöst !

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Utmärkt!"

  Vi bodde i hytt nr 23 och trivdes alldeles utmärkt med allt. Den var rymlig och fin, hade loungen precis utanför med tillgång till frukt, snacks, drycker, ost m.m.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Färja Khamn-Oslo som alternativ till flyg"

  Allt fungerade utmärkt men Buffé middagen var en stor besvikelse. Urvalet mycket smalt, kvaliteten på maten under all kritik, t.ex räkorna och sillen. Köttet på godkänd nivå men såserna till..(?) Ångrade kraftigt att jag inte valde á la Carte restaurangen istället.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Trevligt"

  Vi är mycket nöjda med vår resa . Lätt att hitta rätt trots att vi kom från ett "högerland" och trevlig personal. Mycket trevligt med "mysfotöljerna" En resa jag rekommenderar!!!

  Lӓs mer Läs mindre

Ombord på färjorna

Få reda på hur det är ombord på färjorna innan du reser.

Färjeguide, videor och recensioner

Rutter och hamnar i England