COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Jersey - Portsmouth är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Jersey till Portsmouth färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Jersey till England

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Jersey och Portsmouth

  • 6 Sailings Weekly 8 hr 10 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Jersey till Portsmouth

 • "Jag skulle glatt rekommendera dem.."

  Jag har åkt med många färjor innan men Condor Ferries färjor var rent och väl organiserade. Toaletterna luktade 'ven fräsht och rent. Servicen var bra vid terminalen. Våran hytt var också bra och bekväm. Det var ett under att cafeet var öppet med tanken på att det var under vinter, då inte så många åker färja. Mycket bra. Det var även bra priser i barnen. Man kunde även gå och shoppa i taxfree.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Jersey till Portsmouth

Jersey Portsmouth-rutten går mellan Jersey och England. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Condor Ferries. Färjor avgår upp till 6 gånger vecka med en resetid på ca 8 timmar 10 minuter.

Färjetrafiken på Jersey Portsmouth-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Jersey

Jersey tillhör Storbritannien och ligger vid Engelska kanalen utanför Normandie. Tillsammans med Guernsey bildar den gruppen av öar som kallas Kanalöarna.


Guide till Portsmouth

Staden Portsmouth ligger på Englands kust i grevskapet Hampshire. Staden har en lång och stark koppling till Royal Navy som spänner över århundraden och var en gång en del av världens varvsindustri, bygga den allra första torrdockan i det sena 1500 århundradet, som fortfarande används idag. Portsmouth är fortfarande en betydande bas för Royal Navy och är hem för många framstående fartyg, med dess förnämsta prydnad är flaggskeppet för Lord Nelson, HMS Victory. På grund av dess strategiska betydelse, Portsmouth bombades ganska utför under andra världskriget och så är nu mycket en blandning av nytt och gammalt, med några av de mest historiska områden inklusive Hard och Point. Förorten Southsea är en favorit för familjer på semester i Portsmouth och har en lång strand, två bryggor och en bra turistinformation. Southsea är en särskilt livlig del av Portsmouth och har många barer, kaféer och en rolig nöjespark på Clarence Pier.

Färjetrafik från stadens hamn avgår till Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St Malo, St Helier, St Peter Port och Ryde.