Färja från Jersey till Portsmouth

Jersey Portsmouth-rutten går mellan Jersey och England. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Condor Ferries. Färjor avgår upp till 7 gånger vecka med en resetid på ca 7 timmar 30 minuter.

Färjetrafiken på Jersey Portsmouth-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Jersey och Portsmouth

  • Condor Ferries
    • 7 avgångar per vecka 7 tim 30 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Jersey Portsmouth

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Jersey Portsmouth-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Portsmouth

Staden Portsmouth ligger på Englands kust i grevskapet Hampshire. Staden har en lång och stark koppling till Royal Navy som spänner över århundraden och var en gång en del av världens varvsindustri, bygga den allra första torrdockan i det sena 1500 århundradet, som fortfarande används idag. Portsmouth är fortfarande en betydande bas för Royal Navy och är hem för många framstående fartyg, med dess förnämsta prydnad är flaggskeppet för Lord Nelson, HMS Victory. På grund av dess strategiska betydelse, Portsmouth bombades ganska utför under andra världskriget och så är nu mycket en blandning av nytt och gammalt, med några av de mest historiska områden inklusive Hard och Point. Förorten Southsea är en favorit för familjer på semester i Portsmouth och har en lång strand, två bryggor och en bra turistinformation. Southsea är en särskilt livlig del av Portsmouth och har många barer, kaféer och en rolig nöjespark på Clarence Pier.

Färjetrafik från stadens hamn avgår till Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St Malo, St Helier, St Peter Port och Ryde.