Jersey
Poole
Färjor till England
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Jersey (St Helier) till Poole

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 5 avångar i veckan mellan Jersey (St Helier) och Poole. Sträckan mellan Jersey (St Helier) och Poole trafikeras av Condor Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Jersey (St Helier) och Poole.

Tidtabeller Jersey (St Helier) till Poole

Färjor mellan Jersey (St Helier) och Poole avgår vanligtvis från Jersey (St Helier), ca 07:10. Överfarten tar ungefär 4h 32m.

Färjepriser mellan Jersey (St Helier) och Poole

Priserna på en överfast från Jersey (St Helier) till Poole varierar oftast mellan 1353kr och 6901kr*. Genomsnittspriset är 4303kr*. De billigaste priserna mellan Jersey (St Helier) och Poole är ca 582kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 1935kr*. Genomsnittspriset för en bil är 5047kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Poole och Jersey (St Helier)?

Det är ungefär 106.0 miles (170.6km) eller 92.1 sjömil mellan Jersey (St Helier) och Poole.

Kan jag resa med bil mellan Jersey (St Helier) och Poole?

Ja, med Condor Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Jersey (St Helier) och Poole. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Jersey (St Helier) och Poole.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Jersey (St Helier) och Poole?

Ja, fotpassagerare kan resa med Condor Ferries mellan Jersey (St Helier) och Poole.

Jersey till Poole färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Jersey till England
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Jersey (St Helier) - Poole Sammanfattning av rutt
Land för avresa STORBRITANNIEN
Destination Land STORBRITANNIEN
Antal operatörer 1
Operatörer Condor Ferries
Genomsnittligt pris 4424 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 5
Genomsnittlig seglingstid 4h 32m
Snabbaste seglingstid 4h 0m
Första färjan 07:10
Sista färjan 21:30
Avstånd 92 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Jersey till Poole?

Färjeresan från Jersey till Poole tar ungefär 4h 40m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Jersey till Poole?

Priserna för färjan mellan Jersey - Poole varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 372 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Jersey - Poole?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Jersey och Poole, dessa är
  • Condor Ferries

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Jersey - Poole?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Jersey - Poole, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Jersey - Poole?

Ja, mellan Jersey - Poole kan du resan utan bil med
  • Condor Ferries

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Jersey - Poole?

Ja, du kan resa med bil mellan Jersey - Poole med
  • Condor Ferries

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Jersey - Poole?

Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Condor Ferries

Vad är avståndet från Jersey till Poole?

Det är uppskattningsvis 92 sjömil mellan Jersey och Poole.

Guide till Jersey

St Helier är huvudstad på ön Jersey, som är den största av Kanalöarna som ligger i Engelska kanalen. Jersey har en separat relation till den brittiska kronan från de övriga kronbesittningarna Guernsey och Isle of Man. Den är inte en del av Förenade kungariket, och har en internationell identitet skild från Storbritannien, men Storbritannien är konstitutionellt ansvarig för försvaret av Jersey. Jersey Museum and Art Gallery är ett populärt resmål för besökare till St Helier. Museet berättar historien om Jersey från yngre stenåldern till nutid. Besökare kan se öns finaste skatter på display, inklusive en ovärderlig bronsålders guldhalskedja och Millais berömda porträtt av Lillie Langtry. Om du vill ha något lite mer avkopplande varför inte tillbringa dagen på en av Jerseys härliga stränder eller fördriva tiden på ett av St Helier många kaféer, barer och restauranger.

Hamn Jersey ligger vid södra änden av ön i huvudstaden St Helier på St Aubin Bay. Faciliteterna på hamnen är bl.a. flera restauranger och butiker, inklusive taxfreebutiker. Färjetrafik från Jersey är omfattande och drivs av Condor Ferries och Emeraude Jersey Ferries, med regelbundna avgångar till Frankrike och England, samt till ön Guernsey. Tre tjänster går till Storbritannien, bland annat till Portsmouth, Poole och Weymouth; en tjänst till St Malo i Frankrike och den andra till Guernsey.


Guide till Poole

Den medeltida hamnstaden Poole ligger i Englands sydkust län Dorset. Det och är beläget intill havet och är full av turistattraktioner och aktiviteter såsom dess berömda keramik och Poole Park. Dessa populära sevärdheter inkluderar även Poole Harbour och sandbankar halvön med utmärkta faciliteter för segling och vattensporter - inklusive både vindsurfing och vattenskoter ett antal högt hyllade restauranger och caféer många historiska byggnader 18-tals och några utmärkta waterfront hotell . Dorset stränder är bland några av de finaste i England och kallas ofta som "Florida Keys av brittiska stränder". Det finns mer än 5 km av gyllene stränder i Poole och dessa är populär bland både turister och lokalbefolkningen i området. Poole Quay är en av de livligaste stadsdelar i staden och har en spännande, vänlig vibe. Festivaler och händelser i staden inkluderar Poole Summer Breeze det största beach party hålls varje torsdag kväll under sommaren med levande musik en rolig zon för familjer grillplatser och en spektakulära fyrverkerier.


Jersey till Poole Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 10/06/2024 och 2024-06-16


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Condor Ferries 14:45 19:25 4 timmar 40 minuter Mån, Fre, Lör, Sön

Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.