COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Jersey - Poole är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Jersey till Poole färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Jersey till England

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Jersey och Poole

  • 4 Sailings Weekly 4 hr 10 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Jersey till Poole

 • "Jersey till Poole"

  Betalade för en clud class och det var absolut värt det. Underbar service var det.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Jersey till Poole

Jersey Poole-rutten går mellan Jersey och England. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Condor Ferries. Färjor avgår upp till 4 gånger vecka med en resetid på ca 4 timmar 10 minuter.

Färjetrafiken på Jersey Poole-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Jersey

Jersey tillhör Storbritannien och ligger vid Engelska kanalen utanför Normandie. Tillsammans med Guernsey bildar den gruppen av öar som kallas Kanalöarna.


Guide till Poole

Den medeltida hamnstaden Poole ligger i Englands sydkust län Dorset. Det och är beläget intill havet och är full av turistattraktioner och aktiviteter såsom dess berömda keramik och Poole Park. Dessa populära sevärdheter inkluderar även Poole Harbour och sandbankar halvön med utmärkta faciliteter för segling och vattensporter - inklusive både vindsurfing och vattenskoter ett antal högt hyllade restauranger och caféer många historiska byggnader 18-tals och några utmärkta waterfront hotell . Dorset stränder är bland några av de finaste i England och kallas ofta som "Florida Keys av brittiska stränder". Det finns mer än 5 km av gyllene stränder i Poole och dessa är populär bland både turister och lokalbefolkningen i området. Poole Quay är en av de livligaste stadsdelar i staden och har en spännande, vänlig vibe. Festivaler och händelser i staden inkluderar Poole Summer Breeze det största beach party hålls varje torsdag kväll under sommaren med levande musik en rolig zon för familjer grillplatser och en spektakulära fyrverkerier.