COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Fishbourne - Portsmouth är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Isle of Wight till England

Rederier som åker mellan Fishbourne och Portsmouth

    • 25 Sailings Daily 45 min
    • Get price

Färja från Fishbourne till Portsmouth

Fishbourne Portsmouth-rutten går mellan Isle of Wight och England. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Wightlink. Färjor avgår upp till 25 gånger dag med en resetid på ca 45 minuter.

Färjetrafiken på Fishbourne Portsmouth-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Fishbourne

Fishbourne är en by och liten hamn som ligger på Isle of Wight i södra Storbritannien. Fishbourne ligger mellan byn Wootton och staden Ryde och ligger på den östra stranden av Wootton Creek.

Isle of Wight, känd av de gamla romarna som Vectis, är ett län och Englands största ö, och ligger i Engelska kanalen, vilket är ungefär 5 till 8 km utanför kusten i Hampshire och är skild från fastlandet i Storbritannien med ett sund kallat The Solent. Ön har flera orter som har blivit semestermål sedan den viktorianska tiden.

Hamnen har en terminal för färjor, som drivs av Wightlink, till Portsmouth som ligger tvärs över Solent på det brittiska fastlandet. Passagerare med fordon måste anlända till färjeterminalen minst 30 minuter, men inte mer än en timme innan segling. Fotpassagerare måste anlända till färjeterminalen minst 15 minuter före avgång. Beräkna med att vara där lite tidigare om ni ska hämta upp biljetter.


Guide till Portsmouth

Staden Portsmouth ligger på Englands kust i grevskapet Hampshire. Staden har en lång och stark koppling till Royal Navy som spänner över århundraden och var en gång en del av världens varvsindustri, bygga den allra första torrdockan i det sena 1500 århundradet, som fortfarande används idag. Portsmouth är fortfarande en betydande bas för Royal Navy och är hem för många framstående fartyg, med dess förnämsta prydnad är flaggskeppet för Lord Nelson, HMS Victory. På grund av dess strategiska betydelse, Portsmouth bombades ganska utför under andra världskriget och så är nu mycket en blandning av nytt och gammalt, med några av de mest historiska områden inklusive Hard och Point. Förorten Southsea är en favorit för familjer på semester i Portsmouth och har en lång strand, två bryggor och en bra turistinformation. Southsea är en särskilt livlig del av Portsmouth och har många barer, kaféer och en rolig nöjespark på Clarence Pier.

Färjetrafik från stadens hamn avgår till Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St Malo, St Helier, St Peter Port och Ryde.