Fishbourne
Portsmouth
Färjor till England
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Fishbourne - Portsmouth är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Fishbourne till Portsmouth

Fishbourne Portsmouth-rutten går mellan Isle of Wight och England. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Wightlink. Färjor avgår upp till 25 gånger dag med en resetid på ca 45 minuter.

Färjetrafiken på Fishbourne Portsmouth-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Isle of Wight till England
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Fishbourne till Portsmouth?

  Färjeresan från Fishbourne till Portsmouth tar ungefär 45m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Fishbourne till Portsmouth?

  Priserna för färjan mellan Fishbourne - Portsmouth varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 84 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Fishbourne - Portsmouth?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Fishbourne och Portsmouth, dessa är
  • Wightlink
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Fishbourne - Portsmouth?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Fishbourne - Portsmouth, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Fishbourne - Portsmouth?

  Ja, mellan Fishbourne - Portsmouth kan du resan utan bil med
  • Wightlink
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Fishbourne - Portsmouth?

  Ja, du kan resa med bil mellan Fishbourne - Portsmouth med
  • Wightlink
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Fishbourne - Portsmouth?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Wightlink
 • Vad är avståndet från Fishbourne till Portsmouth?

  Det är uppskattningsvis 8 sjömil mellan Fishbourne och Portsmouth.

Guide till Fishbourne

Fishbourne är en by och liten hamn som ligger på Isle of Wight i södra Storbritannien. Fishbourne ligger mellan byn Wootton och staden Ryde och ligger på den östra stranden av Wootton Creek.

Isle of Wight, känd av de gamla romarna som Vectis, är ett län och Englands största ö, och ligger i Engelska kanalen, vilket är ungefär 5 till 8 km utanför kusten i Hampshire och är skild från fastlandet i Storbritannien med ett sund kallat The Solent. Ön har flera orter som har blivit semestermål sedan den viktorianska tiden.

Hamnen har en terminal för färjor, som drivs av Wightlink, till Portsmouth som ligger tvärs över Solent på det brittiska fastlandet. Passagerare med fordon måste anlända till färjeterminalen minst 30 minuter, men inte mer än en timme innan segling. Fotpassagerare måste anlända till färjeterminalen minst 15 minuter före avgång. Beräkna med att vara där lite tidigare om ni ska hämta upp biljetter.


Guide till Portsmouth

Staden Portsmouth ligger på Englands kust i grevskapet Hampshire. Staden har en lång och stark koppling till Royal Navy som spänner över århundraden och var en gång en del av världens varvsindustri, bygga den allra första torrdockan i det sena 1500 århundradet, som fortfarande används idag. Portsmouth är fortfarande en betydande bas för Royal Navy och är hem för många framstående fartyg, med dess förnämsta prydnad är flaggskeppet för Lord Nelson, HMS Victory. På grund av dess strategiska betydelse, Portsmouth bombades ganska utför under andra världskriget och så är nu mycket en blandning av nytt och gammalt, med några av de mest historiska områden inklusive Hard och Point. Förorten Southsea är en favorit för familjer på semester i Portsmouth och har en lång strand, två bryggor och en bra turistinformation. Southsea är en särskilt livlig del av Portsmouth och har många barer, kaféer och en rolig nöjespark på Clarence Pier.

Färjetrafik från stadens hamn avgår till Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St Malo, St Helier, St Peter Port och Ryde.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.