Wightlink
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Wightlink

Wightlink Ferries förbinder fastlandet med Isle of Wight med färja och de har de gjort i över 160 år!

Wightlink Ferries har tagit tjänsten från dess tidiga banbrytande resdagar till sin nuvarande position genom att segla mellan fastlandet och Isle of Wight upp till 150 gånger per dag med 3 linjer.

En modern flotta av bilfärjor som seglar från Lymington till Yarmouth och Portsmouth till Fishbourne, medan höghastighets katamaraner drivs på Portsmouth Harbour och Ryde Pier korsning som endast är för fotpassagerare.

Wightlink är den viktigaste länken mellan Isle of Wight och fastlandet och varje år tar en kapacitet på över 4,8 miljoner passagerare. De ger ö invånarna en enkel och frekvent service till fastlandet, samt ger miljontals semesterfirare från hela Storbritannien och därefter en smak av livet på ön.

Med directferries.se kan ni hitta Wightlink titabeller, resor och boka Wightlink biljetter. Vi jämnför också Wightlink med alternativa rederier.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.