COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Yarmouth - Lymington är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Isle of Wight till England

Rederier som åker mellan Yarmouth och Lymington

    • 16 Sailings Daily 40 min
    • Get price

Färja från Yarmouth till Lymington

Yarmouth Lymington-rutten går mellan Isle of Wight och England. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Wightlink. Färjor avgår upp till 16 gånger dag med en resetid på ca 40 minuter.

Färjetrafiken på Yarmouth Lymington-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Yarmouth

Yarmouth är en stad och hamn som ligger på den västra delen av Isle of Wight, utanför den södra kusten av Englands fastland. Yarmouth är en av de minsta städerna i Storbritannien. Den har en befolkning på knappt 791 vilket kan jämföras med cirka 600 i början av 1900-talet. Staden har fått sitt namn på grund av sitt läge vid mynningen av den lilla Western Yarfloden. Yarmouth är en övergånspunkt för floden, ursprungligen med färja, men ersattes med en vägbro 1863. Som en hamn- och handelsstad har Yarmouth länge har haft lokal kommersiell betydelse. Den har fortfarande några båtvarv och skeppshandel, och även om de är relativt små i storlek finns fortfarande ett antal butiker, hotell, pubar och restauranger, som stöds bland annat genom handeln från färjeterminalen och genom att besökande yacht-ägare i hamnen. Yarmouth slott byggdes 1547 och är nu i omsorgen av English Heritage. Den byggdes av Henrik VIII för att stärka Solent och skydda Isle of Wight, historiskt ett viktigt strategiskt fotfäste för varje försök av invasion av England.

Från stadens hamn, drivs en färjelinje till Lymington i Hampshire, på engelska fastlandet.


Guide till Lymington

Staden och hamnen i Lymington ligger på västra stranden av Lymington River på Solent, i New Forest-distriktet i Hampshire, England. Staden har en stor turistindustri, baserad på närheten till den nya skogen och hamnen. Det är också en viktig seglingscentrum med tre småbåtshamnar. Lymington är känd för sin seglings- historia, och under senare år har varit hem till världsberömda regattor som Royal Lymington Cup, Etchells Worlds, MacNamara bunke, och Source Regatta. De starka tidvatten gör det ett utmanande racerbana, och tillsammans med det grunda djupet av floden har lett till Lymington förlora en massa regattor för Central Solent, främst löpa från Cowes på Isle of Wight.

Färjor har kört från Lymington till Yarmouth sedan 19e århundrandet.. Sedan 1990 har de drivits av Wightlink. Resan tar cirka 40 minuter.