Yarmouth
Lymington
Färjor till England
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Yarmouth - Lymington är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Yarmouth till Lymington

Yarmouth Lymington-rutten går mellan Isle of Wight och England. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Wightlink. Färjor avgår upp till 16 gånger dag med en resetid på ca 40 minuter.

Färjetrafiken på Yarmouth Lymington-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Yarmouth till Lymington?

  Färjeresan från Yarmouth till Lymington tar ungefär 40m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Yarmouth till Lymington?

  Priserna för färjan mellan Yarmouth - Lymington varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 83 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Yarmouth - Lymington?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Yarmouth och Lymington, dessa är
  • Wightlink
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Yarmouth - Lymington?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Yarmouth - Lymington, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Yarmouth - Lymington?

  Ja, mellan Yarmouth - Lymington kan du resan utan bil med
  • Wightlink
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Yarmouth - Lymington?

  Ja, du kan resa med bil mellan Yarmouth - Lymington med
  • Wightlink
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Yarmouth - Lymington?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Wightlink
 • Vad är avståndet från Yarmouth till Lymington?

  Det är uppskattningsvis 3 sjömil mellan Yarmouth och Lymington.

Guide till Yarmouth

Yarmouth är en stad och hamn som ligger på den västra delen av Isle of Wight, utanför den södra kusten av Englands fastland. Yarmouth är en av de minsta städerna i Storbritannien. Den har en befolkning på knappt 791 vilket kan jämföras med cirka 600 i början av 1900-talet. Staden har fått sitt namn på grund av sitt läge vid mynningen av den lilla Western Yarfloden. Yarmouth är en övergånspunkt för floden, ursprungligen med färja, men ersattes med en vägbro 1863. Som en hamn- och handelsstad har Yarmouth länge har haft lokal kommersiell betydelse. Den har fortfarande några båtvarv och skeppshandel, och även om de är relativt små i storlek finns fortfarande ett antal butiker, hotell, pubar och restauranger, som stöds bland annat genom handeln från färjeterminalen och genom att besökande yacht-ägare i hamnen. Yarmouth slott byggdes 1547 och är nu i omsorgen av English Heritage. Den byggdes av Henrik VIII för att stärka Solent och skydda Isle of Wight, historiskt ett viktigt strategiskt fotfäste för varje försök av invasion av England.

Från stadens hamn, drivs en färjelinje till Lymington i Hampshire, på engelska fastlandet.


Guide till Lymington

Staden och hamnen i Lymington ligger på västra stranden av Lymington River på Solent, i New Forest-distriktet i Hampshire, England. Staden har en stor turistindustri, baserad på närheten till den nya skogen och hamnen. Det är också en viktig seglingscentrum med tre småbåtshamnar. Lymington är känd för sin seglings- historia, och under senare år har varit hem till världsberömda regattor som Royal Lymington Cup, Etchells Worlds, MacNamara bunke, och Source Regatta. De starka tidvatten gör det ett utmanande racerbana, och tillsammans med det grunda djupet av floden har lett till Lymington förlora en massa regattor för Central Solent, främst löpa från Cowes på Isle of Wight.

Färjor har kört från Lymington till Yarmouth sedan 19e århundrandet.. Sedan 1990 har de drivits av Wightlink. Resan tar cirka 40 minuter.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.