Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Lymington hamn

 • Lymington hamn med bil

  Från Southampton och österifrån, lämna M27 J1 och kör sedan söderut längs A337 eller från A35, sväng söderut vid Lyndhurst längs A337. Från Bournemouth och västerifrån, följ A35 österut och vid Christchurch följ A337 österut. Lymington ligger knappt 20 km därifrån. Vid ankomst till Lymington följ skyltarna mot 'Isle of Wight Ferries', vilka leder er direkt till terminalen.

 • Lymington hamn med tåg

  Regelbunden trafik går från många platser i landet till Lymington Pier, antingen direkt eller med byte i London. För mer information samt bokning, besök vår sida för Tåg till Lymington.

 • Lymington hamnadress

  Lymington Pier, Undershore Road, Lymington, SO41 5SB

 • Lymington övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Lymington färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Lymington övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Lymington färjetjänster

Guide till Lymington

Guide till Lymington

Lymington är en port på Solent, i New Forest distriktet Hampshire. Under medeltiden hade staden en blomstrande varvsindustri. Lymington var känd för smuggling på grund av den slingrande floden och många underjordiska passager från kajen. Det är nu ett paradis för segling entusiaster, som åtnjuter fördelarna med de dubbla tidvattnet. Staden har butiker fulla med marinkläder och massor av ställen att äta och dricka på. Kullerstensgator och 1600-tals hus gör Lymington till ett måste för besökare.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.