Ryde
Southsea
Färjor till England
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Ryde - Southsea är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Ryde till Southsea

Ryde Southsea-rutten går mellan Isle of Wight och England. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Hovertravel. Färjor avgår upp till 27 gånger dag med en resetid på ca 10 minuter.

Färjetrafiken på Ryde Southsea-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Ryde till Southsea?

  Färjeresan från Ryde till Southsea tar ungefär 10m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Ryde till Southsea?

  Priserna för färjan mellan Ryde - Southsea varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 56 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Ryde - Southsea?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Ryde och Southsea, dessa är
  • Hovertravel
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Ryde - Southsea?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Ryde - Southsea, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Ryde - Southsea?

  Ja, mellan Ryde - Southsea kan du resan utan bil med
  • Hovertravel
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Ryde - Southsea?

  Nej, på denna sträcka kan du endast resa utan bil.
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Ryde - Southsea?

  Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.
 • Vad är avståndet från Ryde till Southsea?

  Det är uppskattningsvis 4 sjömil mellan Ryde och Southsea.

Guide till Ryde

Ryde är en kuststad och hamn på nordöstra kusten av Isle of Wight, som ligger utanför den södra kusten av det engelska fastlandet. Under 1900-talet så slogs städerna Övre Ryde och Nedre Ryde ihop eftersom de växte. Stadens historia kan lätt ses i stadens central- och strandarkitektur. Staden är känd för sina stora sandstränder som avslöjas vid lågvatten, vilket gör stadens pir nödvändig för att tillgodose färjetrafiken från Ryde. Piren är den fjärde längsta i Storbritannien och är en börsnoterat struktur. De två kyrkspiror som är väl synliga från havet tillhör All Saints (det högre) och Holy Trinity kyrkor. All Saints 'Church ritades av George Gilbert Scott och stog färdigt 1872. Spiran är 177 meter hög. Holy Trinity Church ritades av Thomas Hellyer och stog färdig 1845. Ryde har få stora öppna platser förutom esplanaden, men områden för allmänhetens rekreation inkluderar Appley Park, Puckpool Park, Vernon Square, Simeon Street Recreation Ground, St Johns Park, St Thomas kyrkogård, Salter Road recreation ground och Oakfield Football Club.

Från Rydes hamn finns en svävarservice till Southsea och en katamaran till Portsmouth Harbour, som sedan ansluter till både Island Lines tåg och fastlandståg till London Waterloo.


Guide till Southsea

Portsmouths förort Southsea, på Englands sydkust i grevskapet Hampshire, är en favorit för familjesemester i Portsmouth och har en lång strand, två bryggor och en bra turistinformation. Southsea är en särskilt livlig del av Portsmouth, fylld med barer, kaféer, ändlös underhållning och en rolig nöjespark på Clarence Pier. En stor attraktion som ligger strax utanför kusten är var de fyra stora forten byggdes på 1860-talet som en del av ett försök att uppvigla staden från hotet om utländsk invasion. De var en del av ett bredare spektrum av försvar som även inkluderade forten på fastlandet runt staden trots att de aldrig användes.

Det finns en regelbunden svävartjänst till Ryde på Isle of Wight som går från Southsea. Resetiden är ca 10 minuter.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.