Hovertravel
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Hovertravel

Hovertravel erbjuder den snabbaste färjeförbindelsen över sundet mellan Isle of Wight och fastlandet och är världens äldsta kommersiella svävar-operatör.

Hovertravels svävare tar er direkt till stranden vid Southsea eller Ryde på bara 10 minuter. Reseförbindelser finns med Hoverbus till Portsmouth, buss-och tågförbindelser till Ryde samt parkeringsplatsen vid båda färjeterminaler.

När du väl är i land på Isle of Wight är du inom gångavstånd från Rydes fantastiska stränder och charmiga butiker.

Bolaget etablerades 1965 och har sedan dess haft över 29 miljoner passagerare. Detta har möjliggjorts av fartygets förmåga att resa vid extremt lågt tidvatten, vilket är särskilt vanligt utanför Rydelands kust. Detta minimerar också körtiden, eftersom det inte finns något behov av dockning vid den långa piren. Att välja att segla med Hovertravel är därför det mest praktiska sättet att korsa sundet, en rutt som vanligen används av pendlare, skolbarn och turister.

Med directferries.se kan ni hitta Hovertravel titabeller, resor och boka Hovertravel biljetter. Vi jämnför också Hovertravel med alternativa rederier.

Alla rutter med Hovertravel

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.