Lymington till Yarmouth färja

Lymington Yarmouth rutten ansluter England med Isle of Wight. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Wightlink. Det finns överfarter upp till 15 gånger dag med en resetid från ca 40 minuter.

Lymington Yarmouth seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

Lymington till Yarmouth färjealternativ

För mer information besök vår Färjor från England till Isle of Wight sida.

Lymington - Yarmouth färjerederier

  • Wightlink
    • 15 Avgångar per dag 40 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Lymington Yarmouth

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Lymington Yarmouth är en bil och 2 passagerare.

Lymington guide

Lymington är en kuststad och hamn som ligger på västra stranden av Lymingtonfloden i grevskapet Hampshire, England. Staden ligger i New Forest och vetter mot staden Yarmouth på Isle of Wight. Staden är ett viktigt centrum för segling och för att tillgodose detta har staden förutom hamnen tre småbåtshamnar. Under de senaste åren har Lymington varit värd för världsberömda regattor som Royal Lymington Cup, Etchells Worlds, MacNamara bunke, och Source Regatta.

Huvudgatan har sett en hel del förändringar under senare år, med en ökande förekomst av butikskedjor och kafé franchising. Det finns en lokal marknad, en del av New Forest tillverkarmarknader, som hölls vid frimurarnas hall en gång i månaden under spelsäsong. På kullerstensgatan som leder ner till kajen finns flera maritima outfitters.

Färjor har kört från Lymington till Yarmouth sedan 1900-talet. Sedan 1990 har de drivits av Wightlink. Resan tar cirka 40 minuter.

Yarmouth guide

Yarmouth stad ligger på nordvästra Isle of Wight, och fungerar som en av portarna till ön med den viktigaste färjetrafiken från hamnen. Den historiska hamnstaden ligger vid mynningen av floden Yar och innehåller några av de äldsta arkitekturen på Isle of Wight, inklusive ett 1600-talsslott. Hamnen i Yarmouth är alltid högt traffikerad med både färjor och mindre båtar, och själva staden erbjuder ett bra utbud av saker att göra för besökare. Historien om staden är mycket tydlig när du går en tur längs kulturminnesmärkta piren som rekommenderas för utsikt över The Solent, och är också känd lokalt för att vara en bra plats för fiske. Yarmouth Castle, som ligger vid sidan av färjeläget, är också en bra plats för havsutsikt och familjepicknick under de varmare månaderna. Andra populära fritidssysselsättningar är promenader och att utforska det lokala området med två platser av särskilt vetenskapligt intresse i närheten, mynningen av floden Yar och Bouldnor och Hamstead öster om staden.