Lymington
Yarmouth
Färjor till Isle of Wight
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Lymington - Yarmouth är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Lymington till Yarmouth

Lymington Yarmouth-rutten går mellan England och Isle of Wight. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Wightlink. Färjor avgår upp till 16 gånger dag med en resetid på ca 40 minuter.

Färjetrafiken på Lymington Yarmouth-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Lymington till Yarmouth?

  Färjeresan från Lymington till Yarmouth tar ungefär 40m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Lymington till Yarmouth?

  Priserna för färjan mellan Lymington - Yarmouth varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 109 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Lymington - Yarmouth?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Lymington och Yarmouth, dessa är
  • Wightlink
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Lymington - Yarmouth?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Lymington - Yarmouth, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Lymington - Yarmouth?

  Ja, mellan Lymington - Yarmouth kan du resan utan bil med
  • Wightlink
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Lymington - Yarmouth?

  Ja, du kan resa med bil mellan Lymington - Yarmouth med
  • Wightlink
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Lymington - Yarmouth?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Wightlink
 • Vad är avståndet från Lymington till Yarmouth?

  Det är uppskattningsvis 3 sjömil mellan Lymington och Yarmouth.

Guide till Lymington

Lymington är en kuststad och hamn som ligger på västra stranden av Lymingtonfloden i grevskapet Hampshire, England. Staden ligger i New Forest och vetter mot staden Yarmouth på Isle of Wight. Staden är ett viktigt centrum för segling och för att tillgodose detta har staden förutom hamnen tre småbåtshamnar. Under de senaste åren har Lymington varit värd för världsberömda regattor som Royal Lymington Cup, Etchells Worlds, MacNamara bunke, och Source Regatta.

Huvudgatan har sett en hel del förändringar under senare år, med en ökande förekomst av butikskedjor och kafé franchising. Det finns en lokal marknad, en del av New Forest tillverkarmarknader, som hölls vid frimurarnas hall en gång i månaden under spelsäsong. På kullerstensgatan som leder ner till kajen finns flera maritima outfitters.

Färjor har kört från Lymington till Yarmouth sedan 1900-talet. Sedan 1990 har de drivits av Wightlink. Resan tar cirka 40 minuter.


Guide till Yarmouth

Yarmouth stad ligger på nordvästra Isle of Wight, och fungerar som en av portarna till ön med den viktigaste färjetrafiken från hamnen. Den historiska hamnstaden ligger vid mynningen av floden Yar och innehåller några av de äldsta arkitekturen på Isle of Wight, inklusive ett 1600-talsslott. Hamnen i Yarmouth är alltid högt traffikerad med både färjor och mindre båtar, och själva staden erbjuder ett bra utbud av saker att göra för besökare. Historien om staden är mycket tydlig när du går en tur längs kulturminnesmärkta piren som rekommenderas för utsikt över The Solent, och är också känd lokalt för att vara en bra plats för fiske. Yarmouth Castle, som ligger vid sidan av färjeläget, är också en bra plats för havsutsikt och familjepicknick under de varmare månaderna. Andra populära fritidssysselsättningar är promenader och att utforska det lokala området med två platser av särskilt vetenskapligt intresse i närheten, mynningen av floden Yar och Bouldnor och Hamstead öster om staden.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.