Färja från Portsmouth till Fishbourne

Portsmouth Fishbourne-rutten går mellan England och Isle of Wight. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Wightlink. Färjor avgår upp till 25 gånger dag med en resetid på ca 45 minuter.

Färjetrafiken på Portsmouth Fishbourne-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Portsmouth och Fishbourne

  • Wightlink
    • Avgår 25 gånger per dag 45 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Portsmouth Fishbourne

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Portsmouth Fishbourne-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Portsmouth

Portsmouth är en stad och hamn i grevskapet Hampshire på sydkusten av England. Portsmouth är Storbritanniens enda östad och ligger ungefär 100 km sydväst om London och 30 km öster om Southampton. Portsmouth har ett lång och lysande maritimt förflutet. Det är hem till världens äldsta torrdocka som fortfarande används och hem till berömda fartyg såsom HMS Warrior, Mary Rose och HMS Victory, Lord Nelsons flaggskepp. Staden är också hem för en flottbas och är hem till Royal Marine Commandoes.

Portsmouth är ett av Storbritanniens mest traffikerade färjehamnar, och förbinder passagerare med nio olika destinationer. Det finns tre terminaler i den omfattande hamnen. Continental hamn är Storbritanniens näst mest trafikerade och ligger strax norr om marinbasen. Söder om Naval Base, hittar du Isle of Wight (Ryde) passagerarfärjeterminal. Den kontinentala färjeterminalen betjänas av färjetrafik till Le Havre i Frankrike och Bilbao i Spanien. Det finns också dagliga avgångar till Cherbourg, Caen och St Malo i Frankrike, St Helier i Jersey, St Peter Port på Guernsey och till Ryde på Isle of Wight.

Guide till Fishbourne

Ligger på Isle of Wight, är Fishbourne en liten hamn och byn ligger på den östra stranden av Wootton Creek och ligger mellan byn Wootton och Ryde. Byns namn tros betyda "ström av fisk" eller "fisk våren".

Isle of Wight, känd för de gamla romarna som Vectis, är ett län och den största ön England, som ligger i Engelska kanalen, vilket är ungefär 5 till 8 km utanför kusten i Hampshire, skild från fastlandet Storbritannien genom ett sund kallas The Solent. Ön har flera orter som har semestermål sedan viktorianska tiden.

Passagerare med fordon ska komma fram till färjeterminalen i minst 30 minuter, men inte mer än en timme, innan segling. Fotpassagerare måste anlända till färjeterminalen i minst 15 minuter före avgång. Låt lite längre om att samla biljetter. Hamnen har en terminal för att rymma färjan, som drivs av Wightlink, till Portsmouth ligger tvärs över Solent på brittiska fastlandet.