Portsmouth
Fishbourne
Färjor till Isle of Wight
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Portsmouth - Fishbourne är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Portsmouth till Fishbourne

Portsmouth Fishbourne-rutten går mellan England och Isle of Wight. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Wightlink. Färjor avgår upp till 25 gånger dag med en resetid på ca 45 minuter.

Färjetrafiken på Portsmouth Fishbourne-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

För mer information, besök vår sida om Färjor från England till Isle of Wight
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Portsmouth till Fishbourne?

  Färjeresan från Portsmouth till Fishbourne tar ungefär 45m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Portsmouth till Fishbourne?

  Priserna för färjan mellan Portsmouth - Fishbourne varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 108 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Portsmouth - Fishbourne?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Portsmouth och Fishbourne, dessa är
  • Wightlink
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Portsmouth - Fishbourne?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Portsmouth - Fishbourne, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Portsmouth - Fishbourne?

  Ja, mellan Portsmouth - Fishbourne kan du resan utan bil med
  • Wightlink
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Portsmouth - Fishbourne?

  Ja, du kan resa med bil mellan Portsmouth - Fishbourne med
  • Wightlink
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Portsmouth - Fishbourne?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Wightlink
 • Vad är avståndet från Portsmouth till Fishbourne?

  Det är uppskattningsvis 8 sjömil mellan Portsmouth och Fishbourne.

Guide till Portsmouth

Portsmouth är en stad och hamn i grevskapet Hampshire på sydkusten av England. Portsmouth är Storbritanniens enda östad och ligger ungefär 100 km sydväst om London och 30 km öster om Southampton. Portsmouth har ett lång och lysande maritimt förflutet. Det är hem till världens äldsta torrdocka som fortfarande används och hem till berömda fartyg såsom HMS Warrior, Mary Rose och HMS Victory, Lord Nelsons flaggskepp. Staden är också hem för en flottbas och är hem till Royal Marine Commandoes.

Portsmouth är ett av Storbritanniens mest traffikerade färjehamnar, och förbinder passagerare med nio olika destinationer. Det finns tre terminaler i den omfattande hamnen. Continental hamn är Storbritanniens näst mest trafikerade och ligger strax norr om marinbasen. Söder om Naval Base, hittar du Isle of Wight (Ryde) passagerarfärjeterminal. Den kontinentala färjeterminalen betjänas av färjetrafik till Le Havre i Frankrike och Bilbao i Spanien. Det finns också dagliga avgångar till Cherbourg, Caen och St Malo i Frankrike, St Helier i Jersey, St Peter Port på Guernsey och till Ryde på Isle of Wight.


Guide till Fishbourne

Ligger på Isle of Wight, är Fishbourne en liten hamn och byn ligger på den östra stranden av Wootton Creek och ligger mellan byn Wootton och Ryde. Byns namn tros betyda "ström av fisk" eller "fisk våren".

Isle of Wight, känd för de gamla romarna som Vectis, är ett län och den största ön England, som ligger i Engelska kanalen, vilket är ungefär 5 till 8 km utanför kusten i Hampshire, skild från fastlandet Storbritannien genom ett sund kallas The Solent. Ön har flera orter som har semestermål sedan viktorianska tiden.

Passagerare med fordon ska komma fram till färjeterminalen i minst 30 minuter, men inte mer än en timme, innan segling. Fotpassagerare måste anlända till färjeterminalen i minst 15 minuter före avgång. Låt lite längre om att samla biljetter. Hamnen har en terminal för att rymma färjan, som drivs av Wightlink, till Portsmouth ligger tvärs över Solent på brittiska fastlandet.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.