Tyvärr finns inte Southsea - Ryde tjänsten längre tillgänglig.
...

Färjor till Southsea - Ryde

Southsea - Ryde rutten traffikerades av Hovertravel.

Den här färjetjänsten är inte längre tillgänglig, men då vi är en storskalig återförsäljare av färjebiljetter och jämför resor, och bokar med de största färjerederierna, så kan vi erbjuda alternativa överfarter som seglar från England, UK eller till Isle of Wight, UK som visas här nedanför.

Klicka på länkarna här nedanför för mer information eller välj från menyn till vänster för att jämföra priser, tidtabeller och boka dina biljetter nu.

Southsea Ryde Alternativ

Genomsnittligt pris för Southsea Ryde

Priserna som visas är det genomsnittliga priset för enkel resa som våra kunder har betalat för den här överfarten. Priserna som visas är per person.

Guide till Southsea

Southsea är en badort och hamn i Portsmouth i södra änden av Portseaön i grevskapet Hampshire på Englands sydkust. Även om det bara ligger ca 1,5 km från centrum av den mycket större staden Portsmouth har Southsea ett eget livligt kommersiellt centrum som inkluderar barer, restauranger, kaféer och butiker. En stor attraktion som ligger strax utanför kusten är de fyra stora forten som byggdes på 1860-talet som en del av ett försök att förstärka staden mot hotet om utländsk invasion. De var en del av ett bredare spektrum av försvar som även inkluderade forten på fastlandet runt staden. De har aldrig använts. Stranden vid Southsea består till stor del av grus, men vid lågvatten exponeras sand. Det finns två bryggor: South Parade Pier och Clarence Pier, som båda har nöjesarkader. För att fira millennieskiftet, skapades en naturskön promenad som sträcker sig till Gunwharf Quays i Portsmouth från Southsea. Rutten är markerad på trottoaren, och kantas av distinkta blåa gatlyktor.

Det finns en regelbunden svävartjänst till Ryde på Isle of Wight. Resetiden är ca 10 minuter.

Guide till Ryde

Ryde är den största staden på Isle of Wight, och med sin framträdande position längs havet. Med en yta av sandstränder som sträcker höger längs stad, har Ryde ett stort urval av boutiquer, museer och gallerier för besökare att njuta av med massor av andra saker att se och göra längs dess esplanad. Som den största staden på Isle of Wight är det föga förvånande att Ryde är platsen för några av de största evenemang som äger rum årligen. Varje augusti helgdag samlas tusentals skoterentusiaster på Ryde för Isle of Wight Scooter Rally, bara några veckor senare pågår Ryde Esplanade som kan ses täckas i omhuldade klassiska bilar för International Classic Car Show. Ryde innehar även en av Storbritanniens äldsta karnevaler, som traditionellt hålls i slutet av sommaren och bildar slutet på Isle of Wight karneval säsongen som reser över ön. Ryde samling av sena barer och klubbar tenderar också att göra det en av de mest populära platserna för nattliv.