Jämför färjor från Holland till England
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Om Holland

Landet med fler cyklar än invånare officiellt känt som Nederländerna, Holland gränsar till Tyskland, Belgien och Nordsjön.

Holland är ett av de mest tätbefolkade länder med sexton miljoner invånare spridda över fyrtioen tusen kvadratkilometer.

Berömda städer, vackra bya, tulpaner och väderkvanar lockar Holland många turister.
Floder och kanalerna som täcker landet innebär även att stranden aldrig är för långt bort heller.

Holland har goda förbindelser till Storbrittanien med färja med hamnar i sydöst, öst och nordöst av Storbrittanien. Avgångar från Holland till England är går året om och drivs av stora färjor med kryssnings anläggningar.

Även dock korsningarna genrellt är längre och dyrare än Frankrike - England, om du är i Holland och längre österut och har en slut destination i östra England, också vart som helst i norra London.

Om England

England är den största och mest bosatta av de fyra 'hem nationerna' som gör upp Stor britannien.

Geografiskt sett definieras England som regionen i de centrala och södra delarna av Stor britannien med Skottland i norr, Wales i väst och norra Irland i väst över Irländska sjön.

England kan delas in i Norra England och Södra England med London i söder som huvudstad och center för finans och kultur.

Att resa med färja är ett väldigt populärt och väl utvecklat sätt att nå England, speciellt med besökare från Irland och norra Europa. Det är ändå en ö.

Med en nummer av färje portar som erbjuder förbindelser från Irland över irländska sjön, Frankrike över kanalen och Holland över nordsjön, är det inget under att korsningar till England och dess många världs klass portar drivs av några av de största, lyxigaste och mest väl kända rederier det finns.

Färjor från Holland till England

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.