Holland

Jämför färjor från Holland till England

Det finns 3 ferry routes mellan Holland och England, vilket ger dig 28 överfarter per vecka att välja bland. P&O Ferries trafikerar 1 routes, Rotterdam till Hull som seglar 7 gånger dagligen. Stena Line trafikerar 1 routes, Hoek van Holland till Harwich som seglar 14 gånger dagligen. DFDS Seaways trafikerar 1 routes, Amsterdam (Ijmuiden) till Newcastle som seglar 7 gånger dagligen.

Eftersom restiden och antalet avgångar kan variera rekommenderar vi att du använder vårt bokningssystem för att få den senaste informationen om resor från Holland till England.

Holland-England-färjekarta

Klicka här för karta

Om Holland:

Landet med fler cyklar än invånare officiellt känt som Nederländerna, Holland gränsar till Tyskland, Belgien och Nordsjön.

Holland är ett av de mest tätbefolkade länder med sexton miljoner invånare spridda över fyrtioen tusen kvadratkilometer.

Berömda städer, vackra bya, tulpaner och väderkvanar lockar Holland många turister.
Floder och kanalerna som täcker landet innebär även att stranden aldrig är för långt bort heller.

Holland har goda förbindelser till Storbrittanien med färja med hamnar i sydöst, öst och nordöst av Storbrittanien. Avgångar från Holland till England är går året om och drivs av stora färjor med kryssnings anläggningar.

Även dock korsningarna genrellt är längre och dyrare än Frankrike - England, om du är i Holland och längre österut och har en slut destination i östra England, också vart som helst i norra London.

Om England:

England är den största och mest bosatta av de fyra 'hem nationerna' som gör upp Stor britannien.

Geografiskt sett definieras England som regionen i de centrala och södra delarna av Stor britannien med Skottland i norr, Wales i väst och norra Irland i väst över Irländska sjön.

England kan delas in i Norra England och Södra England med London i söder som huvudstad och center för finans och kultur.

Att resa med färja är ett väldigt populärt och väl utvecklat sätt att nå England, speciellt med besökare från Irland och norra Europa. Det är ändå en ö.

Med en nummer av färje portar som erbjuder förbindelser från Irland över irländska sjön, Frankrike över kanalen och Holland över nordsjön, är det inget under att korsningar till England och dess många världs klass portar drivs av några av de största, lyxigaste och mest väl kända rederier det finns.