COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Amsterdam - Newcastle är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Holland till England

Rederier som åker mellan Amsterdam och Newcastle

  • 7 Sailings Weekly 16 hr 45 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Amsterdam till Newcastle

 • "Nice trip with the ferry"

  I enjoy my travel with Direct Ferrys to Newcastle Up On

  'King Seaways' travelled on King Seaways

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Färja Amsterdam - Newcastle "

  Jag är väldigt nöjd med resan alla kategorier Ett plus att ni börjat med att dela ut kort för att vi lättare ska hitta däck o dörr till bilen

  'King Seaways' travelled on King Seaways

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Newcastle"

  Utmärkt färja

  'Princess Seaways' travelled on Princess Seaways

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Commodore Deluxe & Plus"

  Utmärkt boende ombors och jag gillar att man kan sitta i baren/loungen. Men tillbaka på Princess seaways kunde man inte göra det. Det var olika färjor. Det var mycket folk i restaurangen dock. Det var bra service i alla fall. För er som bokar med Direct ferries första gången borde vara mer uppmärksamma på att de visar mer än ett datum och olika färjor. Men det är väl egenltligen inget fel med det. Annars var allting bra och jag var nöjd med resan. Sue Shelley, Luxembourg.

  'Princess Seaways' travelled on Princess Seaways

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Amsterdam till Newcastle

Amsterdam Newcastle-rutten går mellan Holland och England. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, DFDS Seaways. Färjor avgår upp till 7 gånger vecka med en resetid på ca 16 timmar 45 minuter.

Färjetrafiken på Amsterdam Newcastle-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Amsterdam

Amsterdam är den kulturella huvudstaden i Nederländerna. Den ligger på stranden av två vattenförekomster, IJ bay och floden Amstel. Grundades i slutet av 12-talet som en liten fiskeby på stranden av Amstel, som nu är den största staden i landet med dess ekonomiska och kulturella centrum. Den medeltida kärnan av staden har det bästa av stadens livliga streetlife, butiker, många barer och restauranger.
Många fina hus och herrgårdar ligger längs kanalerna. De flesta är bosatt och andra är kontor och vissa är offentliga byggnader. Några av husen sjunker successivt eftersom de är byggda på pålar för att klara den sanka alven.


Guide till Newcastle

Staden Newcastle i nordöstra England, har nyligen blivit framröstad som Storbritanniens bästa kort rast destination och denna pulserande stad anses nu vara en av världens nya kulturella Mecka, med många världsklass, dynamiska attraktioner. Staden är full av historia, med Newcastle centrum med fler listade klassiska byggnader än någon annan stad i Storbritannien, från de eleganta gatorna i Grainger Town till kontrasterande imponerande samtida arkitekturen i Gateshead Millennium Bridge. Newcastle är den största staden i nordöstra England, med angränsande Gateshead, och många av stadens stora 1900-talsgatorna följer attraktiva floden Tyne, som slingrar sig nära hjärtat av staden.

Newcastle har många fantastiska turistattraktioner och historiska byggnader, såsom Gateshead Millennium Bridge, med dess slående arkitektur och tiltmekanism; Whitley Bay, en populär badort med en gyllene sandstrand och strandpromenaden; Hadrianus mur, som är känd över hela världen och byggdes av romarna omkring 110 e.Kr., Gateshead Music Centre, som nyligen byggts om till en kostnad av mer än 50.000.000 £ och tullhuset, en stor underhållning och fritidsanläggning.