Amsterdam (Ijmuiden)
Newcastle
Färjor till England
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Amsterdam (Ijmuiden) - Newcastle är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Amsterdam till Newcastle

Amsterdam Newcastle-rutten går mellan Holland och England. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, DFDS Seaways. Färjor avgår upp till 7 gånger vecka med en resetid på ca 16 timmar 45 minuter.

Färjetrafiken på Amsterdam Newcastle-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Amsterdam (Ijmuiden) till Newcastle?

  Färjeresan från Amsterdam (Ijmuiden) till Newcastle tar ungefär 16h 45m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Amsterdam (Ijmuiden) till Newcastle?

  Priserna för färjan mellan Amsterdam (Ijmuiden) - Newcastle varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 358 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Amsterdam (Ijmuiden) - Newcastle?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Amsterdam (Ijmuiden) och Newcastle, dessa är
  • DFDS Seaways
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Amsterdam (Ijmuiden) - Newcastle?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Amsterdam (Ijmuiden) - Newcastle, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Amsterdam (Ijmuiden) - Newcastle?

  Ja, mellan Amsterdam (Ijmuiden) - Newcastle kan du resan utan bil med
  • DFDS Seaways
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Amsterdam (Ijmuiden) - Newcastle?

  Ja, du kan resa med bil mellan Amsterdam (Ijmuiden) - Newcastle med
  • DFDS Seaways
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Amsterdam (Ijmuiden) - Newcastle?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • DFDS Seaways
 • Vad är avståndet från Amsterdam (Ijmuiden) till Newcastle?

  Det är uppskattningsvis 392 sjömil mellan Amsterdam (Ijmuiden) och Newcastle.

Så tycker våra kunder om Färjor från Amsterdam (Ijmuiden) till Newcastle

 • "Nice trip with the ferry"

  I enjoy my travel with Direct Ferrys to Newcastle Up On

  'King Seaways' travelled on King Seaways

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Färja Amsterdam - Newcastle "

  Jag är väldigt nöjd med resan alla kategorier Ett plus att ni börjat med att dela ut kort för att vi lättare ska hitta däck o dörr till bilen

  'King Seaways' travelled on King Seaways

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Newcastle"

  Utmärkt färja

  'Princess Seaways' travelled on Princess Seaways

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Commodore Deluxe & Plus"

  Utmärkt boende ombors och jag gillar att man kan sitta i baren/loungen. Men tillbaka på Princess seaways kunde man inte göra det. Det var olika färjor. Det var mycket folk i restaurangen dock. Det var bra service i alla fall. För er som bokar med Direct ferries första gången borde vara mer uppmärksamma på att de visar mer än ett datum och olika färjor. Men det är väl egenltligen inget fel med det. Annars var allting bra och jag var nöjd med resan. Sue Shelley, Luxembourg.

  'Princess Seaways' travelled on Princess Seaways

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Amsterdam

Amsterdam är den kulturella huvudstaden i Nederländerna. Den ligger på stranden av två vattenförekomster, IJ bay och floden Amstel. Grundades i slutet av 12-talet som en liten fiskeby på stranden av Amstel, som nu är den största staden i landet med dess ekonomiska och kulturella centrum. Den medeltida kärnan av staden har det bästa av stadens livliga streetlife, butiker, många barer och restauranger.
Många fina hus och herrgårdar ligger längs kanalerna. De flesta är bosatt och andra är kontor och vissa är offentliga byggnader. Några av husen sjunker successivt eftersom de är byggda på pålar för att klara den sanka alven.


Guide till Newcastle

Staden Newcastle i nordöstra England, har nyligen blivit framröstad som Storbritanniens bästa kort rast destination och denna pulserande stad anses nu vara en av världens nya kulturella Mecka, med många världsklass, dynamiska attraktioner. Staden är full av historia, med Newcastle centrum med fler listade klassiska byggnader än någon annan stad i Storbritannien, från de eleganta gatorna i Grainger Town till kontrasterande imponerande samtida arkitekturen i Gateshead Millennium Bridge. Newcastle är den största staden i nordöstra England, med angränsande Gateshead, och många av stadens stora 1900-talsgatorna följer attraktiva floden Tyne, som slingrar sig nära hjärtat av staden.

Newcastle har många fantastiska turistattraktioner och historiska byggnader, såsom Gateshead Millennium Bridge, med dess slående arkitektur och tiltmekanism; Whitley Bay, en populär badort med en gyllene sandstrand och strandpromenaden; Hadrianus mur, som är känd över hela världen och byggdes av romarna omkring 110 e.Kr., Gateshead Music Centre, som nyligen byggts om till en kostnad av mer än 50.000.000 £ och tullhuset, en stor underhållning och fritidsanläggning.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.