Färja från Amsterdam till Newcastle

Amsterdam Newcastle-rutten går mellan Holland och England. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, DFDS Seaways. Färjor avgår upp till 7 gånger vecka med en resetid på ca 16 timmar 45 minuter.

Färjetrafiken på Amsterdam Newcastle-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Amsterdam och Newcastle

  • DFDS Seaways
    • 7 avgångar per vecka 16 tim 45 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Amsterdam Newcastle

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Amsterdam Newcastle-rutten är för en bil och 1 passagerare.

Guide till Newcastle

Staden Newcastle i nordöstra England, har nyligen blivit framröstad som Storbritanniens bästa kort rast destination och denna pulserande stad anses nu vara en av världens nya kulturella Mecka, med många världsklass, dynamiska attraktioner. Staden är full av historia, med Newcastle centrum med fler listade klassiska byggnader än någon annan stad i Storbritannien, från de eleganta gatorna i Grainger Town till kontrasterande imponerande samtida arkitekturen i Gateshead Millennium Bridge. Newcastle är den största staden i nordöstra England, med angränsande Gateshead, och många av stadens stora 1900-talsgatorna följer attraktiva floden Tyne, som slingrar sig nära hjärtat av staden.

Newcastle har många fantastiska turistattraktioner och historiska byggnader, såsom Gateshead Millennium Bridge, med dess slående arkitektur och tiltmekanism; Whitley Bay, en populär badort med en gyllene sandstrand och strandpromenaden; Hadrianus mur, som är känd över hela världen och byggdes av romarna omkring 110 e.Kr., Gateshead Music Centre, som nyligen byggts om till en kostnad av mer än 50.000.000 £ och tullhuset, en stor underhållning och fritidsanläggning.