Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Newcastle hamn

  • Newcastle hamnadress

    DFDS Seaways International Passenger Terminal, Royal Quays, North Shields, Tyne & Wear, NE29 6EE

  • Newcastle övernattning

    Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Newcastle färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Newcastle övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Newcastle färjetjänster

Guide till Newcastle

Hur tar man sig runt I Newcastle?

Att ta sig runt NewcastleGateshead är lätt, tack vare stadens omfattande Metrosystem och en rad busslinjer. Du kan köpa en Day Rover-biljett (endagsbiljett) för vuxna och för barn. Den är giltig på Metro, färje- och järnvägstrafik samt på nästan alla lokala bussar. Biljetter kan köpas från Metro-biljettautomater, från alla förare på "de stora bussbolagen" och ombord på Shields färja. Det finns även flera taxiföretag i Newcastle

Vad kan man göra I Newcastle?

Newcastle är den perfekta destinationen för att åka bort över en weekend. Här finner du vacker historisk arkitektur i en modern mix av nutidskonst och museum som berättar stadens spännande historia. Newcastles rika historia och NewcastleGatesheads nyfunna storhet som en av de mest pulserande städerna i Storbritannien är uppenbara vart du än går. Med sina lite drygt 480.000 invånare, är det inte konstigt att NewcastleGateshead har några av de bästa shoppingupplevelserna i Storbritannien, liksom ett överflöd av trendiga barer, nattklubbar, museer och kulturella evenemang. Sevärdheter sträcker sig från det normandiska slottet, romerska ruiner, imponerande viktorianska byggnader och världsberömda Tyne Bridge, till den prisbelönta Gateshead Millennium Bridge och de nyutvecklade områdena vid Gateshead Quays och Newcastle Quayside med sina eleganta hotell, designade barer och läckra restauranger.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.