Hoek van Holland till Harwich färja

Hoek van Holland Harwich rutten ansluter Holland med England. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Stena Line. Det finns överfarter upp till 14 gånger vecka med en resetid från ca 6 timmar 30 minuter.

Hoek van Holland Harwich seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

Hoek van Holland till Harwich färjealternativ

För mer information besök vår Färjor från Holland till England sida.

Hoek van Holland - Harwich färjerederier

 • Stena Line
  • 14 Avgångar per vecka 6 tim 30 min
  • Få pris

Genomsnittligt pris för Hoek van Holland Harwich

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Hoek van Holland Harwich är en bil och 2 passagerare.

Hoek van Holland Harwich färja recensioner

 • "Utmärkt val"

  Att åka denna linje är ett utmärkt val! Allt funkar utmärkt. Rent o snyggt o bra service.

  'Tore' reste Hoek van Holland Harwich med Stena Line på Stena Britannica

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Musik"

  Saknar musikalisk underhållning i baren

  'Kåre' reste Hoek van Holland Harwich med Stena Line på Stena Britannica

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bekväm resa till och från UK"

  Bekvämt och trevligt sätt att ta sig till och från England. Bra hytt med det man behöver. Bra restaurang, god mat till rimliga priser. Inget att klaga på

  'John' reste Hoek van Holland Harwich med Stena Line på Stena Britannica

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Vilsam resa"

  Rena och bra hytter. Dock trodde jag att den uppgradering jag gjorde skulle betyda sängar bredvid varandra. Det var lite knökigt att vid min ålder klättra upp i översängen fast stegen var OK. Saknade en "bättre" restaurang likt ett konkurrerande bolag till Hull som jag rest med ett antal gånger. Man vill koppla av och ha lite festligt när man åker båt så långt. Jag blev imponerad av att en förman på bildäck (vid resan Harwich-Hoek van Holland) upptäckte att jag glömt ett fönster öppet på bilen. Jag larmades på telefonen i hytten. Mycket professionellt! Han var också med och kollade att inget hade blivit stulet. Omtänksamt!

  'Hans' reste Hoek van Holland Harwich med Stena Line på Stena Britannica

  Lӓs mer Läs mindre

Hoek van Holland guide

Hoek van Holland, även känd som De Hoek, är en stad som ligger i den västra delen av Nederländerna. Namnet syftar på sitt geografiska läge i sydvästra hörnet av Holland vid mynningen av Nieuwe Waterweg fartygskanalen som går till Nordsjön. Staden ligger nära till Monster, 's-Gravenzande, Naaldwijk och Delft som ligger i nordöst och Maassluis till sydost. I Hoek van Holland, finns det en rundvandring i historiska byggnader. Turen startar vid en informationstavla om Blinkplein och vägskyltar leder vägen. Längs turen finns en 1900-talsfyr, en 1600-talskvarn och en 1800-talsgård. En av museerna i staden är kustförsvarsmuseumet vid Fort aan den Hoek Van Holland. Det byggdes 1889 för att försvara den nyligen utgrävda Nieuwe Waterweg mot sjöburen attack.

Färjeterminalen i staden drivs av Stena Line, som driver en färjelinje till Harwich i Essex. Terminalens faciliteter inkluderar en närbutik och café / bar. Alla färjor har en butik, valutaväxling, en informationsdisk, video lounge och kasino ombord.

Harwich guide

Staden Harwich i Essex är hem till Storbritanniens näst mest trafikerade passagerarfärjehamn. Staden ligger på Nordsjökusten och flodmynningar av floden Orwell och River Stour. Bortsett från hamnen har staden många saker för besökare att se och göra. Från Ha'Penny Pier naturum på kajen finns det guidade rundvandringar under hela sommaren och attraktioner inkluderar Electric Palace Cinema Redoubt Fort tillsammans med många museer och fyrar. Strax söder om Harwich ligger den äldre staden Dovercourt som har varit bebodd sedan förhistorisk tid. Särskilda kännetecken för staden är järnfyrar eller "Ledande Ljus" som sitter längs den pittoreska Blue flag-stranden.

Färjetrafik från hamnen i Harwich avgår till Esbjerg i Danmark och till Hoek van Holland. De terminalanläggningar har nyligen renoverats och ge resenärerna rymliga lounger, butiker, ett växlingskontor och caféer och restauranger i de luftkonditionerade omgivning. Det finns också en effektiv och strömlinjeformad incheckningssystem, vilket avsevärt minskar väntetiderna för fot- och fordonspassagerare.