COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hoek van Holland - Harwich är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Holland till England

Rederier som åker mellan Hoek van Holland och Harwich

  • 15 Sailings Weekly 6 hr 30 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Hoek van Holland till Harwich

 • "Jättedålig support från Direct ferries, Tvungen att beställa en ny resa av Stena Line"

  Försökte göra ändring av dag enl. Direct feries regler, men bolaget svarade först flera dagar för sent

  'Stena Britannica' travelled on Stena Britannica

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Härlig överfart!"

  Vi har åkt flertalet gånger Hoek van Holland -Harwich tor med både Hollandica och Brittania. Vi är supernöjda med denna linjen. Trevlig hjälpsam personal, härliga sängar i hytterna och god mat. Dessutom lagom lång rid för överfarten👍👍👍👍👍👍

  'Stena Britannica' travelled on Stena Britannica

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Utmärkt val"

  Att åka denna linje är ett utmärkt val! Allt funkar utmärkt. Rent o snyggt o bra service.

  'Stena Britannica' travelled on Stena Britannica

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Musik"

  Saknar musikalisk underhållning i baren

  'Stena Britannica' travelled on Stena Britannica

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Hoek van Holland till Harwich

Hoek van Holland Harwich-rutten går mellan Holland och England. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Stena Line. Färjor avgår upp till 15 gånger vecka med en resetid på ca 6 timmar 30 minuter.

Färjetrafiken på Hoek van Holland Harwich-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Hoek van Holland

Hoek van Holland, även känd som De Hoek, är en stad som ligger i den västra delen av Nederländerna. Namnet syftar på sitt geografiska läge i sydvästra hörnet av Holland vid mynningen av Nieuwe Waterweg fartygskanalen som går till Nordsjön. Staden ligger nära till Monster, 's-Gravenzande, Naaldwijk och Delft som ligger i nordöst och Maassluis till sydost. I Hoek van Holland, finns det en rundvandring i historiska byggnader. Turen startar vid en informationstavla om Blinkplein och vägskyltar leder vägen. Längs turen finns en 1900-talsfyr, en 1600-talskvarn och en 1800-talsgård. En av museerna i staden är kustförsvarsmuseumet vid Fort aan den Hoek Van Holland. Det byggdes 1889 för att försvara den nyligen utgrävda Nieuwe Waterweg mot sjöburen attack.

Färjeterminalen i staden drivs av Stena Line, som driver en färjelinje till Harwich i Essex. Terminalens faciliteter inkluderar en närbutik och café / bar. Alla färjor har en butik, valutaväxling, en informationsdisk, video lounge och kasino ombord.


Guide till Harwich

Staden Harwich i Essex är hem till Storbritanniens näst mest trafikerade passagerarfärjehamn. Staden ligger på Nordsjökusten och flodmynningar av floden Orwell och River Stour. Bortsett från hamnen har staden många saker för besökare att se och göra. Från Ha'Penny Pier naturum på kajen finns det guidade rundvandringar under hela sommaren och attraktioner inkluderar Electric Palace Cinema Redoubt Fort tillsammans med många museer och fyrar. Strax söder om Harwich ligger den äldre staden Dovercourt som har varit bebodd sedan förhistorisk tid. Särskilda kännetecken för staden är järnfyrar eller "Ledande Ljus" som sitter längs den pittoreska Blue flag-stranden.

Färjetrafik från hamnen i Harwich avgår till Esbjerg i Danmark och till Hoek van Holland. De terminalanläggningar har nyligen renoverats och ge resenärerna rymliga lounger, butiker, ett växlingskontor och caféer och restauranger i de luftkonditionerade omgivning. Det finns också en effektiv och strömlinjeformad incheckningssystem, vilket avsevärt minskar väntetiderna för fot- och fordonspassagerare.