Färja från Hoek van Holland till Harwich

Hoek van Holland Harwich-rutten går mellan Holland och England. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Stena Line. Färjor avgår upp till 14 gånger vecka med en resetid på ca 6 timmar 30 minuter.

Färjetrafiken på Hoek van Holland Harwich-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Hoek van Holland och Harwich

  • Stena Line
    • 14 avgångar per vecka 6 tim 30 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Hoek van Holland Harwich

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Hoek van Holland Harwich-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Hoek van Holland

Hoek van Holland, även känd som De Hoek, är en stad som ligger i den västra delen av Nederländerna. Namnet syftar på sitt geografiska läge i sydvästra hörnet av Holland vid mynningen av Nieuwe Waterweg fartygskanalen som går till Nordsjön. Staden ligger nära till Monster, 's-Gravenzande, Naaldwijk och Delft som ligger i nordöst och Maassluis till sydost. I Hoek van Holland, finns det en rundvandring i historiska byggnader. Turen startar vid en informationstavla om Blinkplein och vägskyltar leder vägen. Längs turen finns en 1900-talsfyr, en 1600-talskvarn och en 1800-talsgård. En av museerna i staden är kustförsvarsmuseumet vid Fort aan den Hoek Van Holland. Det byggdes 1889 för att försvara den nyligen utgrävda Nieuwe Waterweg mot sjöburen attack.

Färjeterminalen i staden drivs av Stena Line, som driver en färjelinje till Harwich i Essex. Terminalens faciliteter inkluderar en närbutik och café / bar. Alla färjor har en butik, valutaväxling, en informationsdisk, video lounge och kasino ombord.

Guide till Harwich

Staden Harwich i Essex är hem till Storbritanniens näst mest trafikerade passagerarfärjehamn. Staden ligger på Nordsjökusten och flodmynningar av floden Orwell och River Stour. Bortsett från hamnen har staden många saker för besökare att se och göra. Från Ha'Penny Pier naturum på kajen finns det guidade rundvandringar under hela sommaren och attraktioner inkluderar Electric Palace Cinema Redoubt Fort tillsammans med många museer och fyrar. Strax söder om Harwich ligger den äldre staden Dovercourt som har varit bebodd sedan förhistorisk tid. Särskilda kännetecken för staden är järnfyrar eller "Ledande Ljus" som sitter längs den pittoreska Blue flag-stranden.

Färjetrafik från hamnen i Harwich avgår till Esbjerg i Danmark och till Hoek van Holland. De terminalanläggningar har nyligen renoverats och ge resenärerna rymliga lounger, butiker, ett växlingskontor och caféer och restauranger i de luftkonditionerade omgivning. Det finns också en effektiv och strömlinjeformad incheckningssystem, vilket avsevärt minskar väntetiderna för fot- och fordonspassagerare.