Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Harwich hamn

 • Harwich hamn med bil

  Från M25: Kör av M25 vid avfart 28 och följ A12 (norrut) mot Chelmsford och Colchester. Vid Colchester (Ardleigh Interchange) kör av A12 upp på A120 och följ skyltarna till Harwich. Vid Horsley rondell så övergår vägen till en smal landsväg. Följ vägen 10 km tills ni når Ramsey Hill rondell. Följ skyltar till Harwich International Port. Från Midlands och norr: Det är enklast att ta A14 till Ipswich. När ni kommer till Ipswich, ta A12(söderut) mot Colchester. Vid Colchester kör in på A120 och följ anvisningar enligt ovan.

 • Harwich hamn med tåg

  Det finns tåg från London Liverpool Street Station till Harwich International. Lokal tågtrafik anländer direkt till färjeterminalen, där en rulltrappa tar er direkt till incheckning. För mer information samt bokning, besök vår sida för Tåg till Harwich.

 • Parkering i Harwich hamn

  Parkering är väl skyltat och ligger vid infarten till hamnen.

 • Harwich hamnadress

  Harwich International Port, Parkeston, Harwich, Essex, CO12 4SR

 • Harwich övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Harwich färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Harwich övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Harwich färjetjänster

Guide till Harwich

Hur tar man sig runt I Harwich?

Järnvägstjänsten från Harwich Cruise & Ferry Terminals vid International Port går i stort sett timme och gör den korta resan till Harwich, stoppar vid Dovercourt och terminalen vid Harwich Old Town. Detta kompletteras med en lokal busservice med ett par sträckor som ansluter till Harwich, Dovercourt och International Port. Dessa bussar kör varje 30 minuter men kör inte på söndagar och börja inte förrän efter 9:00 och sluta springa tidigt på kvällen. Den regelbundna färjan gör två rutter över floden och fritidsbåtar lämnar från bryggan i Gamla stan.

Vad kan man göra I Harwich?

Hamnen i Harwich är ett måste för historia-älskare. Det är platsen där pilgrimfäderna byggde Mayflower och där kaptenen, Christopher Jones, hyllades från. Besök gården där Mayflower-projektet pågår med byggandet av en kopia av det kända fartyget som seglade till Amerika och se arbetet pågår. Planen är att segla till Amerika år 2020 för 400-årsdagen. Andra attraktioner inkluderar Electric Palace, en av Storbritanniens första biografer (som har lokal skådespelare Clive Owen som dess beskyddare) och det atmosfäriska Redoubt Fort, som går tillbaka till Napoleonkrigen. Ha en vandring runt Harwich och föreställ dig dig själv i dagarna av den berömda diaristen Samuel Pepys, som egentligen var MP för staden.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.