Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Roscoff hamn

 • Roscoff hamn med bil

  Roscoff kan nås genom att ta E50 från Paris till Morlaix och sedan N58 till hamnen.

 • Roscoff hamn med tåg

  Från Paris finns reguljär trafik till Morlaix via TGV på Paris Atlantique rutt. Restiden är ca 4 timmar. Från Morlaix ta tåget till Roscoff. Det tar ca 20 minuter att gå mellan hamnen och järnvägsstationen. För mer information, besök SNCF eller TGV hemsida.

 • Roscoff hamn med buss

  En reguljär busstjänst går mellan Roscoff och Morlaix och tar 35 minuter.

 • Parkering vid Roscoff hamn

  Det finns en stor öppen parkeringsplats framför hamnen. Det är gratis att parkera här, men det är på ägarens risk. Det finns också ett annat område där bilar och husvagnar kan parkera över natten och även detta är gratis.

 • Roscoff hamnadress

  Gare Maritime, Port de Bloscon, Roscoff, 29680

 • Roscoff övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Roscoff färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Roscoff övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Roscoff färjetjänster

Guide till Roscoff

Guide till Roscoff

Öppnandet av en djuphamn i Roscoff år 1973 var en del av ett allmänt försök att vitalisera Breton ekonomin. Färjetrafiken till Plymouth och Cork syftar inte bara till turister, men också för att återuppliva de traditionella handelsförbindelserna mellan den keltiska nationerna i Bretagne, Irland och sydvästra England. I själva verket har Roscoff länge varit en betydande hamn. Det var här som Mary Queen of Scots landade år 1548 på väg till Paris för att bli förlovad med François, son och arvtagare till Henri II av Frankrike. Och det var här som Bonnie Prince Charlie, Unga Pretender, landade år 1746 efter hans nederlag vid Culloden. Roscoff själv har dock fortfarande en liten utväg, där nästan all verksamhet är begränsad till Rue Gambetta och den gamla hamnen - resten av vägarna är bostäder med gatorna fulla av äldreboende och institutioner.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.