Brittany Ferries

Brittany Ferries sköter många olika färjelinjer mellan England och västra Frankrike och norra Spanien samt en färjelinje mellan Frankrike och Irland.

När du seglar med Brittany Ferries är din destinationshamn mer än bara en hamn. Varje destination har sin egen karaktär och är normalt full av liv med bra ställen att shoppa, dricka och äta.

Brittany Ferries använder sig av stora och lyxiga kryssningsfartyg vilket innebär att semestern börjar så fort man klivit ombord.

De erbjuder ett brett nöjesutbud och ombord serveras mat från det världsberömda franska köket. Man kan även handla i många olika butiker eller koppla av i de bekväma och lyxiga hytterna.

På längre resor, t.ex. mellan England och Spanien, är en hytt att rekommendera. En hytt ger såväl avskildhet som någonstans att förvara väskor och värdesaker på - och förstås en skön säng att sova i.

Brittany Ferries erbjuder också en budgetvariant som kallas Brittany Ferries économie på rutterna mellan Portsmouth, Le Havre och Santander. Det är ett perfekt alternativ för de som vill resa till Frankrike eller Spanien för en billig penning, utan den lyx som erbjuds på de andra fartygen. Brittany Ferries économie använder sig av färjan "Etretat".

Visa Brittany Ferries tidtabeller, priser och boka Brittany Ferries biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Brittany Ferries med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Brittany Ferries

Omdömen om Brittany Ferries

 • "Bra visit"

  Väldigt bekväm resa båda hållen.

  Anonym' reste med Brittany Ferries på Bretagne

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra resa men inget wifi"

  Jag hade väldrig positiva upplevelse on både färjorna jag åkte på. De var städade och rena och personalen var hjälpsamma också. Faliciteterna var också bra. Sängen var utmärkt och det var värt de extra pengarna. Jag blev dock irriterad pga jag var på en affärs resa och ville använda mig av internetet. Utresan fungerade inte det alls och på hemvägen var det väldigt söligt. Om man åkte på affärs resa vill man ha wifi men om man åker som vanligt behöver man inte det.

  Adam' reste med Brittany Ferries på Normandie/Mont St Michel

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Väldigt bra"

  Väldigt bekväm resa, smidig resa, väldigt ren färja, bra service också. I tid.

  Roy' reste med Brittany Ferries på Normandie Express

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Portmouth till Caen"

  Vi åkte nyligen på Normandie färjan mellan Portsmouth till Cean och reste till Norra Frankrike. Jag kan rekommendera dena resa för den var väl organiserad och hade en bra resa. Kommer att åka med dom igen.

  Philippa' reste med Brittany Ferries på Normandie

  Lӓs mer Läs mindre