Brittany Ferries

Brittany Ferries erbjuder ett brett urval av färjelinjer till västra Frankrike och norra Spanien samt en färjelinje mellan Frankrike och Irland .

När man seglar med Brittany Ferries är er destination mer än bara en hamn. Var och en av destinationerna har sin egen karaktär och är vanligtvis full av liv med bra ställen att shoppa, dricka och äta .

Brittany Ferries erbjuder en tjänst som är centrerad på deras lyxiga kryssningsfartyg, vilket innebär att er semester börjar så fort ni kliver ombord på fartyget .

Underhållningen är varierad och maten är ifrån det franska köket som naturligtvis har ett bra rykte . Man kan även handla i många olika butiker, eller koppla av i ert boende, som de har försökt att göra så bekvämt och lyxigt som möjligt.

På längre resor , t.ex. mellan England och Spanien kan en hytt göra en enorm skillnad. Att ha en hytt under resan gör så att ni få ett privatliv under dagen samt en plats för att hålla era ägodelar säkra och natten ger er en bekväm plats att sova på.

Visa Brittany Ferries tidtabeller, priser och boka Brittany Ferries biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Brittany Ferries med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Brittany Ferries

Brittany Ferries kundrecensioner

 • "Bra resa men inget wifi"

  Jag hade väldrig positiva upplevelse on både färjorna jag åkte på. De var städade och rena och personalen var hjälpsamma också. Faliciteterna var också bra. Sängen var utmärkt och det var värt de extra pengarna. Jag blev dock irriterad pga jag var på en affärs resa och ville använda mig av internetet. Utresan fungerade inte det alls och på hemvägen var det väldigt söligt. Om man åkte på affärs resa vill man ha wifi men om man åker som vanligt behöver man inte det.

  Adam' reste med Brittany Ferries på Normandie/Mont St Michel

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Väldigt bra"

  Väldigt bekväm resa, smidig resa, väldigt ren färja, bra service också. I tid.

  Roy' reste med Brittany Ferries på Normandie Express

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra resa"

  Första gången på denna resan och var väldigt glad. Inga problem alls.

  Anonym' reste med Brittany Ferries på Bretagne

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Vår resa"

  Det enda negativa var att vi fick vänta så länge för att stiga på fräjan. Men vi anlände ju tidigare. Så det kan ju inte hjälpas. Annars var allting bra men det var rätt dyrt.

  Hugh' reste med Brittany Ferries på Bretagne

  Lӓs mer Läs mindre