Brittany Ferries
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Brittany Ferries

Brittany Ferries sköter många olika färjelinjer mellan England och västra Frankrike och norra Spanien samt en färjelinje mellan Frankrike och Irland.

När du seglar med Brittany Ferries är din destinationshamn mer än bara en hamn. Varje destination har sin egen karaktär och är normalt full av liv med bra ställen att shoppa, dricka och äta.

Brittany Ferries använder sig av stora och lyxiga kryssningsfartyg vilket innebär att semestern börjar så fort man klivit ombord.

De erbjuder ett brett nöjesutbud och ombord serveras mat från det världsberömda franska köket. Man kan även handla i många olika butiker eller koppla av i de bekväma och lyxiga hytterna.

På längre resor, t.ex. mellan England och Spanien, är en hytt att rekommendera. En hytt ger såväl avskildhet som någonstans att förvara väskor och värdesaker på - och förstås en skön säng att sova i.

Brittany Ferries erbjuder också en budgetvariant som kallas Brittany Ferries économie på rutterna mellan Portsmouth, Le Havre och Santander. Det är ett perfekt alternativ för de som vill resa till Frankrike eller Spanien för en billig penning, utan den lyx som erbjuds på de andra fartygen. Brittany Ferries économie använder sig av färjan "Etretat".

Visa Brittany Ferries tidtabeller, priser och boka Brittany Ferries biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Brittany Ferries med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Alla rutter med Brittany Ferries

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Omdömen om Brittany Ferries

 • "Tur fr Normandie"

  Enkel och bra route.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Brittany Ferries - Plymouth/Roscoff resa"

  Det var ett tag sedan jag använde en färjelinje , vanligen föredrar att flyga , men en senare resa i Brittany Ferries Armorique färja har ändrat mig . Personalen var vänliga och hjälpsamma , anläggningar första klass , och besättningen var exceptionellt effektiv vid påstigning / avstigning som gjordes snabbt och med ett minimum av krångel . Det var dock lite dyrt, kunde vi ha fått en mycket bättre hytt om vi hade bokat direkt med Brittany Ferries , som vi kommer att göra nästa gång .Samtidigt som vi bokat en klubb klass hytt via Direct Ferries , verkade de ha bättre hytter som reserveras för Brittany Ferries direktkunder . Våra vänner kom med oss på semester och de bokas samtidigt med hjälp av Brittany Ferries och fick korsningen billigare och med en bättre utrustade och rymligare hytt .Den Armorique är en utmärkt färja är den nyaste i flottan . Shopperna var utmärkta med en välutrustade restaurang som säljer livsmedel till mycket rimliga priser . Faktum är att maten är mycket bättre än på någon motorväg bensinstation och förmodligen halva priset . Färjan var också mycket ren och snygg . Avstigning vid Roscoff var ett nöje . En stressfri och avkopplande start på vår semester ... bra gjort Brittany Ferries.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Portmouth till Caen på Brittany Ferries"

  Brukar åka med tunnlen men nu tog jag färjan. Färjan var bra och ren och det fanns gott om utrymme ombord. Personalen var utmärkta och trevliga. I tid också.

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra visit"

  Väldigt bekväm resa båda hållen.

  Lӓs mer Läs mindre

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.