COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Portsmouth - Bilbao är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Portsmouth till Bilbao färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från England till Spanien

Rederier som åker mellan Portsmouth och Bilbao

  • 3 Sailings Weekly 23 hr 30 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Portsmouth till Bilbao

 • "Portmouth till Bilbao Brittany ferries"

  Efter att ha åkt med Brittany Ferries ett antal gånger vet vi vad som väntar och i allmänhet är nöjda med de hjälpmedel och tjänster som tillhandahålls . Hytten är bra, inte stor på något sätt men utrymme nog för två personer och sängarna , de är bekväma att sova på . Sänglinneär alltid rena. Badrumet är bra , med dusch med utmärkt vatten tryck .Faciliteterna i hela fartyget är bra. I allmänhet , personalen är vänliga och hjälpsamma men tjänsten i barer och äta områden skulle kunna förbättras , det verkar vara lite för mycket tid med personal chatta sinse snarare än som betjänar sina kunder , vilket kan vara frustrerande

  'Cap Finistère' travelled on Cap Finistère

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Lever drömmen"

  Hytten var liten, resten av resan var bra.

  'Cap Finistère' travelled on Cap Finistère

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Marocko resa"

  Bra upplevelse. Avslappnande! Mycket bra.

  'Cap Finistère' travelled on Cap Finistère

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Portsmouth till Bilbao

Portsmouth Bilbao-rutten går mellan England och Spanien. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Brittany Ferries. Färjor avgår upp till 3 gånger vecka med en resetid på ca 23 timmar 30 minuter.

Färjetrafiken på Portsmouth Bilbao-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Portsmouth

Portsmouth är en stad och hamn i grevskapet Hampshire på sydkusten av England. Portsmouth är Storbritanniens enda östad och ligger ungefär 100 km sydväst om London och 30 km öster om Southampton. Portsmouth har ett lång och lysande maritimt förflutet. Det är hem till världens äldsta torrdocka som fortfarande används och hem till berömda fartyg såsom HMS Warrior, Mary Rose och HMS Victory, Lord Nelsons flaggskepp. Staden är också hem för en flottbas och är hem till Royal Marine Commandoes.

Portsmouth är ett av Storbritanniens mest traffikerade färjehamnar, och förbinder passagerare med nio olika destinationer. Det finns tre terminaler i den omfattande hamnen. Continental hamn är Storbritanniens näst mest trafikerade och ligger strax norr om marinbasen. Söder om Naval Base, hittar du Isle of Wight (Ryde) passagerarfärjeterminal. Den kontinentala färjeterminalen betjänas av färjetrafik till Le Havre i Frankrike och Bilbao i Spanien. Det finns också dagliga avgångar till Cherbourg, Caen och St Malo i Frankrike, St Helier i Jersey, St Peter Port på Guernsey och till Ryde på Isle of Wight.


Guide till Bilbao

Bilbao huvudstad i provinsen Vizcaya, är centrum för ett storstadsområde med mer än en miljon människor. Staden ligger vid stranden av floden Nervión som ansluter Kantabriska havet 11 km nedströms. Floden har varit viktigt för stadens industriella och ekonomiska utveckling sedan stadens fundament i den 14: e århundradet. Bilbao, tillsammans med de städer som ligger på båda sidor om floden tills det når havet bildar stora Bilbao området. Bilbao, känd som El Botxo (hålet), har en varierad och livligt kulturliv. För dem som är intresserade av scenkonst, så är Teatro Arriaga och Euskalduna konserthus ett måste. Den utmärkta Fine Arts Museum (Museo de Bellas Artes) ligger i utkanten av Dona Casilda Park - ett stenkast från den världsberömda Guggenheim Museum med sin spektakulära arkitektur designad av Frank Gehry 1997.

Bilbaos hamn ligger på Bilbao Abra bay, och längs mynningen i Bilbao, i Biscaya (Baskien). De viktigaste anläggningarna är i Santurtzi och Zierbena kommuner, ca 15 km väster om Bilbao. Brittany Ferries driva Portsmouth till Bilbaorutten, med sin båt, MV Cap Finistère.