Färja från Portsmouth till Santander

Portsmouth Santander-rutten går mellan England och Spanien. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Brittany Ferries. Färjor avgår upp till 3 gånger vecka med en resetid på ca 23 timmar 30 minuter.

Färjetrafiken på Portsmouth Santander-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Portsmouth och Santander

 • Brittany Ferries
  • 3 avgångar per vecka 23 tim 30 min
  • Få pris

Genomsnittligt pris för Portsmouth Santander

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Portsmouth Santander-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Så tycker våra kunder om Färjor från Portsmouth till Santander

 • "Santander"

  Vi var nöjda med vår hytt och hela färjan var bekväm. Maten var inte så bra ombord. Avlastningen var försenad och det var svårt att höra när de skulle informera oss.

  'Susan Williams' reste Portsmouth Santander med Brittany Ferries på Cap Finistère

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra resa!!"

  Bra service, bra upplevelse, vänlig personal. Bra priser. Behöver ingen hytt. Säten var bekväma. Rekommenderas! Merci!

  'Ugo' reste Portsmouth Santander med Brittany Ferries på Pont Aven

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Allt var bra förutom!"

  Överlag var det en bra resa förutom när en från personalen började skiriva på mig för jag vill undervika den stora kön av bilar som dirigerade mig dit.

  'Richard' reste Portsmouth Santander med Brittany Ferries på Cap Finistère

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Portsmouth till Santander "

  Det var absolut en av de bästa färjorna jag har varit på. Det var mer som en kryssningen än en färja. Allting var fläckfritt, maten var fantastisk och var väldigt nöjd. Jag rekommenderar denna färja till alla. Bra nöje att åka med denna färja.

  'Ian Sillery' reste Portsmouth Santander med Brittany Ferries på Pont Aven

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Portsmouth

Portsmouth är en stad och hamn i grevskapet Hampshire på sydkusten av England. Portsmouth är Storbritanniens enda östad och ligger ungefär 100 km sydväst om London och 30 km öster om Southampton. Portsmouth har ett lång och lysande maritimt förflutet. Det är hem till världens äldsta torrdocka som fortfarande används och hem till berömda fartyg såsom HMS Warrior, Mary Rose och HMS Victory, Lord Nelsons flaggskepp. Staden är också hem för en flottbas och är hem till Royal Marine Commandoes.

Portsmouth är ett av Storbritanniens mest traffikerade färjehamnar, och förbinder passagerare med nio olika destinationer. Det finns tre terminaler i den omfattande hamnen. Continental hamn är Storbritanniens näst mest trafikerade och ligger strax norr om marinbasen. Söder om Naval Base, hittar du Isle of Wight (Ryde) passagerarfärjeterminal. Den kontinentala färjeterminalen betjänas av färjetrafik till Le Havre i Frankrike och Bilbao i Spanien. Det finns också dagliga avgångar till Cherbourg, Caen och St Malo i Frankrike, St Helier i Jersey, St Peter Port på Guernsey och till Ryde på Isle of Wight.

Guide till Santander

Baserat runt Santander Bay (Bahia de Santander) och bredvid både Biscayabukten och Kantabriska sjön (mar Cantábrico), är denna populära, moderna spanska stads hem till en livlig hamn. Men det är det glittrande stränder Santander som drar under sommaren folkmassorna, särskilt runt den eleganta badorten El Sardinero, där Playa Primera de El Sardinero är en strand som verkligen sticker ut från de andra. De varma sommarmånaderna finns när Santander är som mest populära och bortsett från att sola på de många sandstränder, många besökare väljer att njuta av en kryssning runt kusten, eller en promenad längs Avenida de la Reina Victoria eller vattnet Paseo Maritimo. Andra besökare väljer att hänga i Santander livliga fiske kvartal, som är känd som Barrio Pesquero och det bästa stället att hitta utmärkta fiskrestauranger.

Hamnen i Santander är värd för färjetrafik till Plymouth och Portsmouth i Storbritannien. Resetiden för Portsmouth är cirka 24 timmar och till Plymouth, 20 timmar.