COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Plymouth - Santander är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Plymouth till Santander färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från England till Spanien

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Plymouth och Santander

  • 2 Sailings Weekly 20 hr 15 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Plymouth till Santander

 • "Underhållande resa"

  Underhålla de resa. Hytten var bra och maten var god. Det var en fin utsikt när vi lämande Portsmouth och det var fint när man kom fram till Frankrike också. Turen till Santander var också fin. Enda dåliga var att jag frågade Brittaney Ferries var färjan gick från i Plymouth men jag fick aldrig ett svar.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Portugal"

  Hade en bra resa över, lugn och bra frukost. Teet hade kunnat vara varmare dock. Underhållningen ombord var roliga att se på kvällen. Hjälpsam personal också. Väldigt trevligt.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Plymouth till Santander

Plymouth Santander-rutten går mellan England och Spanien. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Brittany Ferries. Färjor avgår upp till 2 gånger vecka med en resetid på ca 20 timmar 15 minuter.

Färjetrafiken på Plymouth Santander-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Plymouth

Plymouth är en stad belägen på den södra kusten av grevskapet Devon i sydvästra delen av Storbritannien. Plymouth ligger cirka 300 km sydväst om London och ligger mellan mynningarna av floden Plym och floden Tamar, där de båda går ihop med Plymouth Sound. Plymouth idag är starkt influerad av sin långa maritima historia. Det är, eller har varit, ett centrum för skeppsbyggnad och sjöfart i allmänhet. Hennes Majestäts Naval Base Devonport är fortfarande den största operativa flottbasen i Västeuropa.

Plymouth är en pulserande stad fylld av attraktioner. Det finns något för alla bland stadens gator, omgivande landsbygd och havsmiljö. Vandra längs Barbicans pittoreska kullerstenskaj och gå i Pilgrim Fathers fotspår eller besök National Marine Aquarium med sina djuphavsfisktankar. Provsmaka Plymouths finaste export vid Blackfriars Gin Distillery eller ta en båttur runt sundet från Mayflower Steps.

En regelbunden internationell färja går från Millbay som tar bilar och fotpassagerare direkt till Roscoff i Frankrike och Santander i Spanien. Det finns också en passagerarfärja i drift mellan Stonehouse och Cornishbyn Cremyll, som tros ha traffikerats kontinuerligt sedan 1204. Det finns också en fotpassagerarfärja från Mayflower Steps till Mount Batten, som är ett alternativ till att använda Tamar Bridge via Torpoint Ferry (fordon och fotgängare) över floden Tamar.


Guide till Santander

Baserat runt Santander Bay (Bahia de Santander) och bredvid både Biscayabukten och Kantabriska sjön (mar Cantábrico), är denna populära, moderna spanska stads hem till en livlig hamn. Men det är det glittrande stränder Santander som drar under sommaren folkmassorna, särskilt runt den eleganta badorten El Sardinero, där Playa Primera de El Sardinero är en strand som verkligen sticker ut från de andra. De varma sommarmånaderna finns när Santander är som mest populära och bortsett från att sola på de många sandstränder, många besökare väljer att njuta av en kryssning runt kusten, eller en promenad längs Avenida de la Reina Victoria eller vattnet Paseo Maritimo. Andra besökare väljer att hänga i Santander livliga fiske kvartal, som är känd som Barrio Pesquero och det bästa stället att hitta utmärkta fiskrestauranger.

Hamnen i Santander är värd för färjetrafik till Plymouth och Portsmouth i Storbritannien. Resetiden för Portsmouth är cirka 24 timmar och till Plymouth, 20 timmar.