COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Guernsey - Portsmouth är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Guernsey till Portsmouth färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Guernsey till England

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Guernsey och Portsmouth

  • 8 Sailings Weekly 4 hr 30 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Guernsey till Portsmouth

 • "Kaffe"

  När jag bokade en handikapps hytt - fick vi inte veta att man delade toalett och andra saker med andra personer. Det var inte speciallt kul att få inse. Jga borde väl ha frågat men de borde ju säga något tycker jag . Ingan kaffe maskin funkade heller. Måste ha min kaffe på morgonen ju.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra resa över"

  Bra resa. Av och pålastningen fick bra. Bra personal.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Färja"

  Vi åkte som fotpassagerare och ovar verkligen nöjda kunder. Men har åkte denna resa med bil innan och det funkar lika bra. Vilken som fungerar galant.

  'Commodore Clipper' travelled on Commodore Clipper

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Guernsey till Portsmouth

Guernsey Portsmouth-rutten går mellan Guernsey och England. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Condor Ferries. Färjor avgår upp till 8 gånger vecka med en resetid på ca 4 timmar 30 minuter.

Färjetrafiken på Guernsey Portsmouth-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Guernsey

Guernsey är under besittning av den brittiska kronan och utgör en del av Kanalöarna som ligger i Engelska kanalen. Ön ligger ca 50 km väster om den franska Normandiekusten och 120 km söder om Weymouth i England. Med sitt mildare klimat, gör öborna det bästa av naturen och med sina vackra stränder och klippiga stigar, och ö-luffar till sina angränsande öar och äter "al fresco" under sommarmånaderna. St Peter Port är Guernseys huvudstad och kännetecknas av vackra kullerstensgator och en vacker småbåtshamn.

Med en spektakulär kustlinje och landsbygd, erbjuder öarna ett stort urval av saker att göra i Guernsey. Ön har en rad utomhusaktiviteter precis utanför dörren, inklusive coasteering, klättring och cykling, dykning och kajakpaddling, surfing, vindsurfing och segling för de mer äventyrliga.

På den östra sidan av Guernsey i huvudstaden St Peter Port, ligger Guernseys hamn bara en 10 minuters promenad från stadens centrum. Färjeterminalen tillhandahåller tjänster till de andra Kanalöarna, Frankrike och Storbritanniens fastland. Terminalbyggnaden har många butiker och restauranger.


Guide till Portsmouth

Staden Portsmouth ligger på Englands kust i grevskapet Hampshire. Staden har en lång och stark koppling till Royal Navy som spänner över århundraden och var en gång en del av världens varvsindustri, bygga den allra första torrdockan i det sena 1500 århundradet, som fortfarande används idag. Portsmouth är fortfarande en betydande bas för Royal Navy och är hem för många framstående fartyg, med dess förnämsta prydnad är flaggskeppet för Lord Nelson, HMS Victory. På grund av dess strategiska betydelse, Portsmouth bombades ganska utför under andra världskriget och så är nu mycket en blandning av nytt och gammalt, med några av de mest historiska områden inklusive Hard och Point. Förorten Southsea är en favorit för familjer på semester i Portsmouth och har en lång strand, två bryggor och en bra turistinformation. Southsea är en särskilt livlig del av Portsmouth och har många barer, kaféer och en rolig nöjespark på Clarence Pier.

Färjetrafik från stadens hamn avgår till Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St Malo, St Helier, St Peter Port och Ryde.