COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Guernsey - Poole är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Guernsey till Poole färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Guernsey till England

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Guernsey och Poole

  • 4 Sailings Weekly 3 hr 10 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Guernsey till Poole

 • "Till Poole"

  Det var första gången vi åkte via Guernsey I england. Vi gillade vår resa. Det gick smidigt och personalen var trevliga. Kommer åka igen om vi åka till Uk igen.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Guernsey till Poole

Guernsey Poole-rutten går mellan Guernsey och England. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Condor Ferries. Färjor avgår upp till 4 gånger vecka med en resetid på ca 3 timmar 10 minuter.

Färjetrafiken på Guernsey Poole-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Guernsey

Guernsey är under besittning av den brittiska kronan och utgör en del av Kanalöarna som ligger i Engelska kanalen. Ön ligger ca 50 km väster om den franska Normandiekusten och 120 km söder om Weymouth i England. Med sitt mildare klimat, gör öborna det bästa av naturen och med sina vackra stränder och klippiga stigar, och ö-luffar till sina angränsande öar och äter "al fresco" under sommarmånaderna. St Peter Port är Guernseys huvudstad och kännetecknas av vackra kullerstensgator och en vacker småbåtshamn.

Med en spektakulär kustlinje och landsbygd, erbjuder öarna ett stort urval av saker att göra i Guernsey. Ön har en rad utomhusaktiviteter precis utanför dörren, inklusive coasteering, klättring och cykling, dykning och kajakpaddling, surfing, vindsurfing och segling för de mer äventyrliga.

På den östra sidan av Guernsey i huvudstaden St Peter Port, ligger Guernseys hamn bara en 10 minuters promenad från stadens centrum. Färjeterminalen tillhandahåller tjänster till de andra Kanalöarna, Frankrike och Storbritanniens fastland. Terminalbyggnaden har många butiker och restauranger.


Guide till Poole

Den medeltida hamnstaden Poole ligger i Englands sydkust län Dorset. Det och är beläget intill havet och är full av turistattraktioner och aktiviteter såsom dess berömda keramik och Poole Park. Dessa populära sevärdheter inkluderar även Poole Harbour och sandbankar halvön med utmärkta faciliteter för segling och vattensporter - inklusive både vindsurfing och vattenskoter ett antal högt hyllade restauranger och caféer många historiska byggnader 18-tals och några utmärkta waterfront hotell . Dorset stränder är bland några av de finaste i England och kallas ofta som "Florida Keys av brittiska stränder". Det finns mer än 5 km av gyllene stränder i Poole och dessa är populär bland både turister och lokalbefolkningen i området. Poole Quay är en av de livligaste stadsdelar i staden och har en spännande, vänlig vibe. Festivaler och händelser i staden inkluderar Poole Summer Breeze det största beach party hålls varje torsdag kväll under sommaren med levande musik en rolig zon för familjer grillplatser och en spektakulära fyrverkerier.