Roscoff
Cork
Färjor till Irland
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Roscoff - Cork är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Roscoff till Cork

Roscoff Cork-rutten går mellan Frankrike och Irland. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Brittany Ferries. Färjor avgår upp till 2 gånger vecka med en resetid på ca 12 timmar.

Färjetrafiken på Roscoff Cork-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Frankrike till Irland
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Roscoff till Cork?

  Färjeresan från Roscoff till Cork tar ungefär 12h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Roscoff till Cork?

  Priserna för färjan mellan Roscoff - Cork varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 268 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Roscoff - Cork?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Roscoff och Cork, dessa är
  • Brittany Ferries
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Roscoff - Cork?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Roscoff - Cork, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Roscoff - Cork?

  Ja, mellan Roscoff - Cork kan du resan utan bil med
  • Brittany Ferries
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Roscoff - Cork?

  Ja, du kan resa med bil mellan Roscoff - Cork med
  • Brittany Ferries
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Roscoff - Cork?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Brittany Ferries
 • Vad är avståndet från Roscoff till Cork?

  Det är uppskattningsvis 320 sjömil mellan Roscoff och Cork.

Så tycker våra kunder om Färjor från Roscoff till Cork

 • "Första resan från UK"

  Toaletten i Plymouth var sönder. Väntade en timme på att färjan skulle släppa på oss. Frärjan var bra sen i alla fall. Bra persoal också. Det var svårt att hitta ena sängen en den fanns i väggen. Fårgade personalen. Mvh Irene och Göran från Sverige.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Santander till Portsmouth"

  Överlag var allting bra ombord. Käkade stek i restaurangen och det var bra. Finns ingat att klaga på direkt men det var jobbigt att sova i en våningssäng. Men gillade mer min dit resa än hemresan.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra resa!!"

  Bra service, bra upplevelse, vänlig personal. Bra priser. Behöver ingen hytt. Säten var bekväma. Rekommenderas! Merci!

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Portsmouth till Santander "

  Det var absolut en av de bästa färjorna jag har varit på. Det var mer som en kryssningen än en färja. Allting var fläckfritt, maten var fantastisk och var väldigt nöjd. Jag rekommenderar denna färja till alla. Bra nöje att åka med denna färja.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Roscoff

Roscoff är en stad och hamn som ligger i regionen Bretagne i nordvästra Frankrike och är en idyllisk introduktion till Bretagnes rustika charm. Staden är känd för sin underbara arkitektur och har kallats "Petite citera de caractere de Bretagne" (den lilla staden med karaktär). I Roscoff, finns attraktiva 1600-tals granit byggnader som kryper mot kusten, gator fyllda med fantastiska restauranger, som serverar bra mat och charmiga små konstgallerier och presentbutiker. Staden har specialiserat sig på fisk- och skaldjursrätter och traditionella Breton crêpes, som du kan njuta av på en av de många crêperies. Alternativt prova några berömda Bretagne thalassoterapi - föryngrande, helande och avkopplande behandlingar med hjälp av havsvatten och havsprodukter.

Hamnen har varit i drift sedan 1973, även om passagerare inte kommer att hitta manga faciliteter i terminalen. Istället finns en liten butik och vissa automater. Färjetrafik avgår både Rosslare och Cork på Irland. Restider är cirka 17 timmar till Rosslare och 13 timmar till Cork. Den närliggande Ile de Batz, som kallas Enez Vaz i Breton, är en liten ö som också kan nås från hamnen.


Guide till Cork

Cork är en stad i sydvästra Irland, i provinsen Munster, som är den näst största staden i Irland och den tredje folkrikaste på ön Irland. Staden ligger på stranden av floden Lee, som delar sig i två kanaler i den västra delen av staden. Stadens kajer ligger på den östra sidan av staden där de två kanalerna konvergerar och sedan fortsätta att strömma ut till Lough Mahon och Cork Harbour. Själva staden ligger på ön i den del av floden Lee där det spricker.

Cork har arkitektiskt anmärkningsvärda byggnader som härstammar från medeltiden till modern tid, även om det enda byggnaden som återstår av den medeltida eran är Red Abbey. Staden har också två katedraler. St Marys katedral, ofta kallad Nordkatedralen, är den katolska katedralen i staden och påbörjades byggas år 1808. Dess distinkta torn lades på 1860-talet. St Fin Barre 's Cathedral serverar den protestantiska tron och är kanske den mer kända av de två, och är byggt på grunden av en tidigare katedral. Arbetet inleddes år 1862 och avslutades år 1879 under ledning av arkitekten William Burges.


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.