Le Havre
Rosslare
Färjor till Irland
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Le Havre - Rosslare är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Le Havre till Rosslare

Le Havre Rosslare-rutten går mellan Frankrike och Irland. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Brittany Ferries. Färjor avgår upp till 1 gånger vecka med en resetid på ca 20 timmar 29 minuter.

Färjetrafiken på Le Havre Rosslare-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Frankrike till Irland
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Le Havre till Rosslare?

  Färjeresan från Le Havre till Rosslare tar ungefär 20h 29m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Le Havre till Rosslare?

  Priserna för färjan mellan Le Havre - Rosslare varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 0 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Le Havre - Rosslare?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Le Havre och Rosslare, dessa är
  • Brittany Ferries
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Le Havre - Rosslare?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Le Havre - Rosslare, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Le Havre - Rosslare?

  Nej, du kan inte resa utan bil på denna sträcka.
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Le Havre - Rosslare?

  Nej, på denna sträcka kan du endast resa utan bil.
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Le Havre - Rosslare?

  Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.
 • Vad är avståndet från Le Havre till Rosslare?

  Det är uppskattningsvis 0 sjömil mellan Le Havre och Rosslare.

Guide till Le Havre

Le Havre är en stad och hamn i Haute-Normandie i nordvästra Frankrike och ligger vid mynningen av floden Seine. Efter hamnen i Marseille, är Le Havre Frankrikes näst största hamn för den totala trafiken och den största containerhamnen i Frankrike. Le Havre blev mer eller mindre under andra världskriget, och mycket av den moderna staden är designad av arkitekten Auguste Perret i efterkrigstiden. Den modernistiska arkitekturen i Le Havre är olike någon annan stad i Frankrike - och kan framstå som ganska "brutal" för dem som inte är entusiaster av efterkrigstidens arkitektur. Men det finns några intressanta och anmärkningsvärda byggnader att beundra och ett besök rekommenderas. Observera att saneringen av staden är så anmärkningsvärt att staden nu har utsetts till en plats på UNESCO:s världsarvslista .

Det finns två färjeterminaler i hamnen. The Terminal de Grand Bretagne (British Terminal) är i drift för färjeöverfarter. The Terminal Irelande (Irish Terminal) har nu avslutat sina tjänster till Irland. Hamnfaciliteter inkluderar en turistinformation på Boulevard Clémenceau och ett kafé, närbutik och växlingskontor. LD Lines seglar dagligen till och från Portsmouth, avgång från Le Havre 17:00 och tar ca 6 timmar. Passagerare bör anlända till terminalen minst 60 minuter före avgångstid (90 minuter för dem med husdjur eller ett funktionshinder).


Guide till Rosslare

Staden Rosslare ligger i County Wexford i Irland och har varit en populär turistort i minst 100 år. Stadens fullständiga namn är Rosslare Strand och används för att skilja den från närliggande Rosslare Harbour. Staden stoltserar med att den är soligaste platsen i Irland, : Rosslare får 300 timmar mer sol varje år än genomsnittet i Irland. långa sand strängen är en Blå Flagg stranden så det lockar simmare och familjer, medan det finns en antal bra golfbanor i närheten.

Stadens port har många faciliteter, inklusive en restaurang och väntar område, en strand bar, incheckning och barnens lekplats, butiker, hyra bil och valutaväxling, baby föränderliga områden, lokaler invandring och en Department of Agriculture kontoret. Färjetrafik från Ross avgår till Pembroke (4 timmar), Fishguard (3 timmar och 30 minuter), och till Cherbourg och Roscoff i Frankrike.


Undo edits


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.