Le Havre
Rosslare
Färjor till Irland
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Le Havre till Rosslare

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 1 avångar i veckan mellan Le Havre och Rosslare. Sträckan mellan Le Havre och Rosslare trafikeras av Brittany Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Le Havre och Rosslare.

Tidtabeller Le Havre till Rosslare

Färjor mellan Le Havre och Rosslare avgår vanligtvis från Le Havre, ca 19:01. Överfarten tar ungefär 20h 29m.

Färjepriser mellan Le Havre och Rosslare

Priserna på en överfast från Le Havre till Rosslare varierar oftast mellan 3837kr och 9288kr*. Genomsnittspriset är 6914kr*. De billigaste priserna mellan Le Havre och Rosslare är ca 2126kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 9012kr*. Genomsnittspriset för en bil är 6776kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Rosslare och Le Havre?

Det är ungefär 484.7 miles (780.1km) eller 421.2 sjömil mellan Le Havre och Rosslare.

Kan jag resa med bil mellan Le Havre och Rosslare?

Ja, med Brittany Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Le Havre och Rosslare. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Le Havre och Rosslare.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Le Havre och Rosslare?

Ja, fotpassagerare kan resa med Brittany Ferries mellan Le Havre och Rosslare.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Frankrike till Irland
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Le Havre - Rosslare Sammanfattning av rutt
Land för avresa Frankrike
Destination Land Irland
Antal operatörer 1
Operatörer Brittany Ferries
Genomsnittligt pris 7150 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 1
Genomsnittlig seglingstid 20h 29m
Första färjan 19:01
Avstånd 421 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Le Havre till Rosslare?

Färjeresan från Le Havre till Rosslare tar ungefär 20h 29m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Le Havre - Rosslare?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Le Havre och Rosslare, dessa är
  • Brittany Ferries

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Le Havre - Rosslare?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Le Havre - Rosslare, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Guide till Le Havre

Le Havre är en stad och hamn i Haute-Normandie i nordvästra Frankrike och ligger vid mynningen av floden Seine. Efter hamnen i Marseille, är Le Havre Frankrikes näst största hamn för den totala trafiken och den största containerhamnen i Frankrike. Le Havre blev mer eller mindre under andra världskriget, och mycket av den moderna staden är designad av arkitekten Auguste Perret i efterkrigstiden. Den modernistiska arkitekturen i Le Havre är olike någon annan stad i Frankrike - och kan framstå som ganska "brutal" för dem som inte är entusiaster av efterkrigstidens arkitektur. Men det finns några intressanta och anmärkningsvärda byggnader att beundra och ett besök rekommenderas. Observera att saneringen av staden är så anmärkningsvärt att staden nu har utsetts till en plats på UNESCO:s världsarvslista .

Det finns två färjeterminaler i hamnen. The Terminal de Grand Bretagne (British Terminal) är i drift för färjeöverfarter. The Terminal Irelande (Irish Terminal) har nu avslutat sina tjänster till Irland. Hamnfaciliteter inkluderar en turistinformation på Boulevard Clémenceau och ett kafé, närbutik och växlingskontor. LD Lines seglar dagligen till och från Portsmouth, avgång från Le Havre 17:00 och tar ca 6 timmar. Passagerare bör anlända till terminalen minst 60 minuter före avgångstid (90 minuter för dem med husdjur eller ett funktionshinder).


Guide till Rosslare

Staden Rosslare ligger i County Wexford i Irland och har varit en populär turistort i minst 100 år. Stadens fullständiga namn är Rosslare Strand och används för att skilja den från närliggande Rosslare Harbour. Staden stoltserar med att den är soligaste platsen i Irland, : Rosslare får 300 timmar mer sol varje år än genomsnittet i Irland. långa sand strängen är en Blå Flagg stranden så det lockar simmare och familjer, medan det finns en antal bra golfbanor i närheten.

Stadens port har många faciliteter, inklusive en restaurang och väntar område, en strand bar, incheckning och barnens lekplats, butiker, hyra bil och valutaväxling, baby föränderliga områden, lokaler invandring och en Department of Agriculture kontoret. Färjetrafik från Ross avgår till Pembroke (4 timmar), Fishguard (3 timmar och 30 minuter), och till Cherbourg och Roscoff i Frankrike.


Undo edits


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.