COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

St Malo - Portsmouth är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Frankrike till England

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan St Malo och Portsmouth

  • 8 Sailings Weekly 8 hr 50 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från St Malo till Portsmouth

 • "Resa till Frankrike"

  Underbart ombord, bra faliciteter, avslappnande.

  'Bretagne' travelled on Bretagne

  Lӓs mer Läs mindre
 • "St Malo till Portmouth"

  Uppskattade allting väldigt bra. Sätena och utrymmena var bra och självbetjänings restaurangen var väldigt bra också.

  'Bretagne' travelled on Bretagne

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra resa"

  Första gången på denna resan och var väldigt glad. Inga problem alls.

  'Bretagne' travelled on Bretagne

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Speciellt"

  Resan med båt från St Malo till Portsmouth är lysande och ännu bättre med en klarblå himmel och soldäck i Bretagne erbjuder utmärkta möjligheter att koppla av med ett glas öl eller vin från pianobaren och se öarna utanför kusten i Frankrike som de går förbi , är det enda jag ångrar att resan inte är längre än de annonserade nio timmar. I Bretagne är ett utmärkt skepp med bra faciliteter . Tyvärr barer serverar endast Bass öl , men du kan inte få allt . Den bäst bevarade hemligheten är buffé i restaurangen , vid första priset verkar högt , tjugo fem pund , men kvaliteten på maten i kombination med lugg plattan hög buffet format gör detta till en speciell funktion för detta fartyg . Och vad kan vara bättre än att ha en lögn ned för att sova bort det hela i en av de utmärkta hytter . Jag hade turen att ha en två kaj stuga för mig själv för segling som erbjuder utmärkt värde för de extra tjugo quid det kostade mig över kostnaden för färjebiljett .Så , hur skulle det hela kunna förbättras ? Resan kan vara längre med kanske en avstickare runt Kanalöarna och öl skulle kunna vara en mer raffinerad exempel på engelska bryggning , erbjuder detta fartyg tjusningen av oceaniska cruising för budgeten priset av ett kors kanal färja. Robert

  'Bretagne' travelled on Bretagne

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från St Malo till Portsmouth

St Malo Portsmouth-rutten går mellan Frankrike och England. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Brittany Ferries. Färjor avgår upp till 8 gånger vecka med en resetid på ca 8 timmar 50 minuter.

Färjetrafiken på St Malo Portsmouth-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till St Malo

St Malo är en stad och hamn som ligger vid Nordsjökusten i Bretagne i nordvästra Frankrike. St Malo byggdes på en granitö och har en unik gammal atmosfär, hisnande vyer och fantastiska stränder. Den antika muromgärdade staden Saint-Malo är mycket populär bland besökare från hela Europa, särskilt i Storbritannien. För vissa är det början eller slutet av en semester till Bretagne via St-Malo färjeterminal, medan det för andra är denna historiska hamn/resort som är deras främsta mål. Idag anses St-Malo av många vara den mest attraktiva kanalhamnen i Frankrike och dess kullerstensgator är fullmatade med hotell, restauranger, barer och butiker. Höga granitherrgårdskvarter kantar de karaktärsfulla gränderna och torgen, som i sin tur omges av en komplett krets av massiva vallar. Den moderna hamnen ansluter nu citadellet till fastlandet.

Över en miljon passagerare passerar hamnen i Saint Malo varje år. Många har kommit från Storbritannien, Jersey, Guernsey eller Irland. Hamnen har två nybyggda färjeterminaler, som inkluderar flera present och souvenirbutiker, valutaväxling och ett café. Saint-Malo är en terminal för färjetrafik till Poole, Portsmouth och Weymouth i England via Kanalöarna.


Guide till Portsmouth

Staden Portsmouth ligger på Englands kust i grevskapet Hampshire. Staden har en lång och stark koppling till Royal Navy som spänner över århundraden och var en gång en del av världens varvsindustri, bygga den allra första torrdockan i det sena 1500 århundradet, som fortfarande används idag. Portsmouth är fortfarande en betydande bas för Royal Navy och är hem för många framstående fartyg, med dess förnämsta prydnad är flaggskeppet för Lord Nelson, HMS Victory. På grund av dess strategiska betydelse, Portsmouth bombades ganska utför under andra världskriget och så är nu mycket en blandning av nytt och gammalt, med några av de mest historiska områden inklusive Hard och Point. Förorten Southsea är en favorit för familjer på semester i Portsmouth och har en lång strand, två bryggor och en bra turistinformation. Southsea är en särskilt livlig del av Portsmouth och har många barer, kaféer och en rolig nöjespark på Clarence Pier.

Färjetrafik från stadens hamn avgår till Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St Malo, St Helier, St Peter Port och Ryde.