St Malo
Poole
Färjor till England
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
St Malo - Poole är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från St Malo till Poole

St Malo Poole-rutten går mellan Frankrike och England. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Condor Ferries. Färjor avgår upp till 3 gånger vecka med en resetid på ca 6 timmar 15 minuter.

Färjetrafiken på St Malo Poole-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från St Malo till Poole?

  Färjeresan från St Malo till Poole tar ungefär 6h 15m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från St Malo till Poole?

  Priserna för färjan mellan St Malo - Poole varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 238 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan St Malo - Poole?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan St Malo och Poole, dessa är
  • Condor Ferries
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan St Malo - Poole?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan St Malo - Poole, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan St Malo - Poole?

  Ja, mellan St Malo - Poole kan du resan utan bil med
  • Condor Ferries
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan St Malo - Poole?

  Ja, du kan resa med bil mellan St Malo - Poole med
  • Condor Ferries
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan St Malo - Poole?

  Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.
 • Vad är avståndet från St Malo till Poole?

  Det är uppskattningsvis 124 sjömil mellan St Malo och Poole.

Guide till St Malo

St Malo är en stad och hamn som ligger vid Nordsjökusten i Bretagne i nordvästra Frankrike. St Malo byggdes på en granitö och har en unik gammal atmosfär, hisnande vyer och fantastiska stränder. Den antika muromgärdade staden Saint-Malo är mycket populär bland besökare från hela Europa, särskilt i Storbritannien. För vissa är det början eller slutet av en semester till Bretagne via St-Malo färjeterminal, medan det för andra är denna historiska hamn/resort som är deras främsta mål. Idag anses St-Malo av många vara den mest attraktiva kanalhamnen i Frankrike och dess kullerstensgator är fullmatade med hotell, restauranger, barer och butiker. Höga granitherrgårdskvarter kantar de karaktärsfulla gränderna och torgen, som i sin tur omges av en komplett krets av massiva vallar. Den moderna hamnen ansluter nu citadellet till fastlandet.

Över en miljon passagerare passerar hamnen i Saint Malo varje år. Många har kommit från Storbritannien, Jersey, Guernsey eller Irland. Hamnen har två nybyggda färjeterminaler, som inkluderar flera present och souvenirbutiker, valutaväxling och ett café. Saint-Malo är en terminal för färjetrafik till Poole, Portsmouth och Weymouth i England via Kanalöarna.


Guide till Poole

Den medeltida hamnstaden Poole ligger i Englands sydkust län Dorset. Det och är beläget intill havet och är full av turistattraktioner och aktiviteter såsom dess berömda keramik och Poole Park. Dessa populära sevärdheter inkluderar även Poole Harbour och sandbankar halvön med utmärkta faciliteter för segling och vattensporter - inklusive både vindsurfing och vattenskoter ett antal högt hyllade restauranger och caféer många historiska byggnader 18-tals och några utmärkta waterfront hotell . Dorset stränder är bland några av de finaste i England och kallas ofta som "Florida Keys av brittiska stränder". Det finns mer än 5 km av gyllene stränder i Poole och dessa är populär bland både turister och lokalbefolkningen i området. Poole Quay är en av de livligaste stadsdelar i staden och har en spännande, vänlig vibe. Festivaler och händelser i staden inkluderar Poole Summer Breeze det största beach party hålls varje torsdag kväll under sommaren med levande musik en rolig zon för familjer grillplatser och en spektakulära fyrverkerier.


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.