Roscoff
Plymouth
Färjor till England
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Roscoff till Plymouth

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 6 avångar i veckan mellan Roscoff och Plymouth. Sträckan mellan Roscoff och Plymouth trafikeras av Brittany Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Roscoff och Plymouth.

Tidtabeller Roscoff till Plymouth

Färjor mellan Roscoff och Plymouth avgår vanligtvis från Roscoff, ca 09:00. Överfarten tar ungefär 5h 54m.

Färjepriser mellan Roscoff och Plymouth

Priserna på en överfast från Roscoff till Plymouth varierar oftast mellan 1935kr och 9850kr*. Genomsnittspriset är 5588kr*. De billigaste priserna mellan Roscoff och Plymouth är ca 609kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 3153kr*. Genomsnittspriset för en bil är 6617kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Plymouth och Roscoff?

Det är ungefär 114.0 miles (183.5km) eller 99.1 sjömil mellan Roscoff och Plymouth.

Kan jag resa med bil mellan Roscoff och Plymouth?

Ja, med Brittany Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Roscoff och Plymouth. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Roscoff och Plymouth.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Roscoff och Plymouth?

Ja, fotpassagerare kan resa med Brittany Ferries mellan Roscoff och Plymouth.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Roscoff - Plymouth Sammanfattning av rutt
Land för avresa Frankrike
Destination Land STORBRITANNIEN
Antal operatörer 1
Operatörer Brittany Ferries
Genomsnittligt pris 5749 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 6
Genomsnittlig seglingstid 5h 54m
Snabbaste seglingstid 5h 15m
Första färjan 09:00
Sista färjan 15:00
Avstånd 99 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Roscoff till Plymouth?

Färjeresan från Roscoff till Plymouth tar ungefär 5h 15m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Roscoff till Plymouth?

Priserna för färjan mellan Roscoff - Plymouth varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 483 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Roscoff - Plymouth?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Roscoff och Plymouth, dessa är
 • Brittany Ferries

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Roscoff - Plymouth?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Roscoff - Plymouth, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Roscoff - Plymouth?

Ja, mellan Roscoff - Plymouth kan du resan utan bil med
 • Brittany Ferries

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Roscoff - Plymouth?

Ja, du kan resa med bil mellan Roscoff - Plymouth med
 • Brittany Ferries

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Roscoff - Plymouth?

Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
 • Brittany Ferries

Vad är avståndet från Roscoff till Plymouth?

Det är uppskattningsvis 99 sjömil mellan Roscoff och Plymouth.

Så tycker våra kunder om Färjor från Roscoff till Plymouth

 • "Tid väl spenderad"

  Under vår resa kunde vi ta det lugnt och slappna av ordentligt. Såg en film i bion. Färjan var otroligt ren och personalen var snälla och servicen överlag var bra. Kommer åka igen. Många tack, PJ Ross.

  'Armorique' travelled on Armorique

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Roscott"

  Tyvärr blev vår färja försenad med en timme pga av någon akut medecinsk anledning. Hoppas att allting löste sig. Vi hade en hytt under resanas gång och vi sov väl. Hade underbart god mat på kvällen. Kvaliteten var underbar! Det fanns underhållning för barnen. Affärer och filmer. Det var kul att gå runt på färjan och ut på utsidan på däck.

  'Armorique' travelled on Armorique

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Santander till Portsmouth"

  Överlag var allting bra ombord. Käkade stek i restaurangen och det var bra. Finns ingat att klaga på direkt men det var jobbigt att sova i en våningssäng. Men gillade mer min dit resa än hemresan.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Brittany Ferries - Plymouth/Roscoff resa"

  Det var ett tag sedan jag använde en färjelinje , vanligen föredrar att flyga , men en senare resa i Brittany Ferries Armorique färja har ändrat mig . Personalen var vänliga och hjälpsamma , anläggningar första klass , och besättningen var exceptionellt effektiv vid påstigning / avstigning som gjordes snabbt och med ett minimum av krångel . Det var dock lite dyrt, kunde vi ha fått en mycket bättre hytt om vi hade bokat direkt med Brittany Ferries , som vi kommer att göra nästa gång .Samtidigt som vi bokat en klubb klass hytt via Direct Ferries , verkade de ha bättre hytter som reserveras för Brittany Ferries direktkunder . Våra vänner kom med oss på semester och de bokas samtidigt med hjälp av Brittany Ferries och fick korsningen billigare och med en bättre utrustade och rymligare hytt .Den Armorique är en utmärkt färja är den nyaste i flottan . Shopperna var utmärkta med en välutrustade restaurang som säljer livsmedel till mycket rimliga priser . Faktum är att maten är mycket bättre än på någon motorväg bensinstation och förmodligen halva priset . Färjan var också mycket ren och snygg . Avstigning vid Roscoff var ett nöje . En stressfri och avkopplande start på vår semester ... bra gjort Brittany Ferries.

  'Armorique' travelled on Armorique

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Roscoff

Roscoff är en stad och hamn som ligger i regionen Bretagne i nordvästra Frankrike och är en idyllisk introduktion till Bretagnes rustika charm. Staden är känd för sin underbara arkitektur och har kallats "Petite citera de caractere de Bretagne" (den lilla staden med karaktär). I Roscoff, finns attraktiva 1600-tals granit byggnader som kryper mot kusten, gator fyllda med fantastiska restauranger, som serverar bra mat och charmiga små konstgallerier och presentbutiker. Staden har specialiserat sig på fisk- och skaldjursrätter och traditionella Breton crêpes, som du kan njuta av på en av de många crêperies. Alternativt prova några berömda Bretagne thalassoterapi - föryngrande, helande och avkopplande behandlingar med hjälp av havsvatten och havsprodukter.

Hamnen har varit i drift sedan 1973, även om passagerare inte kommer att hitta manga faciliteter i terminalen. Istället finns en liten butik och vissa automater. Färjetrafik avgår både Rosslare och Cork på Irland. Restider är cirka 17 timmar till Rosslare och 13 timmar till Cork. Den närliggande Ile de Batz, som kallas Enez Vaz i Breton, är en liten ö som också kan nås från hamnen.


Guide till Plymouth

Staden Plymouth i Devon i sydvästra England har rika maritim historia och många kända ortsbor genom åren däribland Sir Francis Drake och hans bowls. Plymouth är största staden i hela Devon och har imponerande kustnära läge. Staden har ett antal framstående moderna förorter och ett stort centrum vilket har fräschats upp med asfalterad och till fullo bilfria och är fullmatat med affärer, restauranger, caféer och barer. Plymouth bästa turistattraktioner inkluderar den spektakulära National Marine Aquarium, stadens främsta turistattraktion med fisktankar på gigantiska proportioner undervattenstunnlar och massor av stora hajar; Plymouth Gin en berömd destilleri som går tillbaka mer än 400 år och är fortfarande producerar Gin; Dartmoor Wildlife Park i nordöst of Plymouth och en särskilt populär attraktion för besökande turister och familjer; och Central Park ett stort grönområde i hjärtat av Plymouth som presenterar en mängd sportfaciliteter bland annat en stor fritidsanläggning.

Färjor från Plymouth avgår till Roscoff i Frankrike och Santander i Spanien.


Roscoff till Plymouth Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 20/05/2024 och 2024-05-26


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Brittany Ferries 09:00 14:15 5 timmar 15 minuter Tors
Brittany Ferries 10:45 16:00 5 timmar 15 minuter Mån
Brittany Ferries 15:00 21:10 6 timmar 10 minuter Mån, Tis, Fre, Lör, Sön

Onboard the ferries

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.