COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Roscoff - Plymouth är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Frankrike till England

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Roscoff och Plymouth

  • 4 Sailings Weekly 6 hr 10 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Roscoff till Plymouth

 • "Tid väl spenderad"

  Under vår resa kunde vi ta det lugnt och slappna av ordentligt. Såg en film i bion. Färjan var otroligt ren och personalen var snälla och servicen överlag var bra. Kommer åka igen. Många tack, PJ Ross.

  'Armorique' travelled on Armorique

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Segling"

  Åkte nyligen från Roscoff till Plymouth och tillbaka. Tyckte att båda resorna gick bra. Hytten var ren och fin. Hade inte kunnat vara bättre. Personalen var hjälpsamma och snälla. I tid också.

  'Armorique' travelled on Armorique

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bravo,Bra gjort Brittany Ferries"

  Allting gick bra. Vi hade lite problem i början som personalen hjälpte oss med. Så tacksamma för all denna hjälp. Vi hade väskor med oss och de hjälpt oss med dom till hissen på färjan. Underbar service från personalen ombord också. Om inte de hade hjälp oss hade vi aldrig klarat av det. Det var en bra kväll i restaurangen också. Det fanns taxfree butiker också och dom var bra med en bra standard. Hytten som vi sov i under natten var bekväm och den hade en bra dusch, det var en en-suite. Men det var jobbigt att gå upp 05.30 dock.

  'Armorique' travelled on Armorique

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra överfart"

  Det var llite svårt att ta sig av och på färjan med ens bagage. Men annars var det bra på färjan med bra faliciteter och bra service. Sätena var bra också, avslappnande.

  'Armorique' travelled on Armorique

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Roscoff till Plymouth

Roscoff Plymouth-rutten går mellan Frankrike och England. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Brittany Ferries. Färjor avgår upp till 4 gånger vecka med en resetid på ca 6 timmar 10 minuter.

Färjetrafiken på Roscoff Plymouth-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Roscoff

Roscoff är en stad och hamn som ligger i regionen Bretagne i nordvästra Frankrike och är en idyllisk introduktion till Bretagnes rustika charm. Staden är känd för sin underbara arkitektur och har kallats "Petite citera de caractere de Bretagne" (den lilla staden med karaktär). I Roscoff, finns attraktiva 1600-tals granit byggnader som kryper mot kusten, gator fyllda med fantastiska restauranger, som serverar bra mat och charmiga små konstgallerier och presentbutiker. Staden har specialiserat sig på fisk- och skaldjursrätter och traditionella Breton crêpes, som du kan njuta av på en av de många crêperies. Alternativt prova några berömda Bretagne thalassoterapi - föryngrande, helande och avkopplande behandlingar med hjälp av havsvatten och havsprodukter.

Hamnen har varit i drift sedan 1973, även om passagerare inte kommer att hitta manga faciliteter i terminalen. Istället finns en liten butik och vissa automater. Färjetrafik avgår både Rosslare och Cork på Irland. Restider är cirka 17 timmar till Rosslare och 13 timmar till Cork. Den närliggande Ile de Batz, som kallas Enez Vaz i Breton, är en liten ö som också kan nås från hamnen.


Guide till Plymouth

Staden Plymouth i Devon i sydvästra England har rika maritim historia och många kända ortsbor genom åren däribland Sir Francis Drake och hans bowls. Plymouth är största staden i hela Devon och har imponerande kustnära läge. Staden har ett antal framstående moderna förorter och ett stort centrum vilket har fräschats upp med asfalterad och till fullo bilfria och är fullmatat med affärer, restauranger, caféer och barer. Plymouth bästa turistattraktioner inkluderar den spektakulära National Marine Aquarium, stadens främsta turistattraktion med fisktankar på gigantiska proportioner undervattenstunnlar och massor av stora hajar; Plymouth Gin en berömd destilleri som går tillbaka mer än 400 år och är fortfarande producerar Gin; Dartmoor Wildlife Park i nordöst of Plymouth och en särskilt populär attraktion för besökande turister och familjer; och Central Park ett stort grönområde i hjärtat av Plymouth som presenterar en mängd sportfaciliteter bland annat en stor fritidsanläggning.

Färjor från Plymouth avgår till Roscoff i Frankrike och Santander i Spanien.