Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Plymouth hamn

 • Plymouth hamn med bil

  Ta väg M5 till Exeter, sen A38 - vilken leder hela vägen till Plymouth. När ni kommer till Plymouth, ta väg A374 och följ skyltar mot stadens centrum. När du närmar er centrum så finns skyltarna mot hamnen.

 • Plymouth hamn med tåg

  Tåg avgår regelbundet från Paddington i London till Plymouth. Restiden är cirka 3 timmar 30 minuter. Plymouth järnvägsstation ligger nära stadens centrum, och färjehamnen är bara fem minuters taxiresa därifrån. För mer information samt bokning, besök vår sida för tåg till Plymouth.

 • Parkering vid Plymouth hamn

  Det finns parkering i hamnen.

 • Plymouth hamnadress

  Millbay, Plymouth, Devon, PL1 3EW

 • Plymouth övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Plymouth färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Plymouth övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Plymouth färjetjänster

Guide till Plymouth

Guide till Plymouth

Plymouth är en stad i sydvästra England och ligger inom det traditionella grevskapet Devon. Den ligger vid mynningen av floderna Plym och Tamar och i spetsen för en av världens största och mest spektakulära naturhamnar, Plymouth Sound. Staden har en rik maritim historia och var en gång en av de två viktigaste Royal Navy baser i Storbritannien, en faktor som gjorde staden ett viktigt mål för Luftwaffe under andra världskriget. Efter förstörelsen av varven och centrumet med blitz under 1941, bygged Plymouth under ledning av arkitekten Patrick Abercrombie och är nu en av de få kvarvarande marina skeppsvarv i Storbritannien och den största flottbasen i Västeuropa.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.