COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Portsmouth - St Malo är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från England till Frankrike

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Portsmouth och St Malo

  • 8 Sailings Weekly 11 hr
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Portsmouth till St Malo

 • "Säten"

  Det var bra från topp till tå. Vi satt i baren länge så det var några som sov på våran säten tillsist. Kanske man först skulle ha gått till sätena sedan baren.

  'Bretagne' travelled on Bretagne

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Stressfri resa från börja till slut"

  Detta var en bra start på vår resa. Färjan var bra och personalen var väldigt hjälpsamma. Det var skönt att gå till sömns efter ha lämnat Portmouth för att sedan vakna upp till St Malo.

  'Bretagne' travelled on Bretagne

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra visit"

  Väldigt bekväm resa båda hållen.

  'Bretagne' travelled on Bretagne

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Vår resa"

  Det enda negativa var att vi fick vänta så länge för att stiga på fräjan. Men vi anlände ju tidigare. Så det kan ju inte hjälpas. Annars var allting bra men det var rätt dyrt.

  'Bretagne' travelled on Bretagne

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Portsmouth till St Malo

Portsmouth St Malo-rutten går mellan England och Frankrike. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Brittany Ferries. Färjor avgår upp till 8 gånger vecka med en resetid på ca 11 timmar.

Färjetrafiken på Portsmouth St Malo-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Portsmouth

Portsmouth är en stad och hamn i grevskapet Hampshire på sydkusten av England. Portsmouth är Storbritanniens enda östad och ligger ungefär 100 km sydväst om London och 30 km öster om Southampton. Portsmouth har ett lång och lysande maritimt förflutet. Det är hem till världens äldsta torrdocka som fortfarande används och hem till berömda fartyg såsom HMS Warrior, Mary Rose och HMS Victory, Lord Nelsons flaggskepp. Staden är också hem för en flottbas och är hem till Royal Marine Commandoes.

Portsmouth är ett av Storbritanniens mest traffikerade färjehamnar, och förbinder passagerare med nio olika destinationer. Det finns tre terminaler i den omfattande hamnen. Continental hamn är Storbritanniens näst mest trafikerade och ligger strax norr om marinbasen. Söder om Naval Base, hittar du Isle of Wight (Ryde) passagerarfärjeterminal. Den kontinentala färjeterminalen betjänas av färjetrafik till Le Havre i Frankrike och Bilbao i Spanien. Det finns också dagliga avgångar till Cherbourg, Caen och St Malo i Frankrike, St Helier i Jersey, St Peter Port på Guernsey och till Ryde på Isle of Wight.


Guide till St Malo

Även om St Malo inte är en av de största städerna i Bretagnedelen av Frankrike, är det nära till Mont Saint Michel och är en riktigt bra bas för besökare att utforska staden och dess omgivningar. Det finns ett antal sevärdheter inom St Malo, med den mest historiska och intressanta ligger längs kullerstensgränderna runt den muromgärdade staden. För den bästa utsikten bör besökarna ta en promenad längs vallarna. Andra höjdpunkter är mittpunkten i Cathédrale St Vincent, som ligger på Place Jean de Châtillon, och även Fort National, Château de S: t Malo, sandstränderna och den spektakulära Grand Aquarium.

Staden är den slutliga destinationen för den dagliga Condor Ferry, som startar i Weymouth, England, och stannar till vid både Guernsey och Jersey längs vägen.