Poole
St Malo
Färjor till Frankrike
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Poole - St Malo är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Poole till St Malo

Poole St Malo-rutten går mellan England och Frankrike. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Condor Ferries. Färjor avgår upp till 3 gånger vecka med en resetid på ca 6 timmar 15 minuter.

Färjetrafiken på Poole St Malo-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Poole till St Malo?

  Färjeresan från Poole till St Malo tar ungefär 6h 15m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Poole till St Malo?

  Priserna för färjan mellan Poole - St Malo varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 265 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Poole - St Malo?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Poole och St Malo, dessa är
  • Condor Ferries
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Poole - St Malo?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Poole - St Malo, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Poole - St Malo?

  Ja, mellan Poole - St Malo kan du resan utan bil med
  • Condor Ferries
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Poole - St Malo?

  Ja, du kan resa med bil mellan Poole - St Malo med
  • Condor Ferries
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Poole - St Malo?

  Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.
 • Vad är avståndet från Poole till St Malo?

  Det är uppskattningsvis 124 sjömil mellan Poole och St Malo.

Så tycker våra kunder om Färjor från Poole till St Malo

 • "St Malo"

  Personalen i Poole var väldigt vänliga och hjälpsamma. Resan var bra och sätena var bekväma. Allting gick bra och kunde skriva ut mina retur biljett i hamen i St Malo vid min utresa. Maten såg inte så god ut så käkade inte. Personalen var bra.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Effektivt och ekonomiskt"

  Bokningen online var simpel och effektiv. Personalen var trevliga. Snabb färja också. Väl organiserat också. Fixade transfer också. På och avlastningen gick också bra.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Poole till St Malo"

  Resan var smidig och bekväm. Färjan var ren och städad. Personalen var effektiv och gav all info man behövde. På och avlastningen gick snabbt också. Väl organiserat var det. Blev något missförstånd med mina säten men det löst sig. Visste inte att vi skulle byta färja sen men det var inga problem med det ändå.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Inga hemligheter"

  Det skulle ha varit trevligt att veta i förväg att färjan skulle sluta på Guernsey, fullgöra sin last på Jersey och Poole vidare ner till St Malo. Om jag kunde hitta fel med någonting var det servering av bönor med frukost, det kom i en skål som liknade de som används på sjukhus för ändamål som inte har samband med catering.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Poole

Poole är en kustort och hamnstad belägen på den södra kusten av England i grevskapet Dorset. Poole ligger cirka 33 km öster om Dorchester och 180 km sydväst om London. Staden ligger på stranden av Engelska kanalen och på de norra och östra kanterna av Poole Harbour. Poole Harbour är en upptagen kommersiell hamn med många olika typer av fartyg som seglar in och ut dagligen. Hamnen är också en av världens största naturhamnar med mycket djurliv som syns i kärr och strandremsan, samt på Brownsea ö inne i hamnen. Det finns också en flottfärja som krossar hamnen fram och tillbaka hela dagen och ger enkel tillgång till Purbecks.

Faciliteterna på terminalen inkluderar ett sommar café för måltider och förfriskningar, en växlingskontor och en anläggning där man kan lämna sitt bagage. Seglingar över kanalen erbjuds till Cherbourg i Frankrike, med en restid på ca 4 timmar, 15 minuter. Från maj till september finns det också en snabbfärja som seglar på drygt två timmar. Det finns också en färja till St Malo i Frankrike, med en restid på ca 4 timmar, 30 minuter, som går från maj till september, och färja som går två gånger per dag till St Peter Port på Guernsey, som tar 2 timmar, 30 minuter och till St Helier på Jersey som tar 3 timmar och traffikeras från april till oktober.


Guide till St Malo

Även om St Malo inte är en av de största städerna i Bretagnedelen av Frankrike, är det nära till Mont Saint Michel och är en riktigt bra bas för besökare att utforska staden och dess omgivningar. Det finns ett antal sevärdheter inom St Malo, med den mest historiska och intressanta ligger längs kullerstensgränderna runt den muromgärdade staden. För den bästa utsikten bör besökarna ta en promenad längs vallarna. Andra höjdpunkter är mittpunkten i Cathédrale St Vincent, som ligger på Place Jean de Châtillon, och även Fort National, Château de S: t Malo, sandstränderna och den spektakulära Grand Aquarium.

Staden är den slutliga destinationen för den dagliga Condor Ferry, som startar i Weymouth, England, och stannar till vid både Guernsey och Jersey längs vägen.


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.