COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Plymouth - Roscoff är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från England till Frankrike

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Plymouth och Roscoff

  • 6 Sailings Weekly 5 hr 30 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Plymouth till Roscoff

 • "Första resan från UK"

  Toaletten i Plymouth var sönder. Väntade en timme på att färjan skulle släppa på oss. Frärjan var bra sen i alla fall. Bra persoal också. Det var svårt att hitta ena sängen en den fanns i väggen. Fårgade personalen. Mvh Irene och Göran från Sverige.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Roscott"

  Tyvärr blev vår färja försenad med en timme pga av någon akut medecinsk anledning. Hoppas att allting löste sig. Vi hade en hytt under resanas gång och vi sov väl. Hade underbart god mat på kvällen. Kvaliteten var underbar! Det fanns underhållning för barnen. Affärer och filmer. Det var kul att gå runt på färjan och ut på utsidan på däck.

  'Armorique' travelled on Armorique

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Brittany Ferries"

  Bättre sättet att åka över kannalen. Billigast och bäst. Tax freen borde ha pip-tobak.

  'Armorique' travelled on Armorique

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Brittany Ferries - Plymouth/Roscoff resa"

  Det var ett tag sedan jag använde en färjelinje , vanligen föredrar att flyga , men en senare resa i Brittany Ferries Armorique färja har ändrat mig . Personalen var vänliga och hjälpsamma , anläggningar första klass , och besättningen var exceptionellt effektiv vid påstigning / avstigning som gjordes snabbt och med ett minimum av krångel . Det var dock lite dyrt, kunde vi ha fått en mycket bättre hytt om vi hade bokat direkt med Brittany Ferries , som vi kommer att göra nästa gång .Samtidigt som vi bokat en klubb klass hytt via Direct Ferries , verkade de ha bättre hytter som reserveras för Brittany Ferries direktkunder . Våra vänner kom med oss på semester och de bokas samtidigt med hjälp av Brittany Ferries och fick korsningen billigare och med en bättre utrustade och rymligare hytt .Den Armorique är en utmärkt färja är den nyaste i flottan . Shopperna var utmärkta med en välutrustade restaurang som säljer livsmedel till mycket rimliga priser . Faktum är att maten är mycket bättre än på någon motorväg bensinstation och förmodligen halva priset . Färjan var också mycket ren och snygg . Avstigning vid Roscoff var ett nöje . En stressfri och avkopplande start på vår semester ... bra gjort Brittany Ferries.

  'Armorique' travelled on Armorique

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Plymouth till Roscoff

Plymouth Roscoff-rutten går mellan England och Frankrike. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Brittany Ferries. Färjor avgår upp till 6 gånger vecka med en resetid på ca 5 timmar 30 minuter.

Färjetrafiken på Plymouth Roscoff-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Plymouth

Plymouth är en stad belägen på den södra kusten av grevskapet Devon i sydvästra delen av Storbritannien. Plymouth ligger cirka 300 km sydväst om London och ligger mellan mynningarna av floden Plym och floden Tamar, där de båda går ihop med Plymouth Sound. Plymouth idag är starkt influerad av sin långa maritima historia. Det är, eller har varit, ett centrum för skeppsbyggnad och sjöfart i allmänhet. Hennes Majestäts Naval Base Devonport är fortfarande den största operativa flottbasen i Västeuropa.

Plymouth är en pulserande stad fylld av attraktioner. Det finns något för alla bland stadens gator, omgivande landsbygd och havsmiljö. Vandra längs Barbicans pittoreska kullerstenskaj och gå i Pilgrim Fathers fotspår eller besök National Marine Aquarium med sina djuphavsfisktankar. Provsmaka Plymouths finaste export vid Blackfriars Gin Distillery eller ta en båttur runt sundet från Mayflower Steps.

En regelbunden internationell färja går från Millbay som tar bilar och fotpassagerare direkt till Roscoff i Frankrike och Santander i Spanien. Det finns också en passagerarfärja i drift mellan Stonehouse och Cornishbyn Cremyll, som tros ha traffikerats kontinuerligt sedan 1204. Det finns också en fotpassagerarfärja från Mayflower Steps till Mount Batten, som är ett alternativ till att använda Tamar Bridge via Torpoint Ferry (fordon och fotgängare) över floden Tamar.


Guide till Roscoff

Den pittoreska franska byn Roscoff på norra kusten i Bretagne är en idyllisk introduktion till Bretagnes rustika charm. I staden besökare hittar attraktiva 16th century granit byggnader inbäddat mot kusten, gator fyllda med fantastiska restauranger som serverar god mat och charmiga små konstgallerier och presentbutiker. Staden har specialiserat sig på fisk- och skaldjursrätter och traditionella Breton crêpes, som du kan njuta av på ett av de många gatuside crêperies. Alternativt prova några berömda Bretagne thalassoterapi - föryngrande, helande och avkopplande behandlingar som använder havsvatten och havsprodukter.

Bretagne är en av de 27 regioner i Frankrike och upptar en stor halvö i nordvästra delen av landet, som ligger mellan Engelska kanalen i norr och i Biscayabukten i söder. Dess huvudstad är Rennes.

Hamnen har varit i drift sedan 1973, även om passagerare inte kommer att hitta stora utrymmena i terminalen. Färjetrafik avgår både Rosslare och Cork i Irland. Crossing tider är cirka 17 timmar till Rosslare och 13 timmar till Cork.


Undo edits