Plymouth
Roscoff
Färjor till Frankrike
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Plymouth till Roscoff

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 6 avångar i veckan mellan Plymouth och Roscoff. Sträckan mellan Plymouth och Roscoff trafikeras av Brittany Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Plymouth och Roscoff.

Tidtabeller Plymouth till Roscoff

Färjor mellan Plymouth och Roscoff avgår vanligtvis från Plymouth, ca 13:30. Överfarten tar ungefär 8h 51m.

Färjepriser mellan Plymouth och Roscoff

Priserna på en överfast från Plymouth till Roscoff varierar oftast mellan 3023kr och 11841kr*. Genomsnittspriset är 7480kr*. De billigaste priserna mellan Plymouth och Roscoff är ca 856kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 4596kr*. Genomsnittspriset för en bil är 8336kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Roscoff och Plymouth?

Det är ungefär 114.0 miles (183.5km) eller 99.1 sjömil mellan Plymouth och Roscoff.

Kan jag resa med bil mellan Plymouth och Roscoff?

Ja, med Brittany Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Plymouth och Roscoff. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Plymouth och Roscoff.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Plymouth och Roscoff?

Ja, fotpassagerare kan resa med Brittany Ferries mellan Plymouth och Roscoff.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Plymouth - Roscoff Sammanfattning av rutt
Land för avresa STORBRITANNIEN
Destination Land Frankrike
Antal operatörer 1
Operatörer Brittany Ferries
Genomsnittligt pris 7468 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 4
Genomsnittlig seglingstid 8h 46m
Snabbaste seglingstid 5h 30m
Första färjan 12:30
Sista färjan 22:00
Avstånd 99 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Plymouth till Roscoff?

Färjeresan från Plymouth till Roscoff tar ungefär 5h 30m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Plymouth till Roscoff?

Priserna för färjan mellan Plymouth - Roscoff varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 257 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Plymouth - Roscoff?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Plymouth och Roscoff, dessa är
 • Brittany Ferries

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Plymouth - Roscoff?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Plymouth - Roscoff, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Plymouth - Roscoff?

Ja, mellan Plymouth - Roscoff kan du resan utan bil med
 • Brittany Ferries

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Plymouth - Roscoff?

Ja, du kan resa med bil mellan Plymouth - Roscoff med
 • Brittany Ferries

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Plymouth - Roscoff?

Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
 • Brittany Ferries

Vad är avståndet från Plymouth till Roscoff?

Det är uppskattningsvis 99 sjömil mellan Plymouth och Roscoff.

Så tycker våra kunder om Färjor från Plymouth till Roscoff

 • "Tid väl spenderad"

  Under vår resa kunde vi ta det lugnt och slappna av ordentligt. Såg en film i bion. Färjan var otroligt ren och personalen var snälla och servicen överlag var bra. Kommer åka igen. Många tack, PJ Ross.

  'Armorique' travelled on Armorique

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Roscott"

  Tyvärr blev vår färja försenad med en timme pga av någon akut medecinsk anledning. Hoppas att allting löste sig. Vi hade en hytt under resanas gång och vi sov väl. Hade underbart god mat på kvällen. Kvaliteten var underbar! Det fanns underhållning för barnen. Affärer och filmer. Det var kul att gå runt på färjan och ut på utsidan på däck.

  'Armorique' travelled on Armorique

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Santander till Portsmouth"

  Överlag var allting bra ombord. Käkade stek i restaurangen och det var bra. Finns ingat att klaga på direkt men det var jobbigt att sova i en våningssäng. Men gillade mer min dit resa än hemresan.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Brittany Ferries - Plymouth/Roscoff resa"

  Det var ett tag sedan jag använde en färjelinje , vanligen föredrar att flyga , men en senare resa i Brittany Ferries Armorique färja har ändrat mig . Personalen var vänliga och hjälpsamma , anläggningar första klass , och besättningen var exceptionellt effektiv vid påstigning / avstigning som gjordes snabbt och med ett minimum av krångel . Det var dock lite dyrt, kunde vi ha fått en mycket bättre hytt om vi hade bokat direkt med Brittany Ferries , som vi kommer att göra nästa gång .Samtidigt som vi bokat en klubb klass hytt via Direct Ferries , verkade de ha bättre hytter som reserveras för Brittany Ferries direktkunder . Våra vänner kom med oss på semester och de bokas samtidigt med hjälp av Brittany Ferries och fick korsningen billigare och med en bättre utrustade och rymligare hytt .Den Armorique är en utmärkt färja är den nyaste i flottan . Shopperna var utmärkta med en välutrustade restaurang som säljer livsmedel till mycket rimliga priser . Faktum är att maten är mycket bättre än på någon motorväg bensinstation och förmodligen halva priset . Färjan var också mycket ren och snygg . Avstigning vid Roscoff var ett nöje . En stressfri och avkopplande start på vår semester ... bra gjort Brittany Ferries.

  'Armorique' travelled on Armorique

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Plymouth

Plymouth är en stad belägen på den södra kusten av grevskapet Devon i sydvästra delen av Storbritannien. Plymouth ligger cirka 300 km sydväst om London och ligger mellan mynningarna av floden Plym och floden Tamar, där de båda går ihop med Plymouth Sound. Plymouth idag är starkt influerad av sin långa maritima historia. Det är, eller har varit, ett centrum för skeppsbyggnad och sjöfart i allmänhet. Hennes Majestäts Naval Base Devonport är fortfarande den största operativa flottbasen i Västeuropa.

Plymouth är en pulserande stad fylld av attraktioner. Det finns något för alla bland stadens gator, omgivande landsbygd och havsmiljö. Vandra längs Barbicans pittoreska kullerstenskaj och gå i Pilgrim Fathers fotspår eller besök National Marine Aquarium med sina djuphavsfisktankar. Provsmaka Plymouths finaste export vid Blackfriars Gin Distillery eller ta en båttur runt sundet från Mayflower Steps.

En regelbunden internationell färja går från Millbay som tar bilar och fotpassagerare direkt till Roscoff i Frankrike och Santander i Spanien. Det finns också en passagerarfärja i drift mellan Stonehouse och Cornishbyn Cremyll, som tros ha traffikerats kontinuerligt sedan 1204. Det finns också en fotpassagerarfärja från Mayflower Steps till Mount Batten, som är ett alternativ till att använda Tamar Bridge via Torpoint Ferry (fordon och fotgängare) över floden Tamar.


Guide till Roscoff

Den pittoreska franska byn Roscoff på norra kusten i Bretagne är en idyllisk introduktion till Bretagnes rustika charm. I staden besökare hittar attraktiva 16th century granit byggnader inbäddat mot kusten, gator fyllda med fantastiska restauranger som serverar god mat och charmiga små konstgallerier och presentbutiker. Staden har specialiserat sig på fisk- och skaldjursrätter och traditionella Breton crêpes, som du kan njuta av på ett av de många gatuside crêperies. Alternativt prova några berömda Bretagne thalassoterapi - föryngrande, helande och avkopplande behandlingar som använder havsvatten och havsprodukter.

Bretagne är en av de 27 regioner i Frankrike och upptar en stor halvö i nordvästra delen av landet, som ligger mellan Engelska kanalen i norr och i Biscayabukten i söder. Dess huvudstad är Rennes.

Hamnen har varit i drift sedan 1973, även om passagerare inte kommer att hitta stora utrymmena i terminalen. Färjetrafik avgår både Rosslare och Cork i Irland. Crossing tider är cirka 17 timmar till Rosslare och 13 timmar till Cork.


Undo edits


Plymouth till Roscoff Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 15/04/2024 och 2024-04-21


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Brittany Ferries 13:30 19:00 5 timmar 30 minuter Lör
Brittany Ferries 20:00 05:30 9 timmar 30 minuter Ons
Brittany Ferries 22:00 05:30 7 timmar 30 minuter Sön
Brittany Ferries 22:00 07:00 9 timmar Mån, Tis, Fre, Lör

Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.