Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Le Havre hamn

 • Le Havre hamn med bil

  Le Havre har förbindelse med resten av Frankrike via bron Pont de Normandie och är cirka 200 km från Paris. Ta A29 eller A13 och sedan A131. Följ skyltar mot LD Lines terminal 'Citadelle', som är nära stadens centrum.

 • Le Havre hamn med tåg

  Le Havre Gare SNCF ligger 1.5 km väster om Hôtel de Ville, on cours de la République, längs Gare Routière mittemot boulevard de Strasbourg. Det finns bussar från Gare SNCF till hamnen. För mer information, besök SNCF hemsida.

 • Le Havre hamn med buss

  Le Havre centrum ligger med 10 minuters bussresa från hamnen. Bussar märkta 'Centre Ville' möter med färjor och tar dig in till stan.

 • Parkering vid Le Havre hamn

  Det finns både korttids- och långtidsparkering och praktiskt belägna platser för rörelsehindrare personer. För mer information om parkeringsmöjligheter, ring på 0 825 304 304 eller (+)33 140 66 1717.

 • Le Havre hamnadress

  Terminal de la Citadelle BP 90746 F-76060 Le Havre, Frankrike

 • Le Havre övernattning

  Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Le Havre färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Le Havre övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Le Havre färjetjänster

Guide till Le Havre

Guide till Le Havre

Le Havre är en stad i Normandie i norra Frankrike vid mynningen av Seine. Staden grundades år 1517, då staden hette Franciscopolis efter Frans I av Frankrike och därefter namnet Le Havre-de-Grace. Le Havre betyder helt enkelt hamnen eller hamnen. Dess konstruktion byggdes för att ersätta de gamla hamnarna i Honfleur och Harfleur vars nytta hade minskat på grund av avlagringar.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.