COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Santander - Portsmouth är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Santander till Portsmouth färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Spanien till England

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Santander och Portsmouth

  • 2 Sailings Weekly 26 hr 45 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Santander till Portsmouth

 • "Cap Finistere"

  Fartyget är vackra men det finns problem med matplats. Restaurangerna är egentligen bara tillgängliga för " "människor i know " " som har haft en tidigare erfarenhet av detta fartyg . Om du tror att du vill äta lite senare , hittar du förmodligen inga tillgängliga tabeller på grund av brådskan att boka så snart som möjligt , från människor som har koll ! Och när du har missat att få en ledig kortplats , är det det! det är då bara den marknadsplats att handla en snack typ måltid . vi fick ett bord genom huden på våra tänder , men såg många andra människor efter oss , besviken . tyvärr , även om personalen var mycket trevlig , sedan upplevde vi en lång fördröjning innan vår soppa kurs & igen med vår dessert . det var en uppsättning måltid och kurserna verkade bara ha glömts bort ! Lyckligtvis , när det anländer , maten var superb! Den ombordstigning organisationen var mycket bra och effektiv och jag har några klagomål om detta . Jag kommer att använda Brittany Ferries igen men kommer att försöka få på Pont Avon istället för Cap Finistere i framtiden

  'Cap Finistère' travelled on Cap Finistère

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Färja"

  Har åkt många gånger nu. Brukar åka med men husbil och med min fru. Av och pålastningen gick smidigt som vanligt. Hytten var bra. Maten var god i lyxklass. Personalen var trevlig och hjälpsamma. Gillar att åka med detta bolag.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Santander till Portsmouth"

  Överlag var allting bra ombord. Käkade stek i restaurangen och det var bra. Finns ingat att klaga på direkt men det var jobbigt att sova i en våningssäng. Men gillade mer min dit resa än hemresan.

  'Pont Aven' travelled on Pont Aven

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Santander till Portsmouth"

  Det var bekvämt, maten var bra, rent och vänlig service

  'Cap Finistère' travelled on Cap Finistère

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Santander till Portsmouth

Santander Portsmouth-rutten går mellan Spanien och England. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Brittany Ferries. Färjor avgår upp till 2 gånger vecka med en resetid på ca 26 timmar 45 minuter.

Färjetrafiken på Santander Portsmouth-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Santander

Den spanska staden och hamnen i Santander är huvudstad i den autonoma och historiska regionen Kantabrien på Spaniens nordkust. Staden ligger öster om Gijon och väster om Bilbao. Det finns många saker att göra och se i staden. Katedralen i Santander är definitivt värd ett besök. Den nedre templet ("cripta del Cristo") byggdes omkring 1200 på andra tidigare romerska byggnader och dess stil är en övergång från romansk till gotisk. Resterna av de heliga martyrerna (Emeterius och Celedonius) finns kvar. Den övre kyrkan byggdes mellan slutet av 1300- och 1400-talet.

Hamnen i Santander transporterar ca 150.000 passagerare varje år till Plymouth och Portsmouth i Storbritannien. Staden är ansluten med goda väg- och järnvägsanläggningar, som förbinder den med Portugal, spanska Costas och andra delar av Spanien. Det finns utmärkta faciliteter för färjepassagerare, inklusive en passagerarterminal i stadens centrum, som är en modern terminal med faciliteter inklusive telefoner, en souvenirbutik, banker, ett snabbköp, en restaurang och en turistinformationsdisk. Resetiden till Portsmouth är cirka 24 timmar och till Plymouth, 20 timmar.


Guide till Portsmouth

Staden Portsmouth ligger på Englands kust i grevskapet Hampshire. Staden har en lång och stark koppling till Royal Navy som spänner över århundraden och var en gång en del av världens varvsindustri, bygga den allra första torrdockan i det sena 1500 århundradet, som fortfarande används idag. Portsmouth är fortfarande en betydande bas för Royal Navy och är hem för många framstående fartyg, med dess förnämsta prydnad är flaggskeppet för Lord Nelson, HMS Victory. På grund av dess strategiska betydelse, Portsmouth bombades ganska utför under andra världskriget och så är nu mycket en blandning av nytt och gammalt, med några av de mest historiska områden inklusive Hard och Point. Förorten Southsea är en favorit för familjer på semester i Portsmouth och har en lång strand, två bryggor och en bra turistinformation. Southsea är en särskilt livlig del av Portsmouth och har många barer, kaféer och en rolig nöjespark på Clarence Pier.

Färjetrafik från stadens hamn avgår till Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St Malo, St Helier, St Peter Port och Ryde.