Santander till Plymouth färja

Santander Plymouth rutten ansluter Spanien med England. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Brittany Ferries. Det finns överfarter upp till 1 gånger vecka med en resetid från ca 20 timmar.

Santander Plymouth seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

Santander till Plymouth färjealternativ

För mer information besök vår Färjor från Spanien till England sida.

Santander - Plymouth färjerederier

  • Brittany Ferries
    • 1 Avgång per vecka 20 tim
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Santander Plymouth

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Santander Plymouth är en bil och 2 passagerare.

Santander guide

Den spanska staden och hamnen i Santander är huvudstad i den autonoma och historiska regionen Kantabrien på Spaniens nordkust. Staden ligger öster om Gijon och väster om Bilbao. Det finns många saker att göra och se i staden. Katedralen i Santander är definitivt värd ett besök. Den nedre templet ("cripta del Cristo") byggdes omkring 1200 på andra tidigare romerska byggnader och dess stil är en övergång från romansk till gotisk. Resterna av de heliga martyrerna (Emeterius och Celedonius) finns kvar. Den övre kyrkan byggdes mellan slutet av 1300- och 1400-talet.

Hamnen i Santander transporterar ca 150.000 passagerare varje år till Plymouth och Portsmouth i Storbritannien. Staden är ansluten med goda väg- och järnvägsanläggningar, som förbinder den med Portugal, spanska Costas och andra delar av Spanien. Det finns utmärkta faciliteter för färjepassagerare, inklusive en passagerarterminal i stadens centrum, som är en modern terminal med faciliteter inklusive telefoner, en souvenirbutik, banker, ett snabbköp, en restaurang och en turistinformationsdisk. Resetiden till Portsmouth är cirka 24 timmar och till Plymouth, 20 timmar.

Plymouth guide

Staden Plymouth i Devon i sydvästra England har rika maritim historia och många kända ortsbor genom åren däribland Sir Francis Drake och hans bowls. Plymouth är största staden i hela Devon och har imponerande kustnära läge. Staden har ett antal framstående moderna förorter och ett stort centrum vilket har fräschats upp med asfalterad och till fullo bilfria och är fullmatat med affärer, restauranger, caféer och barer. Plymouth bästa turistattraktioner inkluderar den spektakulära National Marine Aquarium, stadens främsta turistattraktion med fisktankar på gigantiska proportioner undervattenstunnlar och massor av stora hajar; Plymouth Gin en berömd destilleri som går tillbaka mer än 400 år och är fortfarande producerar Gin; Dartmoor Wildlife Park i nordöst of Plymouth och en särskilt populär attraktion för besökande turister och familjer; och Central Park ett stort grönområde i hjärtat av Plymouth som presenterar en mängd sportfaciliteter bland annat en stor fritidsanläggning.

Färjor från Plymouth avgår till Roscoff i Frankrike och Santander i Spanien.