COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Bilbao - Portsmouth är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Bilbao till Portsmouth färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Spanien till England

Rederier som åker mellan Bilbao och Portsmouth

  • 2 Sailings Weekly 28 hr 30 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Bilbao till Portsmouth

 • "Hallt"

  Resan var ok. Åkte med motorcykel. De parkerades på däck 1 så man fick åka upp för en ramp. Så när det började regna blev det himla hallt ombord.

  'Cap Finistère' travelled on Cap Finistère

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Provade en ny resa"

  Kan inte klaga på något. Det var väl planerat. Överfarten avr rätt så tuff dock. Vädert. Men annars var det bra.

  'Cap Finistère' travelled on Cap Finistère

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Brittany Ferries"

  Överlag var allting bra och vi sov väl bra. Enda klagomål var frukosten som var dyr och tyckte att det borde vara inkluderat i priset. Annars var dock maten väldigt god. Men om man är en stor familj så blir det så dyrt.

  'Cap Finistère' travelled on Cap Finistère

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bilbao Portsmouth"

  'Cap Finistère' travelled on Cap Finistère

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Bilbao till Portsmouth

Bilbao Portsmouth-rutten går mellan Spanien och England. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Brittany Ferries. Färjor avgår upp till 2 gånger vecka med en resetid på ca 28 timmar 30 minuter.

Färjetrafiken på Bilbao Portsmouth-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Bilbao

Bilbao är en stad i Spanien och huvudstad i den självstyrande Biscayregionen i Baskien. Staden ligger i norra centrala Spanien och ca 14 km söder om biscayabukten. Bilbao är ett av huvudcentrumen för ekonomi och kultul i norra Spanien, och har uppmärksammats internationellt som en arkitektstad. Guggenheimmuseumet har varit dess största turistattraktion men staden har många andra sevärdeheter, både i och runtomkring staden. Stadens läge gör det också till en idealisk hamn för att resa till andra platser på norra iberiska halvön, och till sydvästra Frankrike.

Hamnen i Bilbao ligger på Bilbao Abra bay, och längs Estuary of Bilbao, i Biscay. I kommunerna Santurtzi och Zierbena, ca 15 km väster om Bilbao, finns de flesta faciliteterna. Brittany Ferries traffikerar rutten Portsmouth-Bilbao med färjan MV Cap Finistère.


Guide till Portsmouth

Staden Portsmouth ligger på Englands kust i grevskapet Hampshire. Staden har en lång och stark koppling till Royal Navy som spänner över århundraden och var en gång en del av världens varvsindustri, bygga den allra första torrdockan i det sena 1500 århundradet, som fortfarande används idag. Portsmouth är fortfarande en betydande bas för Royal Navy och är hem för många framstående fartyg, med dess förnämsta prydnad är flaggskeppet för Lord Nelson, HMS Victory. På grund av dess strategiska betydelse, Portsmouth bombades ganska utför under andra världskriget och så är nu mycket en blandning av nytt och gammalt, med några av de mest historiska områden inklusive Hard och Point. Förorten Southsea är en favorit för familjer på semester i Portsmouth och har en lång strand, två bryggor och en bra turistinformation. Southsea är en särskilt livlig del av Portsmouth och har många barer, kaféer och en rolig nöjespark på Clarence Pier.

Färjetrafik från stadens hamn avgår till Le Havre, Bilbao, Cherbourg, Caen, St Malo, St Helier, St Peter Port och Ryde.