COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Guernsey - St Malo är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Guernsey till St Malo färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Guernsey till Frankrike

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Guernsey och St Malo

  • 2 Sailings Weekly 1 hour 55 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Guernsey till St Malo

 • "Bokning"

  Gillade verkligen färjan till St Malo och taxin Juliet fixade. Vilken bonus.

  'Condor Rapide' travelled on Condor Rapide

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Guernsey till St Malo "

  Har åkt tre gånger med Condor ferry de senaste månaden och jag tyckte det var bra. Faliciteterna var bra ombord. Personalen också.

  'Condor Rapide' travelled on Condor Rapide

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Urmärkt resa"

  Resan var väldigt bekväm. Några blev sjösjuka. Det var lite stökigt hav. Bra resa. Janette Bishop.

  'Condor Rapide' travelled on Condor Rapide

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Utmärkt service"

  Vi fick åka i club class, det var rent och bekväm. Personalen var trevliga också. Hjälpsamma.

  'Condor Rapide' travelled on Condor Rapide

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Guernsey till St Malo

Guernsey St Malo-rutten går mellan Guernsey och Frankrike. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Condor Ferries. Färjor avgår upp till 2 gånger vecka med en resetid på ca 1 timme 55 minuter.

Färjetrafiken på Guernsey St Malo-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Guernsey

Guernsey är under besittning av den brittiska kronan och utgör en del av Kanalöarna som ligger i Engelska kanalen. Ön ligger ca 50 km väster om den franska Normandiekusten och 120 km söder om Weymouth i England. Med sitt mildare klimat, gör öborna det bästa av naturen och med sina vackra stränder och klippiga stigar, och ö-luffar till sina angränsande öar och äter "al fresco" under sommarmånaderna. St Peter Port är Guernseys huvudstad och kännetecknas av vackra kullerstensgator och en vacker småbåtshamn.

Med en spektakulär kustlinje och landsbygd, erbjuder öarna ett stort urval av saker att göra i Guernsey. Ön har en rad utomhusaktiviteter precis utanför dörren, inklusive coasteering, klättring och cykling, dykning och kajakpaddling, surfing, vindsurfing och segling för de mer äventyrliga.

På den östra sidan av Guernsey i huvudstaden St Peter Port, ligger Guernseys hamn bara en 10 minuters promenad från stadens centrum. Färjeterminalen tillhandahåller tjänster till de andra Kanalöarna, Frankrike och Storbritanniens fastland. Terminalbyggnaden har många butiker och restauranger.


Guide till St Malo

Även om St Malo inte är en av de största städerna i Bretagnedelen av Frankrike, är det nära till Mont Saint Michel och är en riktigt bra bas för besökare att utforska staden och dess omgivningar. Det finns ett antal sevärdheter inom St Malo, med den mest historiska och intressanta ligger längs kullerstensgränderna runt den muromgärdade staden. För den bästa utsikten bör besökarna ta en promenad längs vallarna. Andra höjdpunkter är mittpunkten i Cathédrale St Vincent, som ligger på Place Jean de Châtillon, och även Fort National, Château de S: t Malo, sandstränderna och den spektakulära Grand Aquarium.

Staden är den slutliga destinationen för den dagliga Condor Ferry, som startar i Weymouth, England, och stannar till vid både Guernsey och Jersey längs vägen.