St Malo till Jersey färja

St Malo Jersey rutten ansluter Frankrike med Jersey. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Condor Ferries. Det finns överfarter upp till 14 gånger vecka med en resetid från ca 1 timme 20 minuter.

St Malo Jersey seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

St Malo - Jersey färjerederier

 • Condor Ferries
  • 14 Avgångar per vecka 1 timme 20 min
  • Få pris

Genomsnittligt pris för St Malo Jersey

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten St Malo Jersey är en bil och 2 passagerare.

St Malo Jersey färja recensioner

 • "Snabb resa till Jersey"

  Vi åkte över dagen från St-Malo till Jersey (St Helier) med Condor Ferries. Snabbt och bekvämt. Rent och fint.

  'Kerstin' reste St Malo Jersey (St Helier) med Condor Ferries på Condor Rapide

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Underbart snabb resa"

  Hade en väldigt bra överfart och den var lugn. Tog många foton. Vi hade bokat säten vid fönster. Men ac:n gjorde det svårt för oss att sitta där.

  'Pamela' reste St Malo Jersey (St Helier) med Condor Ferries på Condor Rapide

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Till Jersey"

  Vi uppskattade vår resa på Condor ferries från St Malo till Jersey. Det var en effektiv service.

  'Lionel' reste St Malo Jersey (St Helier) med Condor Ferries på Condor Rapide

  Lӓs mer Läs mindre
 • "hade inte kunnat vara enklare"

  Åkte med Condor ferry från St Malo till Jersey och det var kaos och så dåligt organiserat. Får stå ut med det i med att jag måste åka ju.

  'Roger' reste St Malo Jersey (St Helier) med Condor Ferries på Condor Rapide

  Lӓs mer Läs mindre

St Malo guide

St Malo är en stad och hamn som ligger vid Nordsjökusten i Bretagne i nordvästra Frankrike. St Malo byggdes på en granitö och har en unik gammal atmosfär, hisnande vyer och fantastiska stränder. Den antika muromgärdade staden Saint-Malo är mycket populär bland besökare från hela Europa, särskilt i Storbritannien. För vissa är det början eller slutet av en semester till Bretagne via St-Malo färjeterminal, medan det för andra är denna historiska hamn/resort som är deras främsta mål. Idag anses St-Malo av många vara den mest attraktiva kanalhamnen i Frankrike och dess kullerstensgator är fullmatade med hotell, restauranger, barer och butiker. Höga granitherrgårdskvarter kantar de karaktärsfulla gränderna och torgen, som i sin tur omges av en komplett krets av massiva vallar. Den moderna hamnen ansluter nu citadellet till fastlandet.

Över en miljon passagerare passerar hamnen i Saint Malo varje år. Många har kommit från Storbritannien, Jersey, Guernsey eller Irland. Hamnen har två nybyggda färjeterminaler, som inkluderar flera present och souvenirbutiker, valutaväxling och ett café. Saint-Malo är en terminal för färjetrafik till Poole, Portsmouth och Weymouth i England via Kanalöarna.