COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

St Malo - Jersey är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Frankrike till Jersey

Rederier som åker mellan St Malo och Jersey

  • 2 Sailings Weekly 1 hour 25 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från St Malo till Jersey

 • "En felfri resa"

  Allting gick bra, den enda dåliga var att kaffet inte var så gott.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från St Malo till Jersey

St Malo Jersey-rutten går mellan Frankrike och Jersey. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Condor Ferries. Färjor avgår upp till 2 gånger vecka med en resetid på ca 1 timme 25 minuter.

Färjetrafiken på St Malo Jersey-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till St Malo

St Malo är en stad och hamn som ligger vid Nordsjökusten i Bretagne i nordvästra Frankrike. St Malo byggdes på en granitö och har en unik gammal atmosfär, hisnande vyer och fantastiska stränder. Den antika muromgärdade staden Saint-Malo är mycket populär bland besökare från hela Europa, särskilt i Storbritannien. För vissa är det början eller slutet av en semester till Bretagne via St-Malo färjeterminal, medan det för andra är denna historiska hamn/resort som är deras främsta mål. Idag anses St-Malo av många vara den mest attraktiva kanalhamnen i Frankrike och dess kullerstensgator är fullmatade med hotell, restauranger, barer och butiker. Höga granitherrgårdskvarter kantar de karaktärsfulla gränderna och torgen, som i sin tur omges av en komplett krets av massiva vallar. Den moderna hamnen ansluter nu citadellet till fastlandet.

Över en miljon passagerare passerar hamnen i Saint Malo varje år. Många har kommit från Storbritannien, Jersey, Guernsey eller Irland. Hamnen har två nybyggda färjeterminaler, som inkluderar flera present och souvenirbutiker, valutaväxling och ett café. Saint-Malo är en terminal för färjetrafik till Poole, Portsmouth och Weymouth i England via Kanalöarna.


Guide till Jersey

Jersey tillhör Storbritannien och ligger vid Engelska kanalen utanför Normandie. Tillsammans med Guernsey bildar den gruppen av öar som kallas Kanalöarna.