Färja från Jersey till Guernsey

Jersey Guernsey-rutten går mellan Jersey och Guernsey och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Condor Ferries trafikerar den här sträckan upp till 7 gånger per vecka med en restid på runt 1 timme när Manche Iles Express servicen kör upp till 2 gånger per vecka med en resetid från 1 timme 20 min.

Det finns totalt 9 linjer att välja på vecka om du vill åka Jersey Guernsey-rutten mellan Jersey och Guernsey. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Jersey och Guernsey

  • Condor Ferries
    • 7 avgångar per vecka 1 timme
    • Få pris
  • Manche Iles Express
    • 2 avgångar per vecka 1 timme 20 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Jersey Guernsey

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Jersey Guernsey-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Guernsey

Ön Guernsey ligger i Engelska kanalen och tillhör en av kanalöarna. Ön ligger runt 50 km väster om den franska Normandie kust ön är ett innehav av den brittiska kronan. För de flesta besökare är öns kust dess största dragninsgkort. Det finns 27 mycket olika vikar att välja på - en del med långa och populära sträckor av sand andra med gömda vikar som sällan lockar turister. Den vackra sydkusten är kantad med fantastiska klippor och är bäst utforskas till fots.

St Peter Port hamn är en av de vackraste i Europa och ger en perfekt bakgrund när man kommer sjövägen. Färjor till Guernsey körs från hamnarna längs sydkusten i Storbritannien och ta så lite som tre timmar. Traditionella färjor fungerar i alla väder och året-runt, från Portsmouth. Resa till och från St Malo i Frankrike med färja tar lite mer än två timmar. Det finns också säsongsfärjor till och från Normandies kust i Frankrike. Som en fot passagerare eller om du reser med din bil motorcykel eller cykel färjan kommer att ge dig rakt in i hjärtat av öns huvudstad.