Jersey till Guernsey färja

Jersey Guernsey rutten ansluter Jersey med Guernsey och körs för tillfället av 2 rederier. Condor Ferries service kör upp till 11 gånger per vecka med en resetid på runt 1 timme när Manche Iles Express servicen kör upp till 2 gånger per vecka med en resetid från 1 timme 20 min.

Så det är kombinerat 13 överfarter som erbjuds vecka på Jersey Guernsey rutten mellan Jersey och Guernsey. Jämnför nu och få fram den bästa resan för dig.

Jersey - Guernsey färjerederier

  • Condor Ferries
    • 11 Avgångar per vecka 1 timme
    • Få pris
  • Manche Iles Express
    • 2 Avgångar per vecka 1 timme 20 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Jersey Guernsey

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Jersey Guernsey är en bil och 2 passagerare.

Guernsey guide

Ön Guernsey ligger i Engelska kanalen och tillhör en av kanalöarna. Ön ligger runt 50 km väster om den franska Normandie kust ön är ett innehav av den brittiska kronan. För de flesta besökare är öns kust dess största dragninsgkort. Det finns 27 mycket olika vikar att välja på - en del med långa och populära sträckor av sand andra med gömda vikar som sällan lockar turister. Den vackra sydkusten är kantad med fantastiska klippor och är bäst utforskas till fots.

St Peter Port hamn är en av de vackraste i Europa och ger en perfekt bakgrund när man kommer sjövägen. Färjor till Guernsey körs från hamnarna längs sydkusten i Storbritannien och ta så lite som tre timmar. Traditionella färjor fungerar i alla väder och året-runt, från Portsmouth. Resa till och från St Malo i Frankrike med färja tar lite mer än två timmar. Det finns också säsongsfärjor till och från Normandies kust i Frankrike. Som en fot passagerare eller om du reser med din bil motorcykel eller cykel färjan kommer att ge dig rakt in i hjärtat av öns huvudstad.