COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Jersey - Guernsey är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Jersey till Guernsey

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Jersey och Guernsey

  • 2 Sailings Weekly 1 hour
  • Get price
  • 3 Sailings Weekly 1 hour 20 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Jersey till Guernsey

 • "Condor - kunde gjort mer.."

  Åkte från Jersey till Guernsey med Condor. Det fanns en del köer vid incheckningen så det tog lite tod. Så vi var sista och fick skynda oss ändå för att komma med vår färja. Så tänk på att komma i tid. Färjan var inte så jättebra. Det fanns ingen hiss heller så man fick gå upp för trapporna med allt sitt bagage.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Jersey-Guernesey"

  Vi tyckte att hela resan var bekväm.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Krosning"

  Det gick bra och snabbt. Inte problem.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Jersey till Guernsey

Jersey Guernsey-rutten går mellan Jersey och Guernsey och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Condor Ferries trafikerar den här sträckan upp till 2 gånger per vecka med en restid på runt 1 hour när Manche Iles Express servicen kör upp till 3 gånger per vecka med en resetid från 1 timme 20 minuter.

Det finns totalt 5 linjer att välja på vecka om du vill åka Jersey Guernsey-rutten mellan Jersey och Guernsey. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Jersey

Jersey tillhör Storbritannien och ligger vid Engelska kanalen utanför Normandie. Tillsammans med Guernsey bildar den gruppen av öar som kallas Kanalöarna.


Guide till Guernsey

Ön Guernsey ligger i Engelska kanalen och tillhör en av kanalöarna. Ön ligger runt 50 km väster om den franska Normandie kust ön är ett innehav av den brittiska kronan. För de flesta besökare är öns kust dess största dragninsgkort. Det finns 27 mycket olika vikar att välja på - en del med långa och populära sträckor av sand andra med gömda vikar som sällan lockar turister. Den vackra sydkusten är kantad med fantastiska klippor och är bäst utforskas till fots.

St Peter Port hamn är en av de vackraste i Europa och ger en perfekt bakgrund när man kommer sjövägen. Färjor till Guernsey körs från hamnarna längs sydkusten i Storbritannien och ta så lite som tre timmar. Traditionella färjor fungerar i alla väder och året-runt, från Portsmouth. Resa till och från St Malo i Frankrike med färja tar lite mer än två timmar. Det finns också säsongsfärjor till och från Normandies kust i Frankrike. Som en fot passagerare eller om du reser med din bil motorcykel eller cykel färjan kommer att ge dig rakt in i hjärtat av öns huvudstad.