COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Jersey - St Malo är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Jersey till Frankrike

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Jersey och St Malo

  • 9 Sailings Weekly 1 hour 25 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Jersey till St Malo

 • "St Malo"

  Resan var bra. Färjam gick som den skulle. Faliciteterna ombord var väldigt bra. Fanns inga problem när vi kom fram i St Malo också. Men fick vänta en studn på hemvägen dock men det var inte så farligt.

  'Condor Rapide' travelled on Condor Rapide

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Utmärkt service"

  Servicen var bra och färjan ankom i tid till hamen. Färjan var bekväm och ren. Det var värt att betala lite extra för de bättre sätena. Det enda dåliga var på tillbaka resan då vi gick på färjan var det så himla branta steg för fotpassagerare. Lite jobbigt om man skulle ramla. Det var dock inte så på dit resan.

  'Condor Rapide' travelled on Condor Rapide

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Jersey till St Malo

Jersey St Malo-rutten går mellan Jersey och Frankrike. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Condor Ferries. Färjor avgår upp till 9 gånger vecka med en resetid på ca 1 timme 25 minuter.

Färjetrafiken på Jersey St Malo-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Jersey

Jersey tillhör Storbritannien och ligger vid Engelska kanalen utanför Normandie. Tillsammans med Guernsey bildar den gruppen av öar som kallas Kanalöarna.


Guide till St Malo

Även om St Malo inte är en av de största städerna i Bretagnedelen av Frankrike, är det nära till Mont Saint Michel och är en riktigt bra bas för besökare att utforska staden och dess omgivningar. Det finns ett antal sevärdheter inom St Malo, med den mest historiska och intressanta ligger längs kullerstensgränderna runt den muromgärdade staden. För den bästa utsikten bör besökarna ta en promenad längs vallarna. Andra höjdpunkter är mittpunkten i Cathédrale St Vincent, som ligger på Place Jean de Châtillon, och även Fort National, Château de S: t Malo, sandstränderna och den spektakulära Grand Aquarium.

Staden är den slutliga destinationen för den dagliga Condor Ferry, som startar i Weymouth, England, och stannar till vid både Guernsey och Jersey längs vägen.