Jersey till St Malo färja

Jersey St Malo rutten ansluter Jersey med Frankrike. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Condor Ferries. Det finns överfarter upp till 14 gånger vecka med en resetid från ca 1 timme 20 minuter.

Jersey St Malo seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

Jersey - St Malo färjerederier

  • Condor Ferries
    • 14 Avgångar per vecka 1 timme 20 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Jersey St Malo

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Jersey St Malo är en bil och 2 passagerare.

St Malo guide

Även om St Malo inte är en av de största städerna i Bretagnedelen av Frankrike, är det nära till Mont Saint Michel och är en riktigt bra bas för besökare att utforska staden och dess omgivningar. Det finns ett antal sevärdheter inom St Malo, med den mest historiska och intressanta ligger längs kullerstensgränderna runt den muromgärdade staden. För den bästa utsikten bör besökarna ta en promenad längs vallarna. Andra höjdpunkter är mittpunkten i Cathédrale St Vincent, som ligger på Place Jean de Châtillon, och även Fort National, Château de S: t Malo, sandstränderna och den spektakulära Grand Aquarium.

Staden är den slutliga destinationen för den dagliga Condor Ferry, som startar i Weymouth, England, och stannar till vid både Guernsey och Jersey längs vägen.