COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Guernsey - Jersey är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Guernsey till Jersey

Rederier som åker mellan Guernsey och Jersey

    • 6 Sailings Weekly 2 hr
    • Get price
    • 1 Sailing Weekly 7 hr 15 min
    • Get price

Färja från Guernsey till Jersey

Guernsey Jersey-rutten går mellan Guernsey och Jersey och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Condor Ferries trafikerar den här sträckan upp till 6 gånger per vecka med en restid på runt 2 timmar när Manche Iles Express servicen kör upp till 1 gånger per vecka med en resetid från 7 timmar 15 minuter.

Det finns totalt 7 linjer att välja på vecka om du vill åka Guernsey Jersey-rutten mellan Guernsey och Jersey. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Guernsey

Guernsey är under besittning av den brittiska kronan och utgör en del av Kanalöarna som ligger i Engelska kanalen. Ön ligger ca 50 km väster om den franska Normandiekusten och 120 km söder om Weymouth i England. Med sitt mildare klimat, gör öborna det bästa av naturen och med sina vackra stränder och klippiga stigar, och ö-luffar till sina angränsande öar och äter "al fresco" under sommarmånaderna. St Peter Port är Guernseys huvudstad och kännetecknas av vackra kullerstensgator och en vacker småbåtshamn.

Med en spektakulär kustlinje och landsbygd, erbjuder öarna ett stort urval av saker att göra i Guernsey. Ön har en rad utomhusaktiviteter precis utanför dörren, inklusive coasteering, klättring och cykling, dykning och kajakpaddling, surfing, vindsurfing och segling för de mer äventyrliga.

På den östra sidan av Guernsey i huvudstaden St Peter Port, ligger Guernseys hamn bara en 10 minuters promenad från stadens centrum. Färjeterminalen tillhandahåller tjänster till de andra Kanalöarna, Frankrike och Storbritanniens fastland. Terminalbyggnaden har många butiker och restauranger.


Guide till Jersey

Jersey tillhör Storbritannien och ligger vid Engelska kanalen utanför Normandie. Tillsammans med Guernsey bildar den gruppen av öar som kallas Kanalöarna.