Färja från Guernsey till Jersey

Guernsey Jersey-rutten går mellan Guernsey och Jersey och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Condor Ferries trafikerar den här sträckan upp till 12 gånger per vecka med en restid på runt 1 timme när Manche Iles Express servicen kör upp till 4 gånger per vecka med en resetid från 1 timme 20 min.

Det finns totalt 16 linjer att välja på vecka om du vill åka Guernsey Jersey-rutten mellan Guernsey och Jersey. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Guernsey och Jersey

  • Condor Ferries
    • 12 avgångar per vecka 1 timme
    • Få pris
  • Manche Iles Express
    • 4 avgångar per vecka 1 timme 20 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Guernsey Jersey

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Guernsey Jersey-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Guernsey

Guernsey är under besittning av den brittiska kronan och utgör en del av Kanalöarna som ligger i Engelska kanalen. Ön ligger ca 50 km väster om den franska Normandiekusten och 120 km söder om Weymouth i England. Med sitt mildare klimat, gör öborna det bästa av naturen och med sina vackra stränder och klippiga stigar, och ö-luffar till sina angränsande öar och äter "al fresco" under sommarmånaderna. St Peter Port är Guernseys huvudstad och kännetecknas av vackra kullerstensgator och en vacker småbåtshamn.

Med en spektakulär kustlinje och landsbygd, erbjuder öarna ett stort urval av saker att göra i Guernsey. Ön har en rad utomhusaktiviteter precis utanför dörren, inklusive coasteering, klättring och cykling, dykning och kajakpaddling, surfing, vindsurfing och segling för de mer äventyrliga.

På den östra sidan av Guernsey i huvudstaden St Peter Port, ligger Guernseys hamn bara en 10 minuters promenad från stadens centrum. Färjeterminalen tillhandahåller tjänster till de andra Kanalöarna, Frankrike och Storbritanniens fastland. Terminalbyggnaden har många butiker och restauranger.