Guernsey till Jersey färja

Guernsey Jersey rutten ansluter Guernsey med Jersey och körs för tillfället av 2 rederier. Condor Ferries service kör upp till 10 gånger per vecka med en resetid på runt 1 timme när Manche Iles Express servicen kör upp till 2 gånger per vecka med en resetid från 1 timme 20 min.

Så det är kombinerat 12 överfarter som erbjuds vecka på Guernsey Jersey rutten mellan Guernsey och Jersey. Jämnför nu och få fram den bästa resan för dig.

Guernsey - Jersey färjerederier

  • Condor Ferries
    • 10 Avgångar per vecka 1 timme
    • Få pris
  • Manche Iles Express
    • 2 Avgångar per vecka 1 timme 20 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Guernsey Jersey

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Guernsey Jersey är en bil och 2 passagerare.

Guernsey guide

Guernsey är under besittning av den brittiska kronan och utgör en del av Kanalöarna som ligger i Engelska kanalen. Ön ligger ca 50 km väster om den franska Normandiekusten och 120 km söder om Weymouth i England. Med sitt mildare klimat, gör öborna det bästa av naturen och med sina vackra stränder och klippiga stigar, och ö-luffar till sina angränsande öar och äter "al fresco" under sommarmånaderna. St Peter Port är Guernseys huvudstad och kännetecknas av vackra kullerstensgator och en vacker småbåtshamn.

Med en spektakulär kustlinje och landsbygd, erbjuder öarna ett stort urval av saker att göra i Guernsey. Ön har en rad utomhusaktiviteter precis utanför dörren, inklusive coasteering, klättring och cykling, dykning och kajakpaddling, surfing, vindsurfing och segling för de mer äventyrliga.

På den östra sidan av Guernsey i huvudstaden St Peter Port, ligger Guernseys hamn bara en 10 minuters promenad från stadens centrum. Färjeterminalen tillhandahåller tjänster till de andra Kanalöarna, Frankrike och Storbritanniens fastland. Terminalbyggnaden har många butiker och restauranger.