COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Poole - Guernsey är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Poole till Guernsey färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från England till Guernsey

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Poole och Guernsey

  • 5 Sailings Weekly 3 hr 10 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Poole till Guernsey

 • "Klubb klass"

  Det enda negativa var att jag fick vänta länge på min drink i Club Class. Fick inte heller tillbaka min växel. Och personen bara försvann hela tiden när jag frågade om saker. Lite jobbigt. Men annars var allting bra.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Poole till Guernsey"

  Båda resorna var trevliga och maten var bra. Stolarna var mycket slitna och tunna så inte bekvämt för tre timmars resa. Resan från Poole till Guernsey var bra men hemresan från Guernsey försenades på grund av att färjan tidigare under dagen försenad på grund av olycka i södra England. En anställd gick runt till varje bil och förklara vad som hände som var bra.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Inga problem"

  Utmärkt färja båda vägarna. Tyvärr blev min bli skrapad på sidan. Men vet inte hur det gick till.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra semester!"

  På och avlastningen gick snabbt och incheckningen också. Det var bekvämt på färjan och barnen hade en underbar tid. Personalen ombord och i hamen var väldigt trevliga.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Poole till Guernsey

Poole Guernsey-rutten går mellan England och Guernsey. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Condor Ferries. Färjor avgår upp till 5 gånger vecka med en resetid på ca 3 timmar 10 minuter.

Färjetrafiken på Poole Guernsey-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Guide till Poole

Poole är en kustort och hamnstad belägen på den södra kusten av England i grevskapet Dorset. Poole ligger cirka 33 km öster om Dorchester och 180 km sydväst om London. Staden ligger på stranden av Engelska kanalen och på de norra och östra kanterna av Poole Harbour. Poole Harbour är en upptagen kommersiell hamn med många olika typer av fartyg som seglar in och ut dagligen. Hamnen är också en av världens största naturhamnar med mycket djurliv som syns i kärr och strandremsan, samt på Brownsea ö inne i hamnen. Det finns också en flottfärja som krossar hamnen fram och tillbaka hela dagen och ger enkel tillgång till Purbecks.

Faciliteterna på terminalen inkluderar ett sommar café för måltider och förfriskningar, en växlingskontor och en anläggning där man kan lämna sitt bagage. Seglingar över kanalen erbjuds till Cherbourg i Frankrike, med en restid på ca 4 timmar, 15 minuter. Från maj till september finns det också en snabbfärja som seglar på drygt två timmar. Det finns också en färja till St Malo i Frankrike, med en restid på ca 4 timmar, 30 minuter, som går från maj till september, och färja som går två gånger per dag till St Peter Port på Guernsey, som tar 2 timmar, 30 minuter och till St Helier på Jersey som tar 3 timmar och traffikeras från april till oktober.


Guide till Guernsey

Ön Guernsey ligger i Engelska kanalen och tillhör en av kanalöarna. Ön ligger runt 50 km väster om den franska Normandie kust ön är ett innehav av den brittiska kronan. För de flesta besökare är öns kust dess största dragninsgkort. Det finns 27 mycket olika vikar att välja på - en del med långa och populära sträckor av sand andra med gömda vikar som sällan lockar turister. Den vackra sydkusten är kantad med fantastiska klippor och är bäst utforskas till fots.

St Peter Port hamn är en av de vackraste i Europa och ger en perfekt bakgrund när man kommer sjövägen. Färjor till Guernsey körs från hamnarna längs sydkusten i Storbritannien och ta så lite som tre timmar. Traditionella färjor fungerar i alla väder och året-runt, från Portsmouth. Resa till och från St Malo i Frankrike med färja tar lite mer än två timmar. Det finns också säsongsfärjor till och från Normandies kust i Frankrike. Som en fot passagerare eller om du reser med din bil motorcykel eller cykel färjan kommer att ge dig rakt in i hjärtat av öns huvudstad.